- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.021
Bende sanki unuturmuşum gibi geliyoşu anlık bi çatlak yok bende ama daha çok erken sanırım ne zaman çıkıyo bu çatlaklar
İnşallah olmasın hiç birimizde . Bende başlayayım o zaman kremler kullanmayaErken de değil aslında, neyse hiç olmaz inşallah aminn
Günaydın.İnşallah olmasın hiç birimizde . Bende başlayayım o zaman kremler kullanmaya
İnşaallah kısa sürede biter serum alıyor muydunuzBenim 6 aya kadar sürdü bazıları 9 ay kusuyor. O yüzden bekleyip görmek gerek
Kaç kilo almışsın etmişsin kimseyi ilgilendirmez. Ha bebek riske girer doktorun kızar onu anlarım ama 40 kilo insanım 7kilo alması ne kadar göze batabilir. Hamilesin sen, hayatının en özel zamanındasın. Hiç kimseyi dişünmeBen çok zayıftım bir iki kez söyledim burda 40 kiloyla hamile kaldım 7 kilo almışım yemelerim çoğaldı herkesin gözüne batmaya başladı bugün bununla ilgili fazla laf işittim, şu kadar şunu yedin bu kadar bunu yedin diye o an bişi diyemedim ama şuan kalbim kırılmış hissediyorum 7 kilo çok mu tabiki eskisine göre fazla yicem
Ahahaha sesli güldüm kız, yemene karışanlarıda ye :)yemene karışanları da ye
hayret bişey kilo alınır verilir çok matah bir şey değil kalp kırmak niye? keşke ağızlarının payını verseydin.
Ben çok zayıftım bir iki kez söyledim burda 40 kiloyla hamile kaldım 7 kilo almışım yemelerim çoğaldı herkesin gözüne batmaya başladı bugün bununla ilgili fazla laf işittim, şu kadar şunu yedin bu kadar bunu yedin diye o an bişi diyemedim ama şuan kalbim kırılmış hissediyorum 7 kilo çok mu tabiki eskisine göre fazla yicem
Iki kez aldım drum taraftar değildi koronadan çok da hastaneye gidemedim kendi kendime çektim diyebilirimİnşaallah kısa sürede biter serum alıyor muydunuz
7 kilo çok değil canım. Boşver söyleyenleri senin yemen gerekiyor canin istediğinden ye. Bende 8 kilo kadar aldım. Yemezssem çok kötü oluyorum acikiyorum resmen. Ki benim bünyem çok çabuk alabiliyor. Virusden dolayi da dışarı da çıkamıyoruz normal benceBen çok zayıftım bir iki kez söyledim burda 40 kiloyla hamile kaldım 7 kilo almışım yemelerim çoğaldı herkesin gözüne batmaya başladı bugün bununla ilgili fazla laf işittim, şu kadar şunu yedin bu kadar bunu yedin diye o an bişi diyemedim ama şuan kalbim kırılmış hissediyorum 7 kilo çok mu tabiki eskisine göre fazla yicem
Bakalım bizim cadı nasıl olacak sağlıkla gelsindeOlabilir canm. Benim ilk kızım da hareketsizdi. Doktor um saatini tut aralığını felan baya takip ederdim
Hareketsiz kalırdı sağa donerdim sola donerdim tık yok oldu mu derdim ben de annen gibi korkardım. Şuan o kızım cidden çok hareketli değil. Dönümü ağır cidden. Diğer kızımda hersketliydi karnimda şuan da öyle hiç durmaz pıt pıt her yerde
GünaydınGünaydın.Sanırım ben yeni yeni çatlıyorum. Henüz net göremedim ama belirtisi var gibi geldi. birkaç güne belli olur. 2 aydır vazelin kullanıyorum. Bakalım ne kadar etki edecek.
Her şey güzel olcak inşallah annesi sen iyi ol stres yapma bebişin de iyi olsun ❤Bakalım bizim cadı nasıl olacak sağlıkla gelsindeAraştırdım annenin şu içmesine bağlı değil bebeğin kendi böbreği veya yapısal olarak az üretmesiyle alakalı diye duydum daha sonra ki ihtimal su sızdırması bunlar dışında inşAllah geçici olur ❤
Canım benim ilk gebeliğimde 43kiloyla başladım doktorum kilo alman gerekiyor diye diye 30kilo almıştım neredeyse ve hala kilo alman gerek diyordu normal doğumun rahat olması için demişti ve çok rahat Bi doğum geçirdimsonrasında hepsi iki ayda gitmişti sen yeme ne bak sonuçta bu günler Bi daha gelmicek canın ne istiosa nasıl istiosa öyle ye içBen çok zayıftım bir iki kez söyledim burda 40 kiloyla hamile kaldım 7 kilo almışım yemelerim çoğaldı herkesin gözüne batmaya başladı bugün bununla ilgili fazla laf işittim, şu kadar şunu yedin bu kadar bunu yedin diye o an bişi diyemedim ama şuan kalbim kırılmış hissediyorum 7 kilo çok mu tabiki eskisine göre fazla yicem
Inşallaahh. Valla kuzenim hamileliginde kullanmis unibaby bebek vazelinini onerdi uzun suredir onu kullaniyorum. Bulamayinca baska markanin yine bebek vazelinini aldim sürmeye devam. Hamilelik tecrubesi oldugu icin kuzenime guvendim. Baska hicbisey kullanmiyorum zatenGünaydınaa vazelinin de iyi geldiğini bilmiyodum . Ay inşallah çok çatlamayız hiç birimiz
Selam canım, emzik kimi alıştırmak istiyo kimi anne istemiyo. Kimisi istese de bebek almak istemiyo. Biberon ne olur ne olmaz 1 tane alabilirsin küçüklerinden. Philips avent tavsiyem olur. Ana dr brown ında gaz yapmama özelliğine sahip olduğunu duymuştum. 0-3aylık biberon başlığı alacağın için akıtma durumunu düşünmene gerek yok. Philips aventte ay ay başlıklar değişiyor. Göğüs pompasına ve sterilizatöre ilk etapta gerek yok bence. İnşallahta sadece anne sütü alır ve gerek kalmaz. Parçasını bilmem ama tulumlar ilk etapta çok çok kullanışlı oluyor. Eylül ekim aylarında tulum içine kısa kollu çıtçıtlı atletler yeterli olur. Hastane çıkışı kendinden patikli, 0-3aylarda patiksiz olabilir. Kaloriferli evde olduğumdan çift kar giydirmeye hiç ihtiyaç duymadım. Kışın bile kadife alt üstler yetti. Zaten 3 aydan sonra terlemeye başlayacaklar:)Sevgili deneyimli anneler
Benim gibi tecrübesiz annelere bir yol gösterseniz
Biberon/emzik almalı mıyız alırken neye dikkat etmeliyiz
Biberon başlıkları sanırım çok fark eden az akıtanı anne sütü gibi akanı vs vs çok karışık konular
Bebek beşik arabası kıyafetler haricinde neler alınmalı göğüs pompası sterilizatör elzem mi ?
Kaç tane kaç parçalı hastane çıkışı almalıyız
Eylül başı ortası gibi doğan bebek kaç kat giydirilir
Ayaklı tulumlar mı ayaksız tulumlar mı
Tulum mu alt üst ayrı takım mı
Anlayacağınız bir başak burcu anne olarak kafamda milyonlarca cevap bekleyen soru var
Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin
İyi yapmışsın araştırdığını. Benim doktorum her ihtimale karşı su icmemi önermişti. Sen yinede bol su iç canmBakalım bizim cadı nasıl olacak sağlıkla gelsindeAraştırdım annenin şu içmesine bağlı değil bebeğin kendi böbreği veya yapısal olarak az üretmesiyle alakalı diye duydum daha sonra ki ihtimal su sızdırması bunlar dışında inşAllah geçici olur ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?