2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Eyüp Sabri Tuncer bebek losyonu aldım güya tüm vücudumu nemlendirecektim ama elime sürüp çıkıyorum lavabodan, çatlak önlemi gene yalan oldu
Canım ben kakao yağı aldım dün gündüz sürdüm akşama kadar nemli kaldı gece sürmedim eşim çok rahatsız oldu ağır bir kakao kokusu var Şimdi de arkadaşımın hiç çatlağı oluşmamış bir krem tavsiye etti onu alacağım bakalım inşşalah işe yarar değiştir canım yağ kullan Zeytinyağını önerdi benim doktorum ama ben yağdan tiksinirim elime gelirse bile dayanamam dün zar zor dayandım o yüzden krem gelene kadar idare ediyorum sen kullanabilirsen kullan yağı

Evde hakiki zeytinyağı da var aslında, o halde badem yağı almak gereksiz olur değil mi?

Kakao yağı kokusundan ben de şüphelenmiştim ki doğruymuş

Hayırlı Ramazanlar arkadaslar benim bel ağrım başladı bu hafta baya zorluyor. Masaj kremi sürüyorum ama bi sakincasi olmaz insallh yoksa duramıyorum

Anneler şuana kadar 7 kilo almışım 63 olmuşum bu karantina hiç iyi olmadı sıfır hareket bol bol tatlı poğaça yapıp yedim

Hayırlı Ramazanlar arkadaslar benim bel ağrım başladı bu hafta baya zorluyor. Masaj kremi sürüyorum ama bi sakincasi olmaz insallh yoksa duramıyorum
Olabilir canım hamilelerde her krem sürülmez doktor izni olmadan vücudumuz o kremi emdikçe bebeğe zararı olabilir die biliyorum ben bence kullanma havluyu ütüle beline sar ve sıcak tut benimde bel ağrım öldürüyor

Hayırlı olsun canım. Teşekkür ederim ayrıca ben de bu ara lohusa pijamalarına bakıyordum. İndirimden haberdar oldum

ben daha tartılamadım ama aldığımı sanmıyorum. 4 buçuk olana kadar 12 kg vermiştim bulantılar sağ olsun. max 5 kg alıp bitirirsem emzirme dönemini de iyi değerlendirmeyi düşünüyorum

Ağustos anneleri formunda soru üzerine paylaşmıştım. Eylül annelerine de paylaşayım dedi. Plesanta previa olana kadar aşağıdaki videodan hamile yogası yapıyordum. Şimdi de sadece esneme hareketleri yapıyorum. ÇÖmelme vs yapmıyorum. Kas ağrılarıma, gerginliğime iyi geldi.

Aynen zaten benim karın bölgemin öyle böyle kılı yok abartmıyorum erkek göbeği gibi ağda ile aldırmak istiyorum acaba zararı varmıdır ? Ben hep lazer yapıyordum şimdi napacagımı bilmiyorum

Ben jilet kullanıyorum göbek deliği hizasından aşağıya kadar. Sık sık yapınca çok gür gelmiyor ne bileyimAğda acayip sivilce yapmıştı bir daha asla denemem onu, bir de gebelik süresince sadece cımbız ve jilet serbest diye biliyorum

Ciddi misin mide bulantıların devam mı ediyor
eskiden her gün oluyordu şimdi koku alırsam max haftada 1-2 oluyor. olunca da eskisi gibi tüm gün halsiz bırakmıyor beni allaha şükür

gebelikten önce de hiç sevmezdim mide bulantısı şeylerini gebelik tuz biber oldu yani. inşallah tamamen biter.

ben de öyle biliyorum. ağda erken doğuma sebep oluyormuş diye duymuştum.

yıllardıe jilet kullanırım gayet de rahat valla. göbeğimi ben de alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…