2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
nasıl bi histi

Güzel tabiki açıkçası ben halen hamileliği pek kabullenmis hamileyim bebeğim olacak psikolojine giremedem anı yaşıyorum sadece göbeğim baya büyüdü zaten ilk ozaman şimdi napicam doğunca nasıl bakicam becerebilecekmiyim diye baya dertlendim şimdi bütür kendini hissettirmeleri olunca iyicene ona sahipleniyor onun için korkuyorum ya ne biley sizde nasıl durumlar hazır hissediyorsunuz kendinizi

birkaç gündür yatıp kalkıp nasıl doğurucam diyorum

Benim de o.ama çok şükür bi problem olmuyor

bmbm merhaba canım. Benim açlık 93 tokluk 168 cıkmıştı. Doktor gebelik şekeri var diyemem ama yediklerine dikkat etmeye devam dedi. Ekmeği zaten kesmiştim ben. O sabah 2 dilim yiyebilirsin dedi ama ben komple bıraktım. Tatlı ve hamur işinden de uzak dur dedi. Çok canın çekerse abartmadan arada bi tatlı olabilir dedi. Sütlü tatli gibi.

Bununla ilgili gece sahurda video izledim.dr.banu çiftçi nın . isterseniz bakın sizde. Instagram da paylaşmişti.youtube video su.sırt üstü yatmak daha tehlikeli imiş.ilerleyen haftalar da.
ben de buraya yazar yazmaz dr banu çiftçinin yazısına denk geldim. 25. haftaya kadar yatılabilir amniyo sıvısı bebeği korur yazıyodu

eğer yüzüstü yatınca bebekler sıkışıyorsa benimki slim fit oldu sanırım

sen 2 hafta öndesin benden. sende hareket durumu nasıl peki?
ben bi de kiloluyum valla göbek yağlarına bağlıyorum meşhur boks yumruklarını hissetmemeyi
Benimki bir hafta geriden gidiyordu gelişimi. Benim 3 cu olduğu için mi bilmiyorum etkili hareketleri. Sürekli takipteyim . İlk kızım da çok fazla hareket hissetmezdim ama .yapısı gereği de çok hareketli bir çocuk değildisağlıklı olsunlarda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…