- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.201
Herkes değişik önerilerde bulunuyor canım yine danışırım ben detaylı ult için randevu alacağım ozaman konuşurumHamile kalmadan öncede kullanırdım hiçbir zararını görmedim zararıyla ilgili bi yazı okumadım hatta sağlık ocağındaki hemşire çok akıntın varsa günlük ped kullan diye önerdi ama siz yinede doktorunuza bir danışın en güvenli rehber o neticede. Umarım dediğim gibi zararı yoktur bence çok büyük bi nimet
Çok sevindim adına inşşalah bizde güzel haberler alırızBen bugün detaylı ultrasyona girdim kızlar çok şükür doktor bir sıkıntı yok dedi sadece biraz hareket etmemekte ısrarcıydı bizim yaramaz biraz zorladı doktoruda benide ama çok şükür baktık sonunda
Ben başladım başta sadece hindistan cevizi yağı sürüyordum. Şimdi sabah hindistan cevizi yağı akşam Lierac krem kullanıyorumGeçmiş olsun canım bende annem bana zararlı dedi DİE hemen kullanmayı kestim kullanmadım bir daha . Ve bıgün çatlaklar için kakao yağı kuşanmaya başladım bende çatlaklar başladı siz ne kullanıyorsunuz başladınız mı çatlak önlemlerine ?
Çok teşekkür ederim canım aminnn inşAllahÇok sevindim adına inşşalah bizde güzel haberler alırızsağlığımla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşşalah bu arada senin bebişin cinsiyeti erkek miydi ?
Kızımda o acıyı öyle çok çektimki. Sanki yırtıyolardı göbeğimi. Ve uzun süre sürmüştüEvet özellikle akşamları oluyor, karnım nemli olsa da o gerilme hissi geçmiyor. Sanki etlerim de geriliyormuş gibi sızı oluyor, özellikle göğüslerimin hemen altından itibaren yani karnımın üstünde.
Çok normal canım. Zaten normaldede her gün değiştir. Hamileyken vajinal mikrop kapma ihtimali çok yüksek ve buda tehlikeli olur. Ben hergün değiştiriyorum normalde de hamiyleyken 2-3 kezi bile bulabiliyo bazenKızlar afedersiniz ama iç çamaşırımı her gün ama her gün değiştirmek zorunda kalıyorum ıslaklık oluyor akıntı oluyor bol bol su içiyorum aslındaSu gibi akıntı geliyor her gün iki veya üç defa kadar siz de mi böylesiniz ,? Ya bide günlük pet kullanamıyorum çünkü hamileyken peyt kullanımı çok zararlıymış
Mantar yapma ihtimali var çünkü doktorlar müsade etmez geneldeBenimde öyle en başından beri günlük ped kullanıyorum mecburen hayat kurtarıcı bence neden zararlı olsun ki
Anladım canım benim çatlaklar bacaklarda oluşmuş arka kısım da kırmızı çatlaklar başlamış benim de arkadaşım bana bir krem önerdi onu alacağım bu bir kaç güne hiç çatlak oluşmamış onda da bakalım hayırlısıBen başladım başta sadece hindistan cevizi yağı sürüyordum. Şimdi sabah hindistan cevizi yağı akşam Lierac krem kullanıyorum
Mümkün olduğunca her gün kullanmaya çalışıyorum. Karnım büyümesine rağmen şimdilik bi sıkıntı görünmüyor inşallah 9 ayı çatlaksız tamamlarız :) Bu arada günlük ped kullanımının bi zararı olmaz ama önemli olan o bölgeyi sürekli kuru tutmak günlük ped kullanılırsa sık sık değişimini yapmak. İyi kurulanmak. Islak kalırsa daha da kötüleşir. Ben özellikle hamilelik sürecinde pamuk olan günlük pedleri tercih ediyorum.
ben de çok dikkat ediyorum mantara enfeksiyona karşı elimden geldiğinceÇok normal canım. Zaten normaldede her gün değiştir. Hamileyken vajinal mikrop kapma ihtimali çok yüksek ve buda tehlikeli olur. Ben hergün değiştiriyorum normalde de hamiyleyken 2-3 kezi bile bulabiliyo bazen
Ya ya maşşalahÇok teşekkür ederim canım aminnn inşAllahevet bizim bebişin cinsiyeti erkek bugün yine erkek dedi doktor 22. Haftaylada uyumluymuş çok şükür
1 hafta gerideydim ben de. ne kadar ağlamıştım hıçkıra hıçkıra. bir de o dönem hiçbi şey yiyemiyodum zerre yani. doktorum da bunun normal olduğunu, bebeğin gelişiminin iyi olduğunu söylemişti. şimdiyse bebeğim önde bile allaha şükür.Ya ya maşşalahbenimde bebişin cinsiyeti erkek ♥Benim bebiş bir haftadan geriden geliyordu ama hiç doktorlarım bana bişe söylemedi durumu kilosu çok iyi durumda dedi ama ben üzülüyorum neden bir hafta geriden geliyor Dİye geçen gün et yiyemediğim için bebeğimi besleyemiuorm diyip ağlamaya başladım eşim Halime güldü Saçmalama gayet iyisin dedi bebişte iyi dedi ama harmanlar tavan
beni çok etkiledi bu durum ama elimden geldiğince herşeyi. Yemeye çalışıyorum ve üç kilo almışım çok sevindim1 hafta gerideydim ben de. ne kadar ağlamıştım hıçkıra hıçkıra. bir de o dönem hiçbi şey yiyemiyodum zerre yani. doktorum da bunun normal olduğunu, bebeğin gelişiminin iyi olduğunu söylemişti. şimdiyse bebeğim önde bile allaha şükür.
bizim memlekette ilk kez yavrusu olacak olan inekler danaları hareket ettikçe karınlarında irkilir korkarlardı. ben de onlar gibi oldum aniden hareket edince bi an noldu diyorumbeni çok etkiledi bu durum ama elimden geldiğince herşeyi. Yemeye çalışıyorum ve üç kilo almışım çok sevindimo değilde dün gece ilk kez bu kadar net bebeğimin hareketlerini hissettim sanki karnımı ittirip durdu aynı anda üç defa on beş sanıye kadar arayla ayyy nasıl bişediii bir çığlık atmışım anlatamam eşim gece gece korktu ama o heyecanla nasıl hissettiğimi tarif bile edemem
Geçmiş olsun canım bende annem bana zararlı dedi DİE hemen kullanmayı kestim kullanmadım bir daha . Ve bıgün çatlaklar için kakao yağı kuşanmaya başladım bende çatlaklar başladı siz ne kullanıyorsunuz başladınız mı çatlak önlemlerine ?
maşallah ❤❤❤Artik hareketler cok net ve guclu teyzeleri bu minnaklar ne cabuk buyuduler yaa :) bu da bizim oglus
Bu zamana kadar benimde öyleydi canım doktorun ultrasyon makinasına da bağlı olabiliyormuş her doktor farklı ölçebiliyormuş bi sıkıntı olsa doktorlarımız zaten söyler sen hiç endişe etmeYa ya maşşalahbenimde bebişin cinsiyeti erkek ♥Benim bebiş bir haftadan geriden geliyordu ama hiç doktorlarım bana bişe söylemedi durumu kilosu çok iyi durumda dedi ama ben üzülüyorum neden bir hafta geriden geliyor Dİye geçen gün et yiyemediğim için bebeğimi besleyemiuorm diyip ağlamaya başladım eşim Halime güldü Saçmalama gayet iyisin dedi bebişte iyi dedi ama harmanlar tavan
Aynen valla ben de öyleyimbizim memlekette ilk kez yavrusu olacak olan inekler danaları hareket ettikçe karınlarında irkilir korkarlardı. ben de onlar gibi oldum aniden hareket edince bi an noldu diyorum
Doğru söylüyorsun canım ilk zamanlar takıntı yapıyordum ama şimdi yapmıyorum çünkü elimden geldikçe herşey yemeye çalışıyorum beslenir güzel güzel diyorum inşşalahBu zamana kadar benimde öyleydi canım doktorun ultrasyon makinasına da bağlı olabiliyormuş her doktor farklı ölçebiliyormuş bi sıkıntı olsa doktorlarımız zaten söyler sen hiç endişe etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?