2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
benım ilk gebeliğimde vardı parlaklık. dogunca goturduk kardıyolojiye önemli deıl dedıler 6 yasında bı daha ınsallah kontrol.

22 ci haftalarda bazı günler hareketli bazı günler hareketsiz olabiliyorlarmis yeni okudum. Sen rahat ol. Ben de aynı senin gibiyim emin ol
sen 2 hafta öndesin benden. sende hareket durumu nasıl peki?
ben bi de kiloluyum valla göbek yağlarına bağlıyorum meşhur boks yumruklarını hissetmemeyi

Kizlar demir ilacinizin adi ne? Bir de bulanti yapiyo mu? Benim kan 11,30 cikmis da karar veremedi dr bulanti yapmayan bir demir ilacina. Geldiginde konusuruz dedi ama merak ettim sizinkileri

Gyno ferro sanol kullanıyorum kendimi bildim bileli tanıdığım bir ilaç zaten lisede fakültede falan da kullanmıştım ama hiç birinde gebelikteki kadar midemi yakmamıştı çok zorlanıyorum resmen ilaca sabrediyorum anlayacağın

Arkdaslar bende suan 21+1im allahın izniyle. 20+3te bebegim 347 gramdı 4 5 gün geriden geliyor dedi. Karsilastirmak istemiyorum sizlerin yavrusuyla ama geriden geldiğini de düşünmuyorum. Sizinkiler kac gram

Arkdaslar bende suan 21+1im allahın izniyle. 20+3te bebegim 347 gramdı 4 5 gün geriden geliyor dedi. Karsilastirmak istemiyorum sizlerin yavrusuyla ama geriden geldiğini de düşünmuyorum. Sizinkiler kac gram
Yani bence gayet normal ağırlığı..
Benimde 21.ci haftada 369 gramdı..

S.a güzel anneler Allah hepinize kolay bir gebelik sonunda saglıcakla evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Benim sizden bir ricam olacaktı
Şuan tüp bebek tedavisine baslayan bir arkadasım için dua edebilir misiniz?
İkinci denemesi. Zor bir grupta ama Allah dilerse hersey olur. Arkadasım için bir ayetel kürsi okur musunuz(ismi zehra)
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden.
Bende 6.5 yıldır bekliyorum benim içinde ayrıca dua ederseniz cok mutlu olurum.
Hayırlı kandiller

Okudum cnm

Aynen ben de canım. Riskli gruptayım ve ben de hareketsizim. 5 kilo aldım ama çok kızıyo doktorum☺ 75 kg ile hamile kaldım 80e dayandım neredeyse
Riskin neydi.benm rahim ağzı. Erken doğum riski. Ama hiç bir şey olmayacak allahin izniyle.rabbim herkese yardimetsin yavrusuna kavuştursun

Ismim neden silinmiş acaba burdan

Kızlar az önce eşimle karnında bebeğin hareketini vurmasını baya net izleyip gördük eşim çok şaşırdı şu kilo psikolojimizi bozucak gibi ben artık takmamaya ugrasiyorum alıp duruyorum çünkü 71 oldum ilk kez hayatımda bu kiloya ulaştım

1 hafta ileri-geri olması normal sayılıyor canım benim sakın kafana takma. benimki de gerideydi hem de 5 gün şimdi haftasını yakaladı allaha şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…