2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
aynen öyle valla sağlıklı olsunlar da. tekmelerini hissetmediğimizde korkudan deliriyoruz bir an önce alsak kucağımıza ne iyi olur ❤
Aynen öyle ya bende kilolu başladım biraz göbeğimde vardı geç hissettim zaten insan korkuyor bi ya bu arada kızlar hepinize sormak istiyorum evlenmeden önce ben baya bi zayıfladım ve öyle oluncada göbeğimde çok değil ama biraz sarkma olmuştu sonra hamile kaldım karnım büyüdü evet ama o sarkıklık hala tam anlamıyla geçmiş değil yani midemin olduğu taraflardan itibaren karnım gayet şiş ama o sarkık olan yer hala kısmen aynı gibi tam bi hamile göbeği olamadı benim göbeğim ya kilolu hamile başlayan arkadaşlarım sizde de durum böyle mi

Bende bi 15 kilo vermiştim ama sarkma olmadibenim göbeğim daha çok çıkmadı zaten hamile gibi durmuyorum daha

evet benim de öyleydi. midemden itibaren bi göbeğim var ama yumuşak mesela. çıplak tenime bakınca tam yuvarlak değil

kan,ter, gözyaşı benim hamilelik ama yine de İyiyiz çok şükür. Büyük olasılıkla ağustos annesi olacağım sezaryanı o zaman yapar dr. diye düşünüyorum. Bu kanamalar eylülü bekletmez.

kan,ter, gözyaşı benim hamilelik ama yine de İyiyiz çok şükür. Büyük olasılıkla ağustos annesi olacağım sezaryanı o zaman yapar dr. diye düşünüyorum. Bu kanamalar eylülü bekletmez.
Erken doğum riskiniz mi var?Umarım zamanında doğar bebekler.

Kızlar detaylı ultrasona girdik yüzünü kapattı hiç hareket etmedi doktorum dedi suyu az baksana hareket bile etmedi kontrol boyunca diye daha önce yasayan var mı bol su içmek dışında yapabileceğim birşey var mı

Canım hareket etmediği için mi suyu az dedi ? Yoksa suyun azlığını orda görüpte mi söyledi ? Ultrasonda hareket etmediği zamanlar suyu azmı demekmiş yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…