- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.021
Şimdi nasılskn canım?kız mı erkek mi hiç emin olamadım doktorlar farklı söylüyor İyiyiz şu anda. Amin inşallah. Eşim ilgileniyor sağolsun. Ama zorlanırsa anneme gitmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim duaya fazlasıyla ihtiyacım var.
Size tavsiyem 1 tane hastane çıkışı alıp bolbol tulum almanızdır. Alt üstlerde çok kullanışlı olur. Mendil evet çok gerekli oluyor. İç badi 10adet yetmez günde 7-8kez değiştiğim olmuştu :) birde yenidoğan çok az alın okadar az giydirebildimki çoğu şeyini kızımın anında küçüldü. 0-3 ay almak en mantıklısı ve bulunabilirse tulumları ayaksız almak daha uzun süre giydirilebiliyor. Bunlara ek olarak kesinlikle yan yatırma yastığı ile reflü yatağı alın derim.Liste hiç yapmamıştım daha erken diye ama fix şeyler var aklımda, şöyle:
Aklımda dağınık halde bulunan fixlerim kabaca böyle
- 2 set hastane çıkışı (10lu ve 5li)
- 0 ay-yenidoğan zıbın
- 0-3 ay zıbın (hızlı büyüyolar küçük gelmesin diye)
- 10lu mendil
- 10 adet çıtçıtlı badi
- Ayaklı tulum
- 2 battaniye
- Tek altlar
- Tek üstler
- eldiven
- Çorap
- Müslin bez/battaniye (sempatim var bunlara alıcam inşallah
) adetleri artıp azalabilir. bebek arabasını doğumdan sonra bile alabilirim o benim için çook sonraki iş, beşik için anne yanı istiyorum bundan eminim. Ama doğuma az kala alırım onu Allahın izniyle.
Nevresim takımını instagramdan alasım var, sizin de beğendiğiniz bir hesap olursa paylaşırsanız çok sevinirim
Bebek bezi için fikrim şu, 1 paket sleepy yenidoğan alır denerim baktım olmuyor sırayla farklı markalar denerim. Sleepyden memnuniyet yüksek diye biliyorum o yüzden onu alırım herhalde.
Böyle yani ana hatlarıyla
Pamuk bir yerden sonra pratik gelmemişti bana. Ben fresh’n soft un yeni doğan ıslak havlusunu kullandım hep. Şuanda bile tuwalette onu kullanıyorum kızıma. Bir çok markaya göre daha kalın ve daha uygunKızlar ben ıslak mendil yerine pamuk almayı düşünüyorum. Sizde öyle yapın bence çünkü ıslak medildekii içerikler iyi değil bebeğin cildini o tahriş bile edebiliyormuş bir arkadaşıma çoçuk doktoru tavsiye etmişti .şimdi bende öyle yapmayı düşünüyorum e bebek te görmüştüm dilerseniz ordan bakabilirsiniz
İyiyim çok şükür. Bebek de gece ufak ufak tekmeledi. Ama tuhaf bir ruh halindeyim. Bebeğe bağlanmaya başlamıştım, seviyordum, seviniyordum. Şimdi kaybetme korkusundan uzaklaştım. Ayrı bir şey gibi hissediyorum. Bağlanmak istemiyorum.Şimdi nasılskn canım?
Ben şunları beğendim açıkçası oda için yanımda yatacağı sürede sepeti kullanırım diye düşünüyorum odası hemen odamın bitişiğinde kendi odası olması tercihim bir yıldan sonra ve bende sleepy düşünüyorum daa bakalım bebeğimiz ne düşünürListe hiç yapmamıştım daha erken diye ama fix şeyler var aklımda, şöyle:
Aklımda dağınık halde bulunan fixlerim kabaca böyle
- 2 set hastane çıkışı (10lu ve 5li)
- 0 ay-yenidoğan zıbın
- 0-3 ay zıbın (hızlı büyüyolar küçük gelmesin diye)
- 10lu mendil
- 10 adet çıtçıtlı badi
- Ayaklı tulum
- 2 battaniye
- Tek altlar
- Tek üstler
- eldiven
- Çorap
- Müslin bez/battaniye (sempatim var bunlara alıcam inşallah
) adetleri artıp azalabilir. bebek arabasını doğumdan sonra bile alabilirim o benim için çook sonraki iş, beşik için anne yanı istiyorum bundan eminim. Ama doğuma az kala alırım onu Allahın izniyle.
Nevresim takımını instagramdan alasım var, sizin de beğendiğiniz bir hesap olursa paylaşırsanız çok sevinirim
Bebek bezi için fikrim şu, 1 paket sleepy yenidoğan alır denerim baktım olmuyor sırayla farklı markalar denerim. Sleepyden memnuniyet yüksek diye biliyorum o yüzden onu alırım herhalde.
Böyle yani ana hatlarıyla
Size tavsiyem 1 tane hastane çıkışı alıp bolbol tulum almanızdır. Alt üstlerde çok kullanışlı olur. Mendil evet çok gerekli oluyor. İç badi 10adet yetmez günde 7-8kez değiştiğim olmuştu :) birde yenidoğan çok az alın okadar az giydirebildimki çoğu şeyini kızımın anında küçüldü. 0-3 ay almak en mantıklısı ve bulunabilirse tulumları ayaksız almak daha uzun süre giydirilebiliyor. Bunlara ek olarak kesinlikle yan yatırma yastığı ile reflü yatağı alın derim.
Ben şunları beğendim açıkçası oda için yanımda yatacağı sürede sepeti kullanırım diye düşünüyorum odası hemen odamın bitişiğinde kendi odası olması tercihim bir yıldan sonra ve bende sleepy düşünüyorum daa bakalım bebeğimiz ne düşünür
Eveeet üç gündür böyle daha önce sadece sağ tarafimda hissediydum şuan bı sağ bı sol sürekli farklıKızlar benim bebek karnımı dolaşıyor galiba. Uzandigim zamanlar bir sağımda bir solumda bir göbeğim in altında sizde de oluyor mu
kızlar duygusal git gelleriniz ne alemde? ben dün gece sahurda çok saçma sapan bir şeye ağladım. sonra ona ağladığım için de ağladım. ay çok komikti hem ağlayıp hem gülüyordum
nolucak bu halimizDün Harry pottera başladım 100. Kez, Hagridi gördükçe yalnızlığına ağladım deli gibi...
Akşam da voldemort hakkında bilgi okuyorum, gözlerimde yaşlar...
Bilgilerini yaz kuzumPembis Hayaller cnm bende silinmisim listeden takip ediyorum ama 2 çocukla yazmaya cok fırsatım olmuyor
mucize ya. ağza burna bak. allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinOğlumu ilk defa 3d gördüm cok mutluyum
Amin canım cok tesekkür ederim.Hepimizin evlatlari sağsalim doğsun❤mucize ya. ağza burna bak. allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin❤
Aa bende listeden silinmisim.Hatta ilk kayitlardaydimBilgilerini yaz kuzum
Oy guzellik Allah seni ailene bagislasinOğlumu ilk defa 3d gördüm cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?