• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar gebelere bakan jinekoloji uzmanları da var mı ben bu enfeksiyon mantar artık her neyse buna o bölümün doktorlarının bakmasını istiyorum gebe bölümüne gittim mantara benziyor diyerek fitil verdi ama hiçbir işe yaramadı hangi bölüme randevu almalıyım
valla bilmiyorum ama herhangi bi jinekoloğa gitseniz bakmaz mı acaba 🤔

Benimde sürekli geçmeyen kaşıntı ve akıntı şikayetim var doktorlar mantardan şüphelendi fitil verdiler ama ne fitil ne krem fayda etmiyor sizin dediğiniz enfeksiyon nasıl bişey tekrar muayene olmak istiyorum nereye gitmeliyim ki
Kadin dogum uzmanindan randevu almak gerekiyor. Hemsirelerin yapabilecegi bir muayene degil cunku

Sağlık ocağı hemşiresi bakar dedi ama bilemedim gebeliğimin başından beri bıktırdı bu şikayet artık ne yapacağımı bilmiyorum 😢
istersen sen bi randevu al jinekoloğa olmadı o yönlendirir seni. bir de acaba vajinal temizliğini çok mu yapıyorsun? oranın ph ı bozulunca mantar olabileceğini hatırlıyorum sanki?

Benimde sürekli geçmeyen kaşıntı ve akıntı şikayetim var doktorlar mantardan şüphelendi fitil verdiler ama ne fitil ne krem fayda etmiyor sizin dediğiniz enfeksiyon nasıl bişey tekrar muayene olmak istiyorum nereye gitmeliyim ki
İdrar tahlili verdin mi enfeksiyon varsa çıkar

İdrar tahlili bir çok kez verdim ama idrarda enfeksiyon çıkmıyor en son gittiğim doktorda senin şikayetlerin mantarı gösteriyor diyip fitil verdi kullandım ama kaşıntı ve akıntı yine var pek fayda etmedi yani
Büyük ihtimal mantar olabilir vaijinal kültür verebilirsin akıntı hangi renk ve kokulu mu

Hanımlar kan sonuçlarım çok düşük 9.8:KK43:
Düzenli almaya çalıştığım halde ilacımı her geçen gün düşmeye devam ediyor. Günde 1 kez almaya devam et dedi dr um. Onun dışında bir sıkıntım yok ama kansızlık halsizlik yapıyor. Nasıl üstesinden gelebilirim?
Kesinlikle keci boynuzu pekmezi diyorum.1 haftada farki göreceksin

Back
X