- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.981
Benim muhtemel doğum tarihim de 29 Eylül canımherkese sıradan cevap yetiştirdim rahatladım
nasılsınız kızlar. nasıl geçiyor günleriniz? eylül ayında en son ben mi doğurucam acaba? maşallah bebekleriniz doğum pozisyonuna geçmiş görünüyor çoğunuzda
sanırım havuç suyu içmek bebeğin suyuna çok faydalıydı.Kızlar detaylı ultrasona girdik yüzünü kapattı hiç hareket etmedi doktorum dedi suyu az baksana hareket bile etmedi kontrol boyunca diye daha önce yasayan var mı bol su içmek dışında yapabileceğim birşey var mı
Kızlar çatlak kremi almak istiyorum ama ne almam lazım bilmiyorumsiz ne kullanıyorsunuz acaba
Valla al benden de o kadar bıktırdı artık yaYa gerçekten bıktım şu akıntıdan, bu hafta iki kere monurol kullandım hala enfeksiyon var resmen napıcam ben ya
Bende sanki unuturmuşum gibi geliyoBen Eyüp Sabri Tuncer bebek losyonu aldım ama aklıma geldikçe kullanıyorum pek de aklıma gelmiyor hani
Bende de şuan çatlak yok ama illaki olucaktir..hindistan cevizi yagi ve kakao yağını karıştırdım sürüyorum her duştan sonra aklıma geldikcede dalının bebe yağını kullanıyorum..Bende sanki unuturmuşum gibi geliyoşu anlık bi çatlak yok bende ama daha çok erken sanırım ne zaman çıkıyo bu çatlaklar
Suyumu gösterdi direk suyun çok az dedi ölçtü filan bebek yoktu böyle su olan kısma baktı sonra dedi harekette etmedi bak geldiğinden beri su az olunca daha az hareket edermiş 1 buçuk saat dolandık yürüdük doktor ameliyata girdi çıkınca bi daha bakalım dedi suratını göstermedi çünkü omurga ve yüzüne bakamadı geldik hala aynı sekil iki el yüzde hiç mi kıpırdamaz insan hiç kıpırdamamısCanım hareket etmediği için mi suyu az dedi ? Yoksa suyun azlığını orda görüpte mi söyledi ? Ultrasonda hareket etmediği zamanlar suyu azmı demekmiş yoksa
Teşekkür ederim deneyeyim onu birsanırım havuç suyu içmek bebeğin suyuna çok faydalıydı.
Alınıyor alınıyor merak etme ama şöyle de hesaplayabilirsin. Eğer ilk başta çok zayıfladıysan ve şimdi eski kilona döndüysen almış say kendinialınıyor mu gerçekten? gram almadım. bu bebiş nasıl büyücek, büyüyor mu diye endişenlenmeye başladım.
Gece 12den sonra bişi yeme. Su hariçte bişi içme. İlacınıda alma 1 günden bişi olmazYarın seker yüklemesi yaptıracağım kaç saat ac kalmam gerekiyor kızlar ? Dr uma ulaşamıyorum.
Tiroid ilacımı almalı mıyım? Bilgisi olan yazabilir mı?
Üzgünüm :)))aman ben almayayım zaten kiloluyum
Bende sonlardayım kuzu daha 21.haftanın ortasındayım. Benimkininde kafa aşağıda ama benim zorunlu sezeryan olacak ki normal oıh :))herkese sıradan cevap yetiştirdim rahatladım
nasılsınız kızlar. nasıl geçiyor günleriniz? eylül ayında en son ben mi doğurucam acaba? maşallah bebekleriniz doğum pozisyonuna geçmiş görünüyor çoğunuzda
Anladım canım ya inşAllah düzelir. Neden oluyormuş bu söyledimi doktorun normalde günde ne kadar su içiyordun onun etkisi oluyormuymuş acabaSuyumu gösterdi direk suyun çok az dedi ölçtü filan bebek yoktu böyle su olan kısma baktı sonra dedi harekette etmedi bak geldiğinden beri su az olunca daha az hareket edermiş 1 buçuk saat dolandık yürüdük doktor ameliyata girdi çıkınca bi daha bakalım dedi suratını göstermedi çünkü omurga ve yüzüne bakamadı geldik hala aynı sekil iki el yüzde hiç mi kıpırdamaz insan hiç kıpırdamamıs
Benim iki bebeğimde de suyum azdı. Bunda da tedirginim en kısa ,zamanda doktr godip muayene olmayı düşünüyorum. Virusden dolayi gitmedi. Gitmedim. Benim de korkum suyunun az olmasi. Bana doktor um 4 litreye kadar su içme.i o ermişti diğer gebeliklerimde. Bay bol su. Havuç suyunu duymuştum ama bilmiyom belkide faydası olabilir.o zmanlar geç duydum. Bir iki defa ictim artmamisti zaten sonrasında hemen doğuma girildi. Belki sürekli içmek lazım . Süreklilik olması gerekiyordu r.Suyumu gösterdi direk suyun çok az dedi ölçtü filan bebek yoktu böyle su olan kısma baktı sonra dedi harekette etmedi bak geldiğinden beri su az olunca daha az hareket edermiş 1 buçuk saat dolandık yürüdük doktor ameliyata girdi çıkınca bi daha bakalım dedi suratını göstermedi çünkü omurga ve yüzüne bakamadı geldik hala aynı sekil iki el yüzde hiç mi kıpırdamaz insan hiç kıpırdamamıs
Net birşey diyemem dedi bebeğin kendiside o kadar üretiyor olabilir dedi çünkü ben yeteri kadar su içiyorum aslında 2 buçuk litre filan oluyor ama 3 litreye çıkarcam havuc suyuda içeceğim 2 3 hafta sonra bi daha gel dedi bakalımAnladım canım ya inşAllah düzelir. Neden oluyormuş bu söyledimi doktorun normalde günde ne kadar su içiyordun onun etkisi oluyormuymuş acabahavuç suyu iç mutlaka faydası olanları duydum biradahaki kontrolün ne zaman
Peki kaçıncı haftada doğurdun 2 bebeğinide erken olursa suyu kalmazsa diye korku sardı da içimi inşAllah ikimizinde suyu artarBenim iki bebeğimde de suyum azdı. Bunda da tedirginim en kısa ,zamanda doktr godip muayene olmayı düşünüyorum. Virusden dolayi gitmedi. Gitmedim. Benim de korkum suyunun az olmasi. Bana doktor um 4 litreye kadar su içme.i o ermişti diğer gebeliklerimde. Bay bol su. Havuç suyunu duymuştum ama bilmiyom belkide faydası olabilir.o zmanlar geç duydum. Bir iki defa ictim artmamisti zaten sonrasında hemen doğuma girildi. Belki sürekli içmek lazım . Süreklilik olması gerekiyordu r.
İlkin de 38 girerken ikinci de daha erken davrandık 35 haftalik ti. Amin canm ins .ben de de korkum suyunun a olması iki ay oldu gitmedim. İnşallah suyu artarcanm. Ben bol bol suicmeye çalışıyorum ama miktar bilmiyorum. Bide sağdan soldan oruç tutuyon mu diye soruyorlar ya işte o beni deli ediyor. Hele bir komşum grupta yazmış oruç tutuyon mu diye aldırmadım tekrar sormuş ben de yok dedim. Bı de demiş ki doktoruna danıştın mi. Gelde delir me.Peki kaçıncı haftada doğurdun 2 bebeğinide erken olursa suyu kalmazsa diye korku sardı da içimi inşAllah ikimizinde suyu artar
ben de sezaryan düşünüyorum henüz doktorumla konuşmadım tabii ki. normal doğumdan deli gibi korkuyorumBende sonlardayım kuzu daha 21.haftanın ortasındayım. Benimkininde kafa aşağıda ama benim zorunlu sezeryan olacak ki normal oıh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?