2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çok teşekkür ederim amin inşallah
Bol sabır diliyorum, her şeyin doğru zamanı var emin ol sana öyle bir zamanda gelecek ki beklediğin bebek bunca yaşanana deymiş diyeceksin.
Daha önce incelediler mi hiç bebeğin organlarını? Bazen 12-13. Haftalarda da mini detaylı yapılıyor ya o tarz bir şey yapıldı mı?

Hayır daha önce incelenmemişti ama kalbinin durduğunu duyunca incelendi ciğerleri su toplamış bundan olma ihtimali var dendi bakalım birde genetik teste gidecek bebek o zaman belli olabilirmiş neden öldüğü

Hayır daha önce incelenmemişti ama kalbinin durduğunu duyunca incelendi ciğerleri su toplamış bundan olma ihtimali var dendi bakalım birde genetik teste gidecek bebek o zaman belli olabilirmiş neden öldüğü
allah tez zamanda hayırlısıyla yeniden nasip etsin inşallah

Kızlar dün ben 3lü tarama için ayrıntılıya girdim demiştim ya. Bebek namaz kılma pozisyonunda duruyordu. Ultrasoncu defalarca cihazla vurdu döndüremedi. Ben iki yanıma doğru yattım. O şekilde de inceledi. Ama şimdi neden bu kadar hareketsiz diye canım sıkıkıyor. Sürekli hareketini hissetmeye çalışıyorum. Sizlerin bebekleri nasıl ultrasonda.

Allah sabır versin çok üzüldüm elden bisey gelmez inşallah yakın zamanda yeniden bu duyguları yasamak nasip olur

Aç mıydın, tok gitmek gerekiyor daha enerjik oluyorlar o zaman.
Bir de uyuduğu zamana denk gelmiş olabilirsin

Bugün aç gittim kan vereceğim diye benimki de öyle duruyordu.

Benimkide 2 haftadır seninkiyle ayni pozisyonda.Artık sık sık dönecekler kötü birşey değil

ben 4 kere ultrasona girebildim bu zamana kadar. ilk 3 ünde oynak sonuncusunda aynı seninki gibi secdede uyuyordu. cinsiyetini öğrenemedik o yüzden. ne yaptıysak uyanmadı o gün. şimdi bazen evdeyken de canım sıkılıyor çok hareket etmeyince ama annem 5. ayı doldurduktan sonra hiç yerinde durmaz şimdi uyuyordur dedi

Canım acını paylaşıyorum ben de Eylül annesi olacaktım maalesef 13 haftada kaybettim bebeğimi. Rabbim bizlere ve acı çeken isteyen tüm kadınlara bebeklerinin yerini doldurabilecek yeni bebekler nasip etsin Metanetli ol içine kapanma . Acını yaşa ama kendini hırpalama. Rabbim sabır versin inşallah

Bu pazartesi doktora gittiğimde sordum 18.haftaya kadar yatabiliyosan yüzüstü bile yatabilirsin dedi. 18.haftadan sonra yalnızca yüz üstü yatma onun haricinde 24.haftadan sonra sol tarafına daha çok yatmaya çalış dedi. Bende çünkü genelde sırtüstü yatıyorum

Canım çok üzüldüm diyecek birşey bualmıyorum bende 10.haftada kaybetmiştim ilk bebeğimi, kaldıki sen çok uzun süre yaşamışsın hamileliği Rabbim sana sağlık versin(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…