2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Size tavsiyem 1 tane hastane çıkışı alıp bolbol tulum almanızdır. Alt üstlerde çok kullanışlı olur. Mendil evet çok gerekli oluyor. İç badi 10adet yetmez günde 7-8kez değiştiğim olmuştu :) birde yenidoğan çok az alın okadar az giydirebildimki çoğu şeyini kızımın anında küçüldü. 0-3 ay almak en mantıklısı ve bulunabilirse tulumları ayaksız almak daha uzun süre giydirilebiliyor. Bunlara ek olarak kesinlikle yan yatırma yastığı ile reflü yatağı alın derim.

Pamuk bir yerden sonra pratik gelmemişti bana. Ben fresh’n soft un yeni doğan ıslak havlusunu kullandım hep. Şuanda bile tuwalette onu kullanıyorum kızıma. Bir çok markaya göre daha kalın ve daha uygun

Şimdi nasılskn canım?
İyiyim çok şükür. Bebek de gece ufak ufak tekmeledi. Ama tuhaf bir ruh halindeyim. Bebeğe bağlanmaya başlamıştım, seviyordum, seviniyordum. Şimdi kaybetme korkusundan uzaklaştım. Ayrı bir şey gibi hissediyorum. Bağlanmak istemiyorum.

Uyanmadan önce rüyamda çok güzel bir kız çocuğu gördüm. Kucağında bir bebekle oynuyordu. Kendimi iyi hissederek uyandım. Kafam karışık yani. Ama galiba hala umut ediyorum, güzel olsun istiyorum.

Ben şunları beğendim açıkçası oda için yanımda yatacağı sürede sepeti kullanırım diye düşünüyorum odası hemen odamın bitişiğinde kendi odası olması tercihim bir yıldan sonra ve bende sleepy düşünüyorum daa bakalım bebeğimiz ne düşünür

Eklentiler

• Screenshot_20200426-132933.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20200426-132842.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 31

Çook teşekkür ederim

İkisi de çok güzel bunları konuştukça içimdeki alışveriş tutkusu alevleniyor

kızlar duygusal git gelleriniz ne alemde? ben dün gece sahurda çok saçma sapan bir şeye ağladım. sonra ona ağladığım için de ağladım. ay çok komikti hem ağlayıp hem gülüyordum

Dün Harry pottera başladım 100. Kez, Hagridi gördükçe yalnızlığına ağladım deli gibi...

Akşam da voldemort hakkında bilgi okuyorum, gözlerimde yaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…