2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben de 6 kilo aldım. 22+3te 660 gramdı. Sezeryan olacağı için bebişin kilosunu takmıyorum, hatta hedefim 4 kg olması :) acayıp hareketli yalnız geceleri uyanık hep, bazen yandık diyorum. 16dan beri hissediyorum ıkıncı olduğu için midir, yoksa afacan bir şey mi geliyor bilmiyorum

amiiiin inşallah

ilk gebelikler geç hissediliyomuş diğer gebelikler erken fark ediliyormuş

Ben de 16 dan beri hissediyorum masallah bay a hareket li.doktorda demişti.kızımda öyleydi masallah . hala yerinde durmaz

Ben 4 gündür kendimce bir diyet yapıyorum ama öğünlerde iki üç dilim tam buğday ekmeği yiyorum. Internetten araştırdım biraz onlarda ekmek hep vermişler. Zaten benimki de biraz korkudan.yarin sabah dahiliyede randevum var. Benim tokluk yuksek. 85 açlık.201 tokluk. Zaten diyet yaparken çok zorlaniyorum.kahvaltidan sonra ara öğün saati gelmeden elim ayağım kesiliyor. Ara öğünde meyve yoğurt 3 ceviz yedim mesela ama kendime gelemedim. Yarın inşallah durumum kesinleşir. Belki diyetisyen yardımı alırım. Böyle ne yiyeceğini şaşırdım.

Yani zaten yonlendirme yaparlar. Meyvelerde de seker var. Her meyve yenmiyor. Karisik mevzular valla. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim ins canim.

Belli ediyorlar demek, erkek büyütmek zor zaten gözüm korkmuyor değil:)) sağlıkla gelsinler de ne yapalım onları yoracak bir seyler buluruz:))
Ben cinsiyet i bilmiyorum.kızım da erkek çocuk gibi zaten kanepeler in üstünde gezen bir çocuk.ama enerjilerine hayranım biz yoruluyoruz onlar kesinlikle yorulmuyor

Belli ediyorlar demek, erkek büyütmek zor zaten gözüm korkmuyor değil:)) sağlıkla gelsinler de ne yapalım onları yoracak bir seyler buluruz:))
Kız büyütmek daha zor. Bir kızım var. 2. De kız olacak. Kızların kıyafeti süsü tribi bitmiyor. Oyuncak kavgaları falan. Tabi yine de çok güzel. 2 kızım olacak mutluyum. Kızıma kız kardeş. Arkadaş dost her şey.

Benim de iki kızım olacak Allah nasip ederse.Araları kaç yaş?

Kızlar ilk büyük yalancı sancımı az önce yaşadım... Çamaşır katlıyordum ufak ufak sızlama başladı, sonra çivi çakılır gibi bir ağrı girdi rahmime ve dalga dalga arkaya yayıldı. Önce bir şey yapmadım ama sonra bir yere yaslanmam gerekti. 3 4 dakika sürdü, uzanıyorum şimdi. Geçti sayılır

Benim de iki kızım olacak Allah nasip ederse.Araları kaç yaş?
5.5 yaş olacak araları.Büyğk 2015 doğumlu. Bu da 2020 olacak. Daha az olsun isterdim ama arada bir kaybım var. Ama şuan kızımın kardeşe daha hazır oldığunu fark ettim. O zaman olsaymış çok zorlanırmışız. Her şeyde bir hayır var gerçekten. Sizin kaç yaş var?

Yas araligi iyi bence benimde kizim 2016 dogumlu oglum 2020 olacak tam istedigin yas. Saglicakla alin bebeginizi kucaginiza butun hamilelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…