- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.901
115 kg dayım. 20. Haftada başladı tekmeler :)yakındır gümlersen 2 hafta öndesin benden. sende hareket durumu nasıl peki?
ben bi de kiloluyum valla göbek yağlarına bağlıyorum meşhur boks yumruklarını hissetmemeyi
amiiiin inşallahBenimki bir hafta geriden gidiyordu gelişimi. Benim 3 cu olduğu için mi bilmiyorum etkili hareketleri. Sürekli takipteyim . İlk kızım da çok fazla hareket hissetmezdim ama .yapısı gereği de çok hareketli bir çocuk değildisağlıklı olsunlarda inşallah
ay ben 6. haftadan şu zamana kadar sürekli ayran içtim. ama öyle böyle değil. gece uyanıp ayran diye ağladığımı biliyorum. hala aynıyımAşermek mi bilmiyorum ama canım meyve istiyor sürekli.Bu sıcaklardan da olabilir
ayyy hayırlısıyla inşallah. insan her gün doktora gidemeyeceğine göre tekmeler bebelerimizle tek iletişim yolumuz115 kg dayım. 20. Haftada başladı tekmeler :)yakındır gümler
ilk gebelikler geç hissediliyomuş diğer gebelikler erken fark ediliyormuşBen de 6 kilo aldım. 22+3te 660 gramdı. Sezeryan olacağı için bebişin kilosunu takmıyorum, hatta hedefim 4 kg olması :) acayıp hareketli yalnız geceleri uyanık hep, bazen yandık diyorum. 16dan beri hissediyorum ıkıncı olduğu için midir, yoksa afacan bir şey mi geliyor bilmiyorum
Ne güzel hem faydalı.ay ben 6. haftadan şu zamana kadar sürekli ayran içtim. ama öyle böyle değil. gece uyanıp ayran diye ağladığımı biliyorum. hala aynıyım
Ben de 16 dan beri hissediyorum masallah bay a hareket li.doktorda demişti.kızımda öyleydi masallah . hala yerinde durmazBen de 6 kilo aldım. 22+3te 660 gramdı. Sezeryan olacağı için bebişin kilosunu takmıyorum, hatta hedefim 4 kg olması :) acayıp hareketli yalnız geceleri uyanık hep, bazen yandık diyorum. 16dan beri hissediyorum ıkıncı olduğu için midir, yoksa afacan bir şey mi geliyor bilmiyorum
Ben 4 gündür kendimce bir diyet yapıyorum ama öğünlerde iki üç dilim tam buğday ekmeği yiyorum. Internetten araştırdım biraz onlarda ekmek hep vermişler. Zaten benimki de biraz korkudan.yarin sabah dahiliyede randevum var. Benim tokluk yuksek. 85 açlık.201 tokluk. Zaten diyet yaparken çok zorlaniyorum.kahvaltidan sonra ara öğün saati gelmeden elim ayağım kesiliyor. Ara öğünde meyve yoğurt 3 ceviz yedim mesela ama kendime gelemedim. Yarın inşallah durumum kesinleşir. Belki diyetisyen yardımı alırım. Böyle ne yiyeceğini şaşırdım.bmbm merhaba canım. Benim açlık 93 tokluk 168 cıkmıştı. Doktor gebelik şekeri var diyemem ama yediklerine dikkat etmeye devam dedi. Ekmeği zaten kesmiştim ben. O sabah 2 dilim yiyebilirsin dedi ama ben komple bıraktım. Tatlı ve hamur işinden de uzak dur dedi. Çok canın çekerse abartmadan arada bi tatlı olabilir dedi. Sütlü tatli gibi.
Ben de ilk 16 hafta 1 kilo sonrasında hızlı bir şekilde 3 kilo alarak 62den 66ya çıktım. Asıl kilolar 7.8.9. Aylarda alınıyor. Dikkat etmezsek çok alırız.ortalama ayda 1 kg ya denk gelse 9 kg ile doğuma gidersin gibi. bence gayet iyi
Yani zaten yonlendirme yaparlar. Meyvelerde de seker var. Her meyve yenmiyor. Karisik mevzular valla. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim ins canim.Ben 4 gündür kendimce bir diyet yapıyorum ama öğünlerde iki üç dilim tam buğday ekmeği yiyorum. Internetten araştırdım biraz onlarda ekmek hep vermişler. Zaten benimki de biraz korkudan.yarin sabah dahiliyede randevum var. Benim tokluk yuksek. 85 açlık.201 tokluk. Zaten diyet yaparken çok zorlaniyorum.kahvaltidan sonra ara öğün saati gelmeden elim ayağım kesiliyor. Ara öğünde meyve yoğurt 3 ceviz yedim mesela ama kendime gelemedim. Yarın inşallah durumum kesinleşir. Belki diyetisyen yardımı alırım. Böyle ne yiyeceğini şaşırdım.
aynen öyle meyve yemekten içimden meyve ağacı çıkacak artıkBen de ilk 16 hafta 1 kilo sonrasında hızlı bir şekilde 3 kilo alarak 62den 66ya çıktım. Asıl kilolar 7.8.9. Aylarda alınıyor. Dikkat etmezsek çok alırız.
Belli ediyorlar demek, erkek büyütmek zor zaten gözüm korkmuyor değil:)) sağlıkla gelsinler de ne yapalım onları yoracak bir seyler buluruz:))Ben de 16 dan beri hissediyorum masallah bay a hareket li.doktorda demişti.kızımda öyleydi masallah . hala yerinde durmaz
Ben cinsiyet i bilmiyorum.kızım da erkek çocuk gibi zatenBelli ediyorlar demek, erkek büyütmek zor zaten gözüm korkmuyor değil:)) sağlıkla gelsinler de ne yapalım onları yoracak bir seyler buluruz:))
Kız büyütmek daha zor. Bir kızım var. 2. De kız olacak. Kızların kıyafeti süsü tribi bitmiyor. Oyuncak kavgaları falan. Tabi yine de çok güzel. 2 kızım olacak mutluyum. Kızıma kız kardeş. Arkadaş dost her şey.Belli ediyorlar demek, erkek büyütmek zor zaten gözüm korkmuyor değil:)) sağlıkla gelsinler de ne yapalım onları yoracak bir seyler buluruz:))
Benim de iki kızım olacak Allah nasip ederse.Araları kaç yaş?Kız büyütmek daha zor. Bir kızım var. 2. De kız olacak. Kızların kıyafeti süsü tribi bitmiyor. Oyuncak kavgaları falan. Tabi yine de çok güzel. 2 kızım olacak mutluyum. Kızıma kız kardeş. Arkadaş dost her şey.
5.5 yaş olacak araları.Büyğk 2015 doğumlu. Bu da 2020 olacak. Daha az olsun isterdim ama arada bir kaybım var. Ama şuan kızımın kardeşe daha hazır oldığunu fark ettim. O zaman olsaymış çok zorlanırmışız. Her şeyde bir hayır var gerçekten. Sizin kaç yaş var?Benim de iki kızım olacak Allah nasip ederse.Araları kaç yaş?
Yas araligi iyi bence benimde kizim 2016 dogumlu oglum 2020 olacak tam istedigin yas. Saglicakla alin bebeginizi kucaginiza butun hamilelerde5.5 yaş olacak araları.Büyğk 2015 doğumlu. Bu da 2020 olacak. Daha az olsun isterdim ama arada bir kaybım var. Ama şuan kızımın kardeşe daha hazır oldığunu fark ettim. O zaman olsaymış çok zorlanırmışız. Her şeyde bir hayır var gerçekten. Sizin kaç yaş var?
İnşallah hepimizYas araligi iyi bence benimde kizim 2016 dogumlu oglum 2020 olacak tam istedigin yas. Saglicakla alin bebeginizi kucaginiza butun hamilelerde❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?