2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben basladim kucuk kucuk hepsini bi anda almak bütçeyi sarsabilir şimdiden 800 lira harcadım..hastane çıkışı ufak tefek giysiler zibinlar citcitli badiler battaniyesi ince kalın..sona beşiğini ve Bebek arabasını pusetini bırakmayı düşünüyorum..taşınma durumum olabilir çünkü..ama çok güzel bi duygu

yok valla. eşime sürpriz yapmak için aldığım bi çift pabuçtan başka bir şeyi yok yavrumun henüz

kıyafet kolay geliyor bana. en kötü 1 tıkla kapımızda istediğimiz her şey. niyeyse araba vs gibi şeyler daha büyük geliyor gözüme.

Benim ilk aldığım şeylerdi e bebekten o zibinlar çok tatlı

benimle aynı düşünce... ben de sona büyük rakamları bırakacağım... şimdi indirimden gördükçe alıyorum birşeyler..

Kızlar bugün kabızlık sorunu yaşadım ve gün içinde çok ikindim, aksama doğru birden bıçak gibi bir hisle karnımın alt kısmı ve vajinal bölgeme ağrı saplandı sonra bacağıma kramp girdi hemen magnezyum aldım ama sağ kasık bölgesindeki o his hala devam ediyor normal mi acaba? Hiç yorucu bi iş de yapmadım günlük rutin diyelim. Korktum valla. Size de danışayım dedim yaşıyor musunuz böyle batmalar?

Günaydın kizlaar oruç tutacakmisiniz ne düşünüyorsunuz?
bende tutamayacağım 2 tane daha küçük çocuk var onlarla felan ilgileniyorum akşama kadar normal halimle başım çatlıyor birde oruç tutsam düşer bayılırım coluk çocuk aç kalır

Kızlar neler almak gerek gereksiz çok fazla almak istemiyorum hızlı büyücekler sizce neler alınmalı ne önerirsiniz olması en çok gerekenler

Kızlar neler almak gerek gereksiz çok fazla almak istemiyorum hızlı büyücekler sizce neler alınmalı ne önerirsiniz olması en çok gerekenler

Liste hiç yapmamıştım daha erken diye ama fix şeyler var aklımda, şöyle:
  1. 2 set hastane çıkışı (10lu ve 5li)
  2. 0 ay-yenidoğan zıbın
  3. 0-3 ay zıbın (hızlı büyüyolar küçük gelmesin diye)
  4. 10lu mendil
  5. 10 adet çıtçıtlı badi
  6. Ayaklı tulum
  7. 2 battaniye
  8. Tek altlar
  9. Tek üstler
  10. eldiven
  11. Çorap
  12. Müslin bez/battaniye (sempatim var bunlara alıcam inşallah )
Aklımda dağınık halde bulunan fixlerim kabaca böyle adetleri artıp azalabilir. bebek arabasını doğumdan sonra bile alabilirim o benim için çook sonraki iş, beşik için anne yanı istiyorum bundan eminim. Ama doğuma az kala alırım onu Allahın izniyle.

Nevresim takımını instagramdan alasım var, sizin de beğendiğiniz bir hesap olursa paylaşırsanız çok sevinirim

Bebek bezi için fikrim şu, 1 paket sleepy yenidoğan alır denerim baktım olmuyor sırayla farklı markalar denerim. Sleepyden memnuniyet yüksek diye biliyorum o yüzden onu alırım herhalde.

Böyle yani ana hatlarıyla

Kızlar ben ıslak mendil yerine pamuk almayı düşünüyorum. Sizde öyle yapın bence çünkü ıslak medildekii içerikler iyi değil bebeğin cildini o tahriş bile edebiliyormuş bir arkadaşıma çoçuk doktoru tavsiye etmişti .şimdi bende öyle yapmayı düşünüyorum e bebek te görmüştüm dilerseniz ordan bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…