2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba kızlar. Bugün kontrole gittim. Aynı zamanda doktorumu değiştirdim. Doktor muayene etti. Ölçümleri normaldi. Bebek ters duruyor ama döner dedi. Cinsiyet söylemedi. Ayrıntılı ultrasona yolladı. Orada kesin söyler dedi. Ayrıntılıda da doktora sordum espri falan yaptı söylemedi. Bebek yüzüstü yatıyordu. Ne yaptıysa döndüremedi. Ben yan yattım. Bebeği cihazla dürttü falan. Sonra sonucu verdi çıkarken tekrar sordum. Cinsiyet ne diye. Kız gibi dedi. Sonra gibiyi attı kız dedi. Bebeğin çok kımıldamaması da sonradan canımı sıktı. Aslımda en hareketli zamanları. Cinsiyet kız dedi ama içimde yine acaba da var. Tabiki sağlıklı olması her seyden önemli.

Aminnn canım inşallah

kızlar dün geceden beri başımın üstü, alnım ve gözlerimde felaket ağrı var. sizce tansiyonum mu yükseldi? preeklamsi olmasından korkuyorum şu an.

kızlar dün geceden beri başımın üstü, alnım ve gözlerimde felaket ağrı var. sizce tansiyonum mu yükseldi? preeklamsi olmasından korkuyorum şu an.
Canım iki gündür bende de vardı o ağrı uyuyorum uyanıyorum bi türlü geçmedi. Doktora sorup ağrı kesici içmek zorunda bile kaldım . Bugün geçti çok şükür . Hemen kötü düşünme hamilelikte baş ağrısı olabiliyo. Kafamın arkası bile ağrıdı iki gün. Bugün hafif hafif ağrıyo geçti gibi.

Tansiyon düşmesidir o tansiyon çıksaydı enseden çivi gibi ağrı girermiş hemşire öyle demişti bana. Seninkini sürekli yaşıyorum ben de ve tansiyon düşmesi kaynaklı. Semptom bile sayılmaz demişti doktorum rahat ol

ölçtüm demin. 11 e 7 çıktı benim için gayet normal bir tansiyon. kendime geldim şu an. ağrı kesici olarak ne kullanabiliyoruz acaba?

Cok uzuldum canim. Birsey kullaniyomuydun peki. Ilk gebeliginmiydi. Insallah tez zamanda tekrsr nasip olur

Ne denir ki Allah sabrını versin çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…