2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba güzel hamiş arladaslarim birsey sormak istiyorum 1. Dogumum genel anestezi sezeryan oldu(malesef kac saat sunni sanci cektim). Neyse şimdi 2. Doğumum da sezeryan olacak mecburiyetten ama genel uyumak mi sizce yoksa belden asagi mi(bunu düşünmek icin cok erken biliyorum ama ama bazen aklima takiliyo)

Yavaştan bende de mide yanması başlıyor gibi ama hayırlısı bu boğazda ki gıcık olayı bende de var malesef

Kızlar hamilelikte sırt üstü yatmanın doğtu olmadığını duymuştum ama geceleri bazen uyandığımda kendimi sırt üstü yatıyor buluyorum istemeden de olsa o şekilde yatıyorum demekki benim gibi olan var mı acaba

Evet ben de sırt üstü yatıyorum çoğunlukla, aslında yan uyumaya çalışıyorum ama hala en rahat pozisyonum sırt üstü ve gece sırt üstü uyanıyorum. Arada bazen belimde ağrı ile uyanıyorum ama maalesef sırt üstünün önüne geçemiyorum

Kızlaaar doktora gitmek için 2 hafta daha bekleyeceğim ve bu haftalarda bebeğimin hareketini hissederim diye çok umutlanıyordum hala hissetmiyorum çok üzülüyorum bu duruma ve çok telaşlanıyorum, kilolu biride değilim ama neden hala hissedemedim

Bel ağrısı değilde bende hep bacak ağrısı ile uyanıyorum geceleri

Canım benim geçmiş olsun rabbim kucağını doldursun en kısa zamanda en son ne zaman gitmiştin ki neden olmuş bişey demediler mi

Eli kulağındadır yakında hissedersin canım sakin ol

Canım benim geçmiş olsun rabbim kucağını doldursun en kısa zamanda en son ne zaman gitmiştin ki neden olmuş bişey demediler mi
En son iki hafta önce gitmiştim gayet iyi ve sağlıklıydı ama dün gittiğimde kalbi durmuştu bugün perinatalog inceledi bebeksin ciğerlerinde sıkıntı varmış ondan olabilir dedi ama kesin değil genetik teste gidecek bebek alındıktan sonra

Ya çok üzüldüm canım gerçekten rabbim bi an önce tekrar yaşatsın bu güzel duyguyu inşAllah

Çok üzüldüm gerçekten geçen yıl aynı şeyi yaşadım daha erken bir haftada ne hissettiğini anlayabiliyorum çok zor bir durum ama her şeyde bir hayır vardır diye düşündüm hep verende Allah alanda Allah kalbini hep bu yönde tut canım rabbimin bir bildiği vardır. İnşallah tekrar hamile olursun inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Allahım kimsenin başına vermesin tüm bebekleri korusun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…