2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Artık göbeğimin tam altında hissediyorum. Benim hep sol tarafta duruyor bebek bu arada
Benimde sol tarafta canm bayadir beri. Sağıma felan yatınca değişiyor sonra tekrar eski haline geliyor. Benim cinsiyet belli değil ama sol tarafta olanlar erkek olurmuş acaba doğru mu.

Uyku vaktidir canm. Bugünlerde uyuyorlar belli saatlerde uyaniklardir. Bende dün gündüz pek hissetmedim. Canım sıkıldı.birraz uzandım tık hareketini hissedince rahatladim
Yaaaa dün ben de hareketlerini bı kaç saat hissetmedim insan çok tedirgin oluyor gerçekten ama sonra başladı tekrar hareket etmeye dediğin gibi belli saatlerde uyuyorlar sanırım

Yaaaa dün ben de hareketlerini bı kaç saat hissetmedim insan çok tedirgin oluyor gerçekten ama sonra başladı tekrar hareket etmeye dediğin gibi belli saatlerde uyuyorlar sanırım
Ya ben henüz hareket hissedemiyorum çok nadiren ufak kıpırtı oluyo o mu acaba . Siz de nasıl hareketler oluyo nasıl hissediyosunuz

Ya ben henüz hareket hissedemiyorum çok nadiren ufak kıpırtı oluyo o mu acaba . Siz de nasıl hareketler oluyo nasıl hissediyosunuz
Canım böyle kalp atması gibi ben de sürekli aynı noktada pitirti gibi bı şeyler oluyor ve mesela bende sürekli aynı saatlerde oluyor düzenli şekilde

Sabah uyandığımda açık kahverengi lekelenmem oldu. Devam etmedi. Şimdi dinleniyorum. Hamileliliğimi öğrendiğimden beri ilk kez böyle oldu korktum. Dualarınıza ihtiyacım var.
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir. Rabbim korusun bebeğini canm.

Mer
Merhaba , hareketleri kasiginizin oralarda mı yoksa gobektemi hissediyorsunuz?benim ilk anlamıyorum hazmı yoksa hareket mi ?
Göbeğimin biraz alt kısımlarında hissediyorum çok net değil hareketleri ama bazıları biraz daha güçlü oluyor en net onları hissediyorum sabahları uzanırken karnına elini koy ve biraz dinle kendini sessiz bir ortamda

Reactions: Mgt
Benim 3 cu gebelik birazda ondan erken hissettim . Baya vuruyor pat diye Bir hafta sonraları çok daha iyi hissedersin canm.

Canım böyle kalp atması gibi ben de sürekli aynı noktada pitirti gibi bı şeyler oluyor ve mesela bende sürekli aynı saatlerde oluyor düzenli şekilde
Bebeğin hıçkırıkları onlar aynıları bende de oluyor :) ilerleyen haftalarda tekmeler baslayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…