2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kaç kilo almışsın etmişsin kimseyi ilgilendirmez. Ha bebek riske girer doktorun kızar onu anlarım ama 40 kilo insanım 7kilo alması ne kadar göze batabilir. Hamilesin sen, hayatının en özel zamanındasın. Hiç kimseyi dişünme

Aldığın kilonun belki yarısından çoğu kan, vücut sıvıları, bebiş, plasenta vs. Kendine mi alıyorsun sanki. Sana nutuk atanları ciddi ciddi tersle ki bir daha ağızlarını açamasınlar. Herkesin her zaman bir fikri olur da kalp kırmak ne demek, hadlerini aşmasınlar

7 kilo çok değil canım. Boşver söyleyenleri senin yemen gerekiyor canin istediğinden ye. Bende 8 kilo kadar aldım. Yemezssem çok kötü oluyorum acikiyorum resmen. Ki benim bünyem çok çabuk alabiliyor. Virusden dolayi da dışarı da çıkamıyoruz normal bence

Bakalım bizim cadı nasıl olacak sağlıkla gelsinde Araştırdım annenin şu içmesine bağlı değil bebeğin kendi böbreği veya yapısal olarak az üretmesiyle alakalı diye duydum daha sonra ki ihtimal su sızdırması bunlar dışında inşAllah geçici olur ❤

Günaydın. Sanırım ben yeni yeni çatlıyorum. Henüz net göremedim ama belirtisi var gibi geldi. birkaç güne belli olur. 2 aydır vazelin kullanıyorum. Bakalım ne kadar etki edecek.
Günaydın aa vazelinin de iyi geldiğini bilmiyodum . Ay inşallah çok çatlamayız hiç birimiz

Her şey güzel olcak inşallah annesi sen iyi ol stres yapma bebişin de iyi olsun ❤

Canım benim ilk gebeliğimde 43kiloyla başladım doktorum kilo alman gerekiyor diye diye 30kilo almıştım neredeyse ve hala kilo alman gerek diyordu normal doğumun rahat olması için demişti ve çok rahat Bi doğum geçirdimsonrasında hepsi iki ayda gitmişti sen yeme ne bak sonuçta bu günler Bi daha gelmicek canın ne istiosa nasıl istiosa öyle ye iç

Günaydın aa vazelinin de iyi geldiğini bilmiyodum . Ay inşallah çok çatlamayız hiç birimiz
Inşallaahh. Valla kuzenim hamileliginde kullanmis unibaby bebek vazelinini onerdi uzun suredir onu kullaniyorum. Bulamayinca baska markanin yine bebek vazelinini aldim sürmeye devam. Hamilelik tecrubesi oldugu icin kuzenime guvendim. Baska hicbisey kullanmiyorum zaten

Selam canım, emzik kimi alıştırmak istiyo kimi anne istemiyo. Kimisi istese de bebek almak istemiyo. Biberon ne olur ne olmaz 1 tane alabilirsin küçüklerinden. Philips avent tavsiyem olur. Ana dr brown ında gaz yapmama özelliğine sahip olduğunu duymuştum. 0-3aylık biberon başlığı alacağın için akıtma durumunu düşünmene gerek yok. Philips aventte ay ay başlıklar değişiyor. Göğüs pompasına ve sterilizatöre ilk etapta gerek yok bence. İnşallahta sadece anne sütü alır ve gerek kalmaz. Parçasını bilmem ama tulumlar ilk etapta çok çok kullanışlı oluyor. Eylül ekim aylarında tulum içine kısa kollu çıtçıtlı atletler yeterli olur. Hastane çıkışı kendinden patikli, 0-3aylarda patiksiz olabilir. Kaloriferli evde olduğumdan çift kar giydirmeye hiç ihtiyaç duymadım. Kışın bile kadife alt üstler yetti. Zaten 3 aydan sonra terlemeye başlayacaklar:)
3 aydan sonra altüst takımlar kullanışlı olur. Tavsiyem bol bol ağız mendili ve bez alman:)) ama bezi deneyerek kullanacağım dersen o senin bileceğin şey:)

Selam kızlar. Sabah aşıya gittim, gitmişken tahlillerimi de yaptırdım. Daha 2 saat olmasına rağmen kolum sızlamaya başladı bi ağırlık var kolumda resmen. Sabah sabah bide tansiyonum düştü kötü oldum. Allahtan tanıdık pastaneden tam bişiler alırken olduda oturtup meyve suyu ve yicek bişiler verdilerde hala kendime gelemedim

İyi yapmışsın araştırdığını. Benim doktorum her ihtimale karşı su icmemi önermişti. Sen yinede bol su iç canm inşallah canm

Hepinize iyi günler arkadaşlar. ..bayagi aranızda yoktum çünkü kafam çok kotuydu doktorum downdan dolayi amniyosentez önerdi ve yaptrdim çok çok basitmis ve hiç canım acimadi. Tecrübeli bir perinatolog yaparsa risk binde 1 mis. Ve geçen hafta ònsonucum temiz çıktı çok şükür. Yani daha yeni yeni hamile olduğumu anlayıp o heyecanla hemen Zibin falan siparisi verdim. Forumdaki arkadaşlar amniyosentez den korkmayin ama tecrübeli bir perinatolog a gidin ...
İyi ki varsınız zor zamanimda yorum yapan arkadaşlar çok sağolun. Bu arada kızım olcak inş

G gunesjuly1234 cnm öncelikle geçmiş olsun amniyosentez yaptı ve korkma ben her gece ağlayıp uyuyamiyordum en azından kafan rahatlar. 2.5 milyara yaptrdik biz cnm en azından paran gitsin. İnş sağlıklı olur bebeklerimjz

Bu arada ben netten siparis verdim ve hemen geldi enucuzmarketen kızlar. Çok uygun bence tulum ve zibinlar şu İpli zibinlar ilk hastane için iyi oluyormuş .
Bi de ilk doğduğunda giydirmek için öyle basit birsey vermek gerekiyormuş kan ve üstü sulu oldgundan. Bnm de ilk gebelik arastiriyorum. Şu an oda yapmicam tek anne yani beşiği 6 ay yeter diye düşünüyorum. Bakalım hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…