2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yoo bence bebek saglikla geldikten sonra önemli degil bence nasil dogum oldugu :) sadece normal dogum anne icin de bebek icin de en sagliklisi algisi yaratıldığı icin bu korkular oluşuyo bence :) hayirlisi neyse o olsun hakkimizda
Aynen öyle. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize en önemlisi o

Bugün pek hissedemedim minnakımı, 2 gündür çok yoruluyorum yorgunluktan uykuya dalamadım dün. Ondan mıdır acaba
Bende sürekli hissesemiyorum canım ve ben çok net de hissesemiyorum yani hala hareket ettiğinde sadece sızı duyuyorum veya gaz gibi hissediyorum ama net hissetmememe rağmen 2 gün önce gittim doktora ve doktor bebeğin gayet hareketli dedi uyumuyodu da uyanıktı ama demek ki kişiden kişiye değişiyor

Dahilieyeye gittim cok yuksek

Dahiliyeye gittim. Cok yuksek seyretmiyor ilaca gerek yok dedi. 2 hafta sonra karar verilcek. 2.5 alti olmasi gerekiyor dedim cocugu etkilerse nolcak dedim oyle birsey yok bosuna ilac alma dedi. Cok cok yüksekler etkiler dedi

İlk gebelik mi canm

Selammm kızlar ya dün gece uyutmayan bir reflü yaşadım Nasıl kötü bişeymiş ilk kez ben de oluyor ve normalmiş bebek büyüdükçe mideye baskı yaptığı için oluyormuş yaşayananız var mı rahatlamak için neler yapıyorsunuz ? Dün çok kötü oldum uykumdan uyandırdı korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktan

Bu aralar sık yaşıyorum ben de, yatmadan yoğurt yemek çok iyi geliyor gerçekten

Kızlar dün 2 li tarama sonucunu söyledi doktor ve cinsiyetini.
Amniyosentez önerdi doktor ve kabul etmedim; (
187 de1 risk çıktı ...sizce çok mu yüksek bu rakam.çok korktum. Anlayaniniz var mı. ?yardimci olur musunuz
NT ölçüsü 2 çıktı bi de

Hayırlı olsun canım benc yüksek değil yani nt 2 dediğin için söylüyorum sen inanma kalbini ferah tut ölçümler her zaman doğru olmayabiliyor
Cinsiyeti neymiş annesi

Kizlar bence nolur nolmaz iliski yaşamayın genelde iliski yasayanlarda hep lekelenme oldu bu grupta. Ben hic iliski yaşamadım. Dr rahim kasilmasin diye yasakladi. Gebelik surecimiz iyi gecsin
Dr yasak koymussa yapacak bisey yok..benimde yasak..ama Iliskinin zorlamadan olduğu sürece sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum..zaten bi sıkıntı olduğu zaman en başta anlıyorsunuz bu ilişki olmicak diye O zaman birakicaksin..

Gecmis olsun cnm..bebekte iyi maşallah..doğuma çok var hic onu düşünüp strese girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…