2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
B3n henüz kilo almadım kilo verdim canım 19+0 dayım 75-76 civarında başladım şu aralar 73+74 de gidip geliyorum
19+5 olarak bildiriyorum.. 3 kilo civarı aldım... nazar değmesin hiç kusma iştah sorunum olmadı.. o nedenle kayıp vermedim hiç direk alış
5 ayda 5 kilo aldim
Önce 2 kilo verdim şimdi geri aldım hiç kilo almamış gibiyim
Bende hamilelik öncesi diyet yapıyorum zayıflamak için bulantım kusmam hiç olmadığı için kilo almaktan korkuyorum açıkçası ilk oğlumda epey almştm sonrasında vermek zor oluyor dikkat etmek lazım. Nasıl besleniyorsunz? Ben beyaz ekmek hiç tüketmiyorum tatlı çok az yemeye çalışıyorum dikkat ediyorum ama yinede iki kilo aldm malesef karantina özellkle çok etkili bu durumda.

Kızlar aranzda öğretmen olan var mı ? Bişy sormam gerekiyor doğum izni husunda. Bizler eylülde doğum yapacağız malum. Doğum öncesi beş haftalık süreci aktarabilecek miyiz? Daha önce eylülde doğum yapan kişilere danştm bazıları aktardık sorun olmadı diyor bazıları aktaramadık diyor kafam karıştı.

Ben keşke kilo alabilsem bulantı kusma yüzünden 2kilo verdim. Son haftalara kadar iştahım yoktu. Yeni yeni birşeyler yemek istiyorum. Karbonhidratı (ekmek,pilav, makarna) çok limitli tüketiyorum. Yumurta,peynir, yoğurt, tavuk ya da köfte yiyorum. Sebze ve meyve ile de pek aram yok. Yersem yersem günde 1 portakal.

Evet haklisin canm. Bende yaptırmam herhal 3 lu 4 lu test virusden dışarıda cikilmiyor. Ablama da bu ayın 28 ne tekrar gel demiş özele gitmişti. 12 haftalik oluyor o zaman. Şuan kanaması felan da yok. Yani bilmiyom tüp bebek olunca daha sık mi gitmek gerekiyor 15 güne bir felan. Ablama da gitme diyemiyorum . Virüs de var. Rabbim bebeklerimizi korusun.

Ben öğretmenim. İki haftayı aktarabileceğimizi söylemişti bir arkadaşım. Yani 38den sonraki. 32de tatildeyken çalışabilir raporu almanın bir anlamı yok çünkü zaten tatilde oluyoruz biz öğretmenler Yıne de alıp garantiye almak gerekir diye düşünüyorum ben. 38de de izne ayrılırken o haftaları aktarırlar belki. En azından prosedüre uygun olur. İnşallah aktarabiliriz

Kızlar benim günlerdir burnum tıkalı nefesim daralıyor gibi...sırt ağrım da oluyor.... doktor vinalac ve sidefer vermişti. Ama düzelmiyor....hastaneye de gidemiyom...

Kızlar bugün doktora gittik ama göstermedi kendini elini ağzına götürüp esniyor anca doktor ne kadar uğraştı ama yok yan duruyor geçende böyle yandı yine 12.haftada

Eklentiler

• Screenshot_20200414-170858_Gallery.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 47
Benim yaklaşık 17. Haftaya kadar çok şiddetli bulantılarım oldu ciddi anlamda hiçbirşey yiyemiyordum ama şu sıralar daha iyiyim iştahım açılır gibi oluyor artık dikkat etmem lazım ben zaten kilolu başladığım için en fazla böyle 7 kiloyla falan doğuma gitmek istiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum canım sen bi öncekinde kaç kilo aldın acaba

Aynen canım inşAllah insan merak ediyor ama benden sonra hamile olan kaç kişi öğrendi ben öğrenemedim diye 1 ay sonra gitcez ayrıntılı ultrason için bakalım o zaman gösterecek mı yaramaz
Valla bende aynı canım bende öncekilerinde çoğu öğrendi yani erken gösterenler öğrendi bende hafta gidicem detaylı için bakalım göstericek mi

Selam kızlar bende Eylül annesiyim hayırlısyla bi oğlum var. Şimdi ikinci oğlanı bekliyorm size bi sorum olucak, Şuana kadar kaç kilo aldınz?

20. Haftadayım, 65le başlamıştım 64-67 arasında gidip gelip duruyorum

Olsun canım çok normal yani 13. Haftaya kadar 2.5 kilo normal diyor doktorlar sen 20. Haftafasın ve anca 2 kilo almışsın
Olsun canım çok normal yani 13. Haftaya kadar 2.5 kilo normal diyor doktorlar sen 20. Haftafasın ve anca 2 kilo almışsın
Bende 2 kilo aldim suana kadar zaten son aylar kilo alimi cogaliyor sadece saglikli dogsun suan icin kiloyu cok takmiyorum ama tatli azami derecede canim isterse yiyorum bol su iciyorum egzersiz dusunuyodum ama gecen hafta kanamam oldugu icin yapamam sanirim yuruyus sadece su virus bitsin bebekler saglikli gelsin veririz kizlar kilolari

İnşAllah canım benim

Canım benim sağolasın zaten zayıf bir tipim var yani kendimi bildim bileli böyleyim ama kilo alırım sanmıştım ne bileyim...

Kilodan da önemlisi ben her hafta farklı bir belirti yaşıyorum bu haftanınki de sindirim sorunları oldu.
Reflü, mide yanması, sıcak basması... Bakalım haftaya ne olacak sizde durumlar nasıl?

mide Yanması bende de var ya hatta mideden boğazıma yanma yapıyo . Boğazım tahriş oldu gıcık yapıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…