2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim ilk haftalarda çok vardı sonra bitmişti ne güzel hiç rüya kabus gormuyordum ama bu bı ay içinde yine başladı bir gecede dört beş rüya kabus gördüğüm oluyor ve beni ciddi mana da etkiliyor bu durum

10 haftadan itibaren bi rüya görüyorum ki sorma. 7 sezonluk brezilya dizisi çekilir gördüklerimle

bir de son zamanlarda eşim olmadan uyuyamıyorum. uyurken bile hissediyorum onun yanımda olmadığını niye öyle oldu anlamadım.

İlk zamanlar ben de çok rüya görüyordum. Hem de çok gerçekçi ürkütücü. Son zamanlarda meditasyon nefes egzersizleri yapıyorum. Daha iyi uyuyorum. Tavsiye ederim.

Yanliz degilsin bende oyle hissediyorum esim olmadan rahat uyuyamiyorum ilk hamileligimde hic boyle degildi dunde ruyamda kizimi sürekli kacirmak isteyen birini gordum gece gittim kizimla uyudum cocugu oyle bir kucaklamisimki kizim anne kendi yatagina gitsen iyi olacak dedi Ben bu durumu bu virus olayinin etkisine bagliyorum

Kötü düşünme, bilinç altın seni etkiliyordur muhtemelen. Zamanla geçecektir inşallah. Bebeğinin tekmelerine bırak kendini. Çok az süre sonra daha belirgin hissedince hareketlerini bağlanmaman mümkün olmayacak. İyi düşünelim iyi olsun olur öu

Off görmez miyim :) kızıma hamileyken eşim rüyamda beni aldatıyomuş nasıl ağlıyorum ama nasıl eşim uyandırdı gerçektede ağlıyomuşum böğüre böğüre çünkü :) kaç gün burnundan getirmiştim adamın :)))

ben de öyle düşündüm. mümkün değil o yokken rahat olamıyorum

Kızlar benim bebek karnımı dolaşıyor galiba. Uzandigim zamanlar bir sağımda bir solumda bir göbeğim in altında sizde de oluyor mu
Ben dolaşma gibi değil de şaşılacak biçimde 17. Haftadan bu yana hissediyorum. Çok erken hissettim sanırım. Bildiğin tekme atıyor arada

Kızlar cildiniz kuruyor mu? Aynı anda hem yağlandı hem kurudu tuhaf bir hale geldi yüzüm neutrogena hydro boost almayı düşünüyorum bir tavsiyeniz var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…