2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Herkes değişik önerilerde bulunuyor canım yine danışırım ben detaylı ult için randevu alacağım ozaman konuşurum

Çok sevindim adına inşşalah bizde güzel haberler alırız sağlığımla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşşalah bu arada senin bebişin cinsiyeti erkek miydi ?

Ben başladım başta sadece hindistan cevizi yağı sürüyordum. Şimdi sabah hindistan cevizi yağı akşam Lierac krem kullanıyorum
Mümkün olduğunca her gün kullanmaya çalışıyorum. Karnım büyümesine rağmen şimdilik bi sıkıntı görünmüyor inşallah 9 ayı çatlaksız tamamlarız :) Bu arada günlük ped kullanımının bi zararı olmaz ama önemli olan o bölgeyi sürekli kuru tutmak günlük ped kullanılırsa sık sık değişimini yapmak. İyi kurulanmak. Islak kalırsa daha da kötüleşir. Ben özellikle hamilelik sürecinde pamuk olan günlük pedleri tercih ediyorum.

Çok sevindim adına inşşalah bizde güzel haberler alırız sağlığımla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşşalah bu arada senin bebişin cinsiyeti erkek miydi ?
Çok teşekkür ederim canım aminnn inşAllah evet bizim bebişin cinsiyeti erkek bugün yine erkek dedi doktor 22. Haftaylada uyumluymuş çok şükür

Evet özellikle akşamları oluyor, karnım nemli olsa da o gerilme hissi geçmiyor. Sanki etlerim de geriliyormuş gibi sızı oluyor, özellikle göğüslerimin hemen altından itibaren yani karnımın üstünde.
Kızımda o acıyı öyle çok çektimki. Sanki yırtıyolardı göbeğimi. Ve uzun süre sürmüştü göbek büyüdükçe oluyormuş

Çok normal canım. Zaten normaldede her gün değiştir. Hamileyken vajinal mikrop kapma ihtimali çok yüksek ve buda tehlikeli olur. Ben hergün değiştiriyorum normalde de hamiyleyken 2-3 kezi bile bulabiliyo bazen

Anladım canım benim çatlaklar bacaklarda oluşmuş arka kısım da kırmızı çatlaklar başlamış benim de arkadaşım bana bir krem önerdi onu alacağım bu bir kaç güne hiç çatlak oluşmamış onda da bakalım hayırlısı

Çok normal canım. Zaten normaldede her gün değiştir. Hamileyken vajinal mikrop kapma ihtimali çok yüksek ve buda tehlikeli olur. Ben hergün değiştiriyorum normalde de hamiyleyken 2-3 kezi bile bulabiliyo bazen
ben de çok dikkat ediyorum mantara enfeksiyona karşı elimden geldiğince

Çok teşekkür ederim canım aminnn inşAllah evet bizim bebişin cinsiyeti erkek bugün yine erkek dedi doktor 22. Haftaylada uyumluymuş çok şükür
Ya ya maşşalah benimde bebişin cinsiyeti erkek Benim bebiş bir haftadan geriden geliyordu ama hiç doktorlarım bana bişe söylemedi durumu kilosu çok iyi durumda dedi ama ben üzülüyorum neden bir hafta geriden geliyor Dİye geçen gün et yiyemediğim için bebeğimi besleyemiuorm diyip ağlamaya başladım eşim Halime güldü Saçmalama gayet iyisin dedi bebişte iyi dedi ama harmanlar tavan

1 hafta gerideydim ben de. ne kadar ağlamıştım hıçkıra hıçkıra. bir de o dönem hiçbi şey yiyemiyodum zerre yani. doktorum da bunun normal olduğunu, bebeğin gelişiminin iyi olduğunu söylemişti. şimdiyse bebeğim önde bile allaha şükür.

Kızlar Suwen’de çoğu üründe %50 indirim var. Lohusa pijama, gecelik, emzirme atleti falan hep indirimde. Ben aldım, almak isteyenler bi baksın. Bedenlerini bulamazsanız trendyolda da indirimde suwen, oraya da bakın.

Ben bunları aldım

Eklentiler

• 02A47043-D5AF-44D0-A79B-B01BF1B6E258.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 6E17AC1E-4647-45AE-89C9-2D134F3EDCDB.webp
    13 KB · Görüntüleme: 42
  • 3415EFD7-8756-48D8-9CE7-47AC1BC7B2CE.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 38
beni çok etkiledi bu durum ama elimden geldiğince herşeyi. Yemeye çalışıyorum ve üç kilo almışım çok sevindim o değilde dün gece ilk kez bu kadar net bebeğimin hareketlerini hissettim sanki karnımı ittirip durdu aynı anda üç defa on beş sanıye kadar arayla ayyy nasıl bişediii bir çığlık atmışım anlatamam eşim gece gece korktu ama o heyecanla nasıl hissettiğimi tarif bile edemem

bizim memlekette ilk kez yavrusu olacak olan inekler danaları hareket ettikçe karınlarında irkilir korkarlardı. ben de onlar gibi oldum aniden hareket edince bi an noldu diyorum

Eyüp Sabri Tuncer bebek losyonu aldım güya tüm vücudumu nemlendirecektim ama elime sürüp çıkıyorum lavabodan, çatlak önlemi gene yalan oldu

Bu zamana kadar benimde öyleydi canım doktorun ultrasyon makinasına da bağlı olabiliyormuş her doktor farklı ölçebiliyormuş bi sıkıntı olsa doktorlarımız zaten söyler sen hiç endişe etme

Bu zamana kadar benimde öyleydi canım doktorun ultrasyon makinasına da bağlı olabiliyormuş her doktor farklı ölçebiliyormuş bi sıkıntı olsa doktorlarımız zaten söyler sen hiç endişe etme
Doğru söylüyorsun canım ilk zamanlar takıntı yapıyordum ama şimdi yapmıyorum çünkü elimden geldikçe herşey yemeye çalışıyorum beslenir güzel güzel diyorum inşşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…