2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim muhtemel doğum tarihim de 29 Eylül canım

sanırım havuç suyu içmek bebeğin suyuna çok faydalıydı.

Kızlar çatlak kremi almak istiyorum ama ne almam lazım bilmiyorum siz ne kullanıyorsunuz acaba

Ya gerçekten bıktım şu akıntıdan, bu hafta iki kere monurol kullandım hala enfeksiyon var resmen napıcam ben ya

Bende sanki unuturmuşum gibi geliyo şu anlık bi çatlak yok bende ama daha çok erken sanırım ne zaman çıkıyo bu çatlaklar
Bende de şuan çatlak yok ama illaki olucaktir..hindistan cevizi yagi ve kakao yağını karıştırdım sürüyorum her duştan sonra aklıma geldikcede dalının bebe yağını kullanıyorum..

Canım hareket etmediği için mi suyu az dedi ? Yoksa suyun azlığını orda görüpte mi söyledi ? Ultrasonda hareket etmediği zamanlar suyu azmı demekmiş yoksa
Suyumu gösterdi direk suyun çok az dedi ölçtü filan bebek yoktu böyle su olan kısma baktı sonra dedi harekette etmedi bak geldiğinden beri su az olunca daha az hareket edermiş 1 buçuk saat dolandık yürüdük doktor ameliyata girdi çıkınca bi daha bakalım dedi suratını göstermedi çünkü omurga ve yüzüne bakamadı geldik hala aynı sekil iki el yüzde hiç mi kıpırdamaz insan hiç kıpırdamamıs

Bende sonlardayım kuzu daha 21.haftanın ortasındayım. Benimkininde kafa aşağıda ama benim zorunlu sezeryan olacak ki normal oıh :))

Anladım canım ya inşAllah düzelir. Neden oluyormuş bu söyledimi doktorun normalde günde ne kadar su içiyordun onun etkisi oluyormuymuş acaba havuç suyu iç mutlaka faydası olanları duydum biradahaki kontrolün ne zaman

Benim iki bebeğimde de suyum azdı. Bunda da tedirginim en kısa ,zamanda doktr godip muayene olmayı düşünüyorum. Virusden dolayi gitmedi. Gitmedim. Benim de korkum suyunun az olmasi. Bana doktor um 4 litreye kadar su içme.i o ermişti diğer gebeliklerimde. Bay bol su. Havuç suyunu duymuştum ama bilmiyom belkide faydası olabilir.o zmanlar geç duydum. Bir iki defa ictim artmamisti zaten sonrasında hemen doğuma girildi. Belki sürekli içmek lazım . Süreklilik olması gerekiyordu r.

Net birşey diyemem dedi bebeğin kendiside o kadar üretiyor olabilir dedi çünkü ben yeteri kadar su içiyorum aslında 2 buçuk litre filan oluyor ama 3 litreye çıkarcam havuc suyuda içeceğim 2 3 hafta sonra bi daha gel dedi bakalım

Peki kaçıncı haftada doğurdun 2 bebeğinide erken olursa suyu kalmazsa diye korku sardı da içimi inşAllah ikimizinde suyu artar

Peki kaçıncı haftada doğurdun 2 bebeğinide erken olursa suyu kalmazsa diye korku sardı da içimi inşAllah ikimizinde suyu artar
İlkin de 38 girerken ikinci de daha erken davrandık 35 haftalik ti. Amin canm ins .ben de de korkum suyunun a olması iki ay oldu gitmedim. İnşallah suyu artarcanm. Ben bol bol suicmeye çalışıyorum ama miktar bilmiyorum. Bide sağdan soldan oruç tutuyon mu diye soruyorlar ya işte o beni deli ediyor. Hele bir komşum grupta yazmış oruç tutuyon mu diye aldırmadım tekrar sormuş ben de yok dedim. Bı de demiş ki doktoruna danıştın mi. Gelde delir me.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…