2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizim de aynı.2015 nisan.benim kızım da hazır gibi görünüyor. Hayırlısı ile zamanında gelsinler

allahım çok acıdı mı

Bizim biraz çok yaş farkı.Allah nasip ederse 12 yaş olacak.Cesaretimi ancak toplayabildim.Rabbim hayırlısını versin inşallah

Bizim biraz çok yaş farkı.Allah nasip ederse 12 yaş olacak.Cesaretimi ancak toplayabildim.Rabbim hayırlısını versin inşallah
Ben 38 yaşındayım ve kızım çok istediği için 2. Çocuğa karar verdim aralarında 10 yaş olacak ilk başlarda çok korktum çalışan anne olmak zor ancak cesaret bulabildim bende

Arkadslar endol sakıncalı mı gerçekten. Biraz belim ağrıyor kullanayim mi.yatmaktan mi sızlıyor anlayamıyorum ki

Sylphy kuzum öncelikle geçmiş olsun
Sancılandığını görünce listeye baktım ne kadarlık hamilesin cinsiyeti ney diye ama listeden silinmişsin
Yaz istersen tekrar Pembis Hayaller tekrar eklesin

Çok teşekkür ederim canım. Ben listeye hiç kaydolmamıştım kaydolayım madem 26 yaş, 65 kg, tahmini doğum 6 Eylül, ilk bebek ve kız Pembis Hayaller bilgilerim böyle canım

Çok teşekkür ederim canım. Ben listeye hiç kaydolmamıştım kaydolayım madem 26 yaş, 65 kg, tahmini doğum 6 Eylül, ilk bebek ve kız Pembis Hayaller bilgilerim böyle canım
Benim de sat 29 Kasım ona göre 5 Eylül tarihlerimiz gibi kilomuz ve yaşımızda yakınmış
Ama cinsiyetlerimiz farklı

Kızlar dün ayaklarım ve bacaklarım çok şiştiler bi an tanıyamadım yani aslında çok da su içen biriyimdir ödem olmaz heralde diyordum ama malum hiç doğru düzgün bi hareket de edemiyoruz biraz da ondan sanırım

Uzan yükseğe kaldır ayaklarını. Sıcak ve hareketsizlik hemen fark ediyor.

Ben 38 yaşındayım ve kızım çok istediği için 2. Çocuğa karar verdim aralarında 10 yaş olacak ilk başlarda çok korktum çalışan anne olmak zor ancak cesaret bulabildim bende
Ben de 38 yaşımdayım,inşallah kolay doğum olur ve sonrasında zorlanmayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…