- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #15.741
Vajinit canım rahim enfeksiyonuHadi ya bu iltihap idrar yolu enfeksiyonu falan mı oluyor yoksa rahimde başka bir iltihap mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajinit canım rahim enfeksiyonuHadi ya bu iltihap idrar yolu enfeksiyonu falan mı oluyor yoksa rahimde başka bir iltihap mı![]()
Lekelenme neden olmuş enfeksdan ötürü mü nasıl bi lekelenmeydi canımAynen benim 10 dk da bir oluyordu kasılmalarım.ben gecen hafta doktora gitmiştim hersey yolunda idi.hatta bikac günlük tatil için izin bile almiştik doktordan. Bu lekelenme olayı olmasaydı yine çok üstüne düşmezdim. Lekelenme olunca daha çok kafaya taktım gittim.dediğim gibi iyi ki gitmişim
Anladım canım çok geçmiş olsun onun belirtileri nasıldıVajinit canım rahim enfeksiyonu
Benimde oyleydi hatta gecen gün tutarak.yürüdüm.resmen.Doktora sordum yavas yavas kanala yerlesiyormuş bebek ondanmışKızlar benim vajinama arada ağrı giriyo gibi normal mi çarşamba dr. Gidecem
Ara ara su geliyordu birden kasinma yanma vs yoktu bende işte ben gelen suyu bebegin suyu zannettim ama değilmiş bunun içinmişAnladım canım çok geçmiş olsun onun belirtileri nasıldı
Akıntı oluyormuydu canım sızlama falanAra ara su geliyordu birden kasinma yanma vs yoktu bende işte ben gelen suyu bebegin suyu zannettim ama değilmiş bunun içinmiş
Akıntı yok denecek kadar az sızlama falan da hiç bisi yokAkıntı oluyormuydu canım sızlama falan
Hamilelik ne zor başta düşük korkusu şimdi erken doğacak korkusu
Yok hiç olmadıİnşAllah öyledir antibiyotik bana fayda etmedi kültürde üreme çıkmadı bida üreme yapılacak arada akıntı geliyor sızlama oluyor sizde de oluyormuydu sızlama
Peceteye gelen kahverengi leke şeklinde. Onunla ilgili bir şey demedi büyük ihtimalle enfeksiyon kaynaklı. Şükür devam etmediLekelenme neden olmuş enfeksdan ötürü mü nasıl bi lekelenmeydi canım
İnşAllah kısa sürede geçer antibiyotik mi verdi fitil miAkıntı yok denecek kadar az sızlama falan da hiç bisi yok
Evet enfeksiyondandır büyük ihtimalle kaçıncı haftada başlamıştı enfeksiyonPeceteye gelen kahverengi leke şeklinde. Onunla ilgili bir şey demedi büyük ihtimalle enfeksiyon kaynaklı. Şükür devam etmedi
hangi ildesiniz? Ben ankaradayım. GEçen hafta gittiğimde sordum kesinlikle ziyaretçi kabul etmiyorlarKuzum ben ctesi günü doktora gittim muayene esnasında sordum doktora doğum sonrası ziyaretçi kabul ediliyor mı diye
Evet kabul ediyoruz bir refakatçi oluyor ama gün içinde ziyaretçi kabulü var dedi
Tabi bizim doğum zamanına kadar ne olur bilinmez
Bir kaç gün önce oldu 29 +2 idimEvet enfeksiyondandır büyük ihtimalle kaçıncı haftada başlamıştı enfeksiyon
İstanbul Avrupa yakasındayım gittiğim hastanede Medipol ün bir şubesihangi ildesiniz? Ben ankaradayım. GEçen hafta gittiğimde sordum kesinlikle ziyaretçi kabul etmiyorlar
Hanımlar kan sonuçlarım çok düşük 9.8
Düzenli almaya çalıştığım halde ilacımı her geçen gün düşmeye devam ediyor. Günde 1 kez almaya devam et dedi dr um. Onun dışında bir sıkıntım yok ama kansızlık halsizlik yapıyor. Nasıl üstesinden gelebilirim?
bol bol kırmızı erik, kırmızı üzüm ve bunların kurusunu yiyebilirsin. tabii şekerin yoksa. kırmızı et, domates ve yeşil renkli sebzeler de kana çok faydalı. kuru meyvelerden şekersiz hoşaf yapabilirsin.Hanımlar kan sonuçlarım çok düşük 9.8
Düzenli almaya çalıştığım halde ilacımı her geçen gün düşmeye devam ediyor. Günde 1 kez almaya devam et dedi dr um. Onun dışında bir sıkıntım yok ama kansızlık halsizlik yapıyor. Nasıl üstesinden gelebilirim?
İlacını yanlış içiyor olabilir misin? Demir hapını içtikten sonra 1-2 saat süt, yoğurt, kefir, peynir çeşitleri ve çay tüketemezsin mesela
Dr um ilacı öğün aralarında al dedi ne ac ne tok. Ben de kahvaltıdan sonra alıyordum ama ardından süt ürünleri tüketmiyorum. Bilmiyorum niye böyle oluyor. Keçiboynuzu pekmezi yiyorum ama iştahım hiç yok hep zorla yiyorumbol bol kırmızı erik, kırmızı üzüm ve bunların kurusunu yiyebilirsin. tabii şekerin yoksa. kırmızı et, domates ve yeşil renkli sebzeler de kana çok faydalı. kuru meyvelerden şekersiz hoşaf yapabilirsin.
olabilir. bir de dut pekmezi ve çok faydalı. ben gebeliğimin ilk aylarında hiçbi şey yiyemiyordum ya da yesem anında tuvalete koşmaca... sabahları mutlaka 1 çorba kaşığı hakiki bal ya da dut pekmezi yiyordum ama. beni ayakta tuttuysa onlar tutmuştur öyle diyeyim.Dr um ilacı öğün aralarında al dedi ne ac ne tok. Ben de kahvaltıdan sonra alıyordum ama ardından süt ürünleri tüketmiyorum. Bilmiyorum niye böyle oluyor. Keçiboynuzu pekmezi yiyorum ama iştahım hiç yok hep zorla yiyorumgaliba besinsizlikten.