- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.001
Ben sordum doktorum tutabilirsin bir sıkıntı yok dedi bana canım öyle olunca tuttum bende bu başka doktordu detaylı için özellikle gittim onada dedim tuttuğum için mı az diye net birşey diyemem bebek kendi de az üretiyor olabilir dedi bıraktım şimdi kalanını Tutmucam suyuda iyice artırcam bakalım bu defa ne diyecekİlkin de 38 girerken ikinci de daha erken davrandık 35 haftalik ti. Amin canm ins .ben de de korkum suyunun a olması iki ay oldu gitmedim. İnşallah suyu artarcanm. Ben bol bol suicmeye çalışıyorum ama miktar bilmiyorum. Bide sağdan soldan oruç tutuyon mu diye soruyorlar ya işte o beni deli ediyor. Hele bir komşum grupta yazmış oruç tutuyon mu diye aldırmadım tekrar sormuş ben de yok dedim. Bı de demiş ki doktoruna danıştın mi. Gelde delir me.
Bence tutma bol su iç . Ben de enfeksiyon sıkıntısı da var. Yani bol bol su içmeliyiz. Sen de 3 buçuk dört litreye kadar yükselt. Su içmeyi bence. Geceleri de içmeye calis.Ben sordum doktorum tutabilirsin bir sıkıntı yok dedi bana canım öyle olunca tuttum bende bu başka doktordu detaylı için özellikle gittim onada dedim tuttuğum için mı az diye net birşey diyemem bebek kendi de az üretiyor olabilir dedi bıraktım şimdi kalanını Tutmucam suyuda iyice artırcam bakalım bu defa ne diyecek
Bıraktım artık kalanını tutmucam canım danıstıgımda da tutma deselerdi o zamanda tutmazdım ama o tut diyince ben tutmazsam bile bile tutmuyormuş gibi olurum diye hissettim ondan tuttum artıracağım evet özellikle ölçeceğim 3 litrenin aşağısına düşmesin diye 3 buçuk 4 ü de zorlayacagımBence tutma bol su iç . Ben de enfeksiyon sıkıntısı da var. Yani bol bol su içmeliyiz. Sen de 3 buçuk dört litreye kadar yükselt. Su içmeyi bence. Geceleri de içmeye calis.
Aslında çoğu doktr önermiyor .önemi olan bundan sonra bol bol su iç. Bende de bir anda psikolojik galiba senden sonra daha çok su içmeye başladım. Rabbim saglikli bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza aldirsin inşallah canm.gun içinde bebgin hareketleri nasıl canm. İlk gebelik miBıraktım artık kalanını tutmucam canım danıstıgımda da tutma deselerdi o zamanda tutmazdım ama o tut diyince ben tutmazsam bile bile tutmuyormuş gibi olurum diye hissettim ondan tuttum artıracağım evet özellikle ölçeceğim 3 litrenin aşağısına düşmesin diye 3 buçuk 4 ü de zorlayacagım
Aynen canım bol bol iç sende suyunu ve evet canım ilk gebelik şuan 20.hafta doldu ondan sonra hissetmeye başladım pıt pıt ama genelde akşam saatleri oluyor çok uzun sürmüyor genelde günde 1 kere oluyor ama 1 defa bir gün hiç hissetmedim ertesi gün hissettim amaAslında çoğu doktr önermiyor .önemi olan bundan sonra bol bol su iç. Bende de bir anda psikolojik galiba senden sonra daha çok su içmeye başladım. Rabbim saglikli bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza aldirsin inşallah canm.gun içinde bebgin hareketleri nasıl canm. İlk gebelik mi
Sağol canm. İlk gebeliklerde normal böyle hissetmen canm. Bu haftalarda bazen hareketli oluyirlarmis bazen sakinAynen canım bol bol iç sende suyunu ve evet canım ilk gebelik şuan 20.hafta doldu ondan sonra hissetmeye başladım pıt pıt ama genelde akşam saatleri oluyor çok uzun sürmüyor genelde günde 1 kere oluyor ama 1 defa bir gün hiç hissetmedim ertesi gün hissettim ama
İnşAllah zamanında gelir suyu düzene girer. Bol su ve havuç suyunu dene bakalımNet birşey diyemem dedi bebeğin kendiside o kadar üretiyor olabilir dedi çünkü ben yeteri kadar su içiyorum aslında 2 buçuk litre filan oluyor ama 3 litreye çıkarcam havuc suyuda içeceğim 2 3 hafta sonra bi daha gel dedi bakalım
Bakalım canım belki bana çekmiştir bende pek hareket etmezmişim annem hep anlatır kardeşin balık gibiydi sen 6 aya kadar öyle durdun sağ tarafta 6dan sonrada az hareket ediyordun öldün mü diye korkardım bazen diyerek anlatır. Belki bana çekmiştir ondan hareketi azdırSağol canm. İlk gebeliklerde normal böyle hissetmen canm. Bu haftalarda bazen hareketli oluyirlarmis bazen sakin
Teşekkürler canım İnşAllah deneyeceğim bakalımİnşAllah zamanında gelir suyu düzene girer. Bol su ve havuç suyunu dene bakalım
Olabilir canm. Benim ilk kızım da hareketsizdi. Doktor um saatini tut aralığını felan baya takip ederdimBakalım canım belki bana çekmiştir bende pek hareket etmezmişim annem hep anlatır kardeşin balık gibiydi sen 6 aya kadar öyle durdun sağ tarafta 6dan sonrada az hareket ediyordun öldün mü diye korkardım bazen diyerek anlatır. Belki bana çekmiştir ondan hareketi azdır
Kızımda göğsüm 26-27den sonra çatlamaya başlamıştı okadarda krem sürmüştüm. Ama göğsümden başka yerim çatlamadı şükürBende sanki unuturmuşum gibi geliyoşu anlık bi çatlak yok bende ama daha çok erken sanırım ne zaman çıkıyo bu çatlaklar
Hayırlısı kuzu, normal ya da sezeryan hepsi doğum değilmi. Yeterki sağlıkla kucağımıza alabilelimben de sezaryan düşünüyorum henüz doktorumla konuşmadım tabii ki. normal doğumdan deli gibi korkuyorum
yemene karışanları da yeBen çok zayıftım bir iki kez söyledim burda 40 kiloyla hamile kaldım 7 kilo almışım yemelerim çoğaldı herkesin gözüne batmaya başladı bugün bununla ilgili fazla laf işittim, şu kadar şunu yedin bu kadar bunu yedin diye o an bişi diyemedim ama şuan kalbim kırılmış hissediyorum 7 kilo çok mu tabiki eskisine göre fazla yicem
Bdvye konu açar gibi yazmışım azcık eşime ağladım rahatladım insanlar şaşırıyor alışkın değiller ondan söylemişlerdir filan dedi evet mantıklı sadece çok sık dile getirmelerine üzüldüm dedim ağlamak cidden rahatlatıyor ama. Bi daha işitirsem laf sizide yerim dicem güzel hoşuma gittiyemene karışanları da ye
hayret bişey kilo alınır verilir çok matah bir şey değil kalp kırmak niye? keşke ağızlarının payını verseydin.
ağlamak nedir gel bir de bana sorBdvye konu açar gibi yazmışım azcık eşime ağladım rahatladım insanlar şaşırıyor alışkın değiller ondan söylemişlerdir filan dedi evet mantıklı sadece çok sık dile getirmelerine üzüldüm dedim ağlamak cidden rahatlatıyor ama. Bi daha işitirsem laf sizide yerim dicem güzel hoşuma gitti
Östörojen miydi bilmem kaç katı fazla olan bende hep onu söylüyorumağlamak nedir gel bir de bana sor
bugün tam 3 kere ağladım hunharca. ay bir de nazlar tripler kendimi tanıyamıyorum şaka gibi
eşimden allah razı olsun sabır taşı olsa çatlamıştı onun yerinde.
o yüzden ağla gitsin hormonların şerefine
Yicen tabi ki kim ne derse desin takma senBen çok zayıftım bir iki kez söyledim burda 40 kiloyla hamile kaldım 7 kilo almışım yemelerim çoğaldı herkesin gözüne batmaya başladı bugün bununla ilgili fazla laf işittim, şu kadar şunu yedin bu kadar bunu yedin diye o an bişi diyemedim ama şuan kalbim kırılmış hissediyorum 7 kilo çok mu tabiki eskisine göre fazla yicem
allahın lütfü mu desem kahrı mı östrojen evetÖstörojen miydi bilmem kaç katı fazla olan bende hep onu söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?