2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Maşşalah miniğe hayırlıSı ile sağ Salim kucağına alırsın inşşalah

Benimde öyle en başından beri günlük ped kullanıyorum mecburen hayat kurtarıcı bence neden zararlı olsun ki

Kızlar Balıkesir sevgi hastanesi muayene ve ayrıntılı ultrason ücretini bilen var mı yaşadığım yerde ayrıntılı yapmıyorlar oraya gitmem gerekiyor ama işler malum ücreti bilmem lazım

Doktor ultrasonla baktı , hiç tahlil felan yapılmadı , daha fazla su iciyim o zaman belki işe yarar
İç canm bol su zarar gelmez. Hem yaz dönemindeyiz. Ben aklıma geldikçe iciyorum. Susarmisimda.geceleri de kaktigim zaman iciyorum.gun içinde içmeyi unutayim afedersin idrarim baya sarı akıyor.

inş doğuma kadar gitmiş olsun cnm. Sag salim kucağımıza alalım inş. Sende üzülme annesi inş geçer hepsi

Ayrıntılıya gitmeyen gidemeyen gitmeyi düşünmeyen var mı ? Kafam çok karıştı bu konuda burda yaşayan kimse gitmemiş o yüzden gerekli görmüyolar, kendi akrabalarım arkadaşlarım kesinlikle gitmelisin diyolar. Burda yok 1 saatlik uzaklıkta olan merkeze gitmem lazım napsam aşırı kafam karıştı. Birde her ay kontrole gidiyo musunuz normalde

Bence gitmelisin Allah korusun bebeğinin anne karnında tedavisi olabilecek Bi rahatsızlığı felan varsa tedavisi yapılır benim doktorum en son gittiğimde 6hafta sonrası gelin dedi ozmn yapılacak inşallah

Benimde öyle en başından beri günlük ped kullanıyorum mecburen hayat kurtarıcı bence neden zararlı olsun ki
Ya bende bir hafta kadar kullandım gerçekten çok iyi bıktım iç çamaşır değiştirip durmaktan yetişteremiyorumAnneme söyledim kızdı çok zararlı olduğunu söyledi saha önce yengeme söylemiş doktorum ordan duymuş annem de zararlı olduğunu ben de kullanmamaya başladım

Canım bende kullanmaya başlamıştım aynı şikayetlerden dolayı ve o petler beni daha da kötü yaptım kaşıntılarım artık ve şişlik falan oluştu bende anneme söylediğimde çok kızdı kullanma daha kötü yapar dedi kullanmayı bıraktım bi kremle tedavi etmeye başladım ve biraz daha iyi gibiyim

Hamile kalmadan öncede kullanırdım hiçbir zararını görmedim zararıyla ilgili bi yazı okumadım hatta sağlık ocağındaki hemşire çok akıntın varsa günlük ped kullan diye önerdi ama siz yinede doktorunuza bir danışın en güvenli rehber o neticede. Umarım dediğim gibi zararı yoktur bence çok büyük bi nimet

%100 pamuklu bez kullanabilirsiniz ağ kısmında iç çamaşırlarınızın isterseniz. he günlük ped gibi zararı var mıdır bilmiyorum yine de doktora sormak lazım tabii ki. ben günde 2-3 kez çamaşır değiştirdiğimi bilirim.

Geçmiş olsun canım bende annem bana zararlı dedi DİE hemen kullanmayı kestim kullanmadım bir daha . Ve bıgün çatlaklar için kakao yağı kuşanmaya başladım bende çatlaklar başladı siz ne kullanıyorsunuz başladınız mı çatlak önlemlerine ?

Ya bol bol çamaşır aldım napım ıslaklı olur olmaz değiştirmek zorundayım kaşıntı olmasın diye Ve hijyen açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…