2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben sordum doktorum tutabilirsin bir sıkıntı yok dedi bana canım öyle olunca tuttum bende bu başka doktordu detaylı için özellikle gittim onada dedim tuttuğum için mı az diye net birşey diyemem bebek kendi de az üretiyor olabilir dedi bıraktım şimdi kalanını Tutmucam suyuda iyice artırcam bakalım bu defa ne diyecek

Bence tutma bol su iç . Ben de enfeksiyon sıkıntısı da var. Yani bol bol su içmeliyiz. Sen de 3 buçuk dört litreye kadar yükselt. Su içmeyi bence. Geceleri de içmeye calis.

Bence tutma bol su iç . Ben de enfeksiyon sıkıntısı da var. Yani bol bol su içmeliyiz. Sen de 3 buçuk dört litreye kadar yükselt. Su içmeyi bence. Geceleri de içmeye calis.
Bıraktım artık kalanını tutmucam canım danıstıgımda da tutma deselerdi o zamanda tutmazdım ama o tut diyince ben tutmazsam bile bile tutmuyormuş gibi olurum diye hissettim ondan tuttum artıracağım evet özellikle ölçeceğim 3 litrenin aşağısına düşmesin diye 3 buçuk 4 ü de zorlayacagım

Aslında çoğu doktr önermiyor .önemi olan bundan sonra bol bol su iç. Bende de bir anda psikolojik galiba senden sonra daha çok su içmeye başladım. Rabbim saglikli bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza aldirsin inşallah canm.gun içinde bebgin hareketleri nasıl canm. İlk gebelik mi

Aynen canım bol bol iç sende suyunu ve evet canım ilk gebelik şuan 20.hafta doldu ondan sonra hissetmeye başladım pıt pıt ama genelde akşam saatleri oluyor çok uzun sürmüyor genelde günde 1 kere oluyor ama 1 defa bir gün hiç hissetmedim ertesi gün hissettim ama

Sağol canm. İlk gebeliklerde normal böyle hissetmen canm. Bu haftalarda bazen hareketli oluyirlarmis bazen sakin

İnşAllah zamanında gelir suyu düzene girer. Bol su ve havuç suyunu dene bakalım

Sağol canm. İlk gebeliklerde normal böyle hissetmen canm. Bu haftalarda bazen hareketli oluyirlarmis bazen sakin
Bakalım canım belki bana çekmiştir bende pek hareket etmezmişim annem hep anlatır kardeşin balık gibiydi sen 6 aya kadar öyle durdun sağ tarafta 6dan sonrada az hareket ediyordun öldün mü diye korkardım bazen diyerek anlatır. Belki bana çekmiştir ondan hareketi azdır

Olabilir canm. Benim ilk kızım da hareketsizdi. Doktor um saatini tut aralığını felan baya takip ederdim
Hareketsiz kalırdı sağa donerdim sola donerdim tık yok oldu mu derdim ben de annen gibi korkardım. Şuan o kızım cidden çok hareketli değil. Dönümü ağır cidden. Diğer kızımda hersketliydi karnimda şuan da öyle hiç durmaz pıt pıt her yerde

Ben çok zayıftım bir iki kez söyledim burda 40 kiloyla hamile kaldım 7 kilo almışım yemelerim çoğaldı herkesin gözüne batmaya başladı bugün bununla ilgili fazla laf işittim, şu kadar şunu yedin bu kadar bunu yedin diye o an bişi diyemedim ama şuan kalbim kırılmış hissediyorum 7 kilo çok mu tabiki eskisine göre fazla yicem

yemene karışanları da ye

hayret bişey kilo alınır verilir çok matah bir şey değil kalp kırmak niye? keşke ağızlarının payını verseydin.

yemene karışanları da ye

hayret bişey kilo alınır verilir çok matah bir şey değil kalp kırmak niye? keşke ağızlarının payını verseydin.
Bdvye konu açar gibi yazmışım azcık eşime ağladım rahatladım insanlar şaşırıyor alışkın değiller ondan söylemişlerdir filan dedi evet mantıklı sadece çok sık dile getirmelerine üzüldüm dedim ağlamak cidden rahatlatıyor ama. Bi daha işitirsem laf sizide yerim dicem güzel hoşuma gitti

ağlamak nedir gel bir de bana sor

bugün tam 3 kere ağladım hunharca. ay bir de nazlar tripler kendimi tanıyamıyorum şaka gibi

eşimden allah razı olsun sabır taşı olsa çatlamıştı onun yerinde.

o yüzden ağla gitsin hormonların şerefine

Östörojen miydi bilmem kaç katı fazla olan bende hep onu söylüyorum

Yicen tabi ki kim ne derse desin takma sen herkes çok biliyo zatennn

Sevgili deneyimli anneler
Benim gibi tecrübesiz annelere bir yol gösterseniz
Biberon/emzik almalı mıyız alırken neye dikkat etmeliyiz
Biberon başlıkları sanırım çok fark eden az akıtanı anne sütü gibi akanı vs vs çok karışık konular
Bebek beşik arabası kıyafetler haricinde neler alınmalı göğüs pompası sterilizatör elzem mi ?
Kaç tane kaç parçalı hastane çıkışı almalıyız
Eylül başı ortası gibi doğan bebek kaç kat giydirilir
Ayaklı tulumlar mı ayaksız tulumlar mı
Tulum mu alt üst ayrı takım mı

Anlayacağınız bir başak burcu anne olarak kafamda milyonlarca cevap bekleyen soru var
Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…