- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.741
Geçmiş olsunKızlar felaket bir baş ağrısı yaşadım 6 saattir filan vardı ama doruk noktada değildi ensemden vuruyordu 1 saat önce en dayanılmaz halini aldı ağlamaktan burnum tıkandı eşim diyor ilaç içsen olmaz mı ama benim ağrımı parol geçirmez içemedim tabi. En son kalktım suyu en soğuk şekilde açtım buranın çeşme suyu buzdolabı gibi zaten boynuma kafama su tuttum boynumdan kafamın üstüne geçti bu defa ağrı tekrar su tuttum bu defa gözlerime vurdu şimdi biraz azaldı hala var ama az önce ki kadar şiddetli değil. Anne olmak ne zormus gerçekten şuan hamile olmasam atardım bir apranax yarim saate kuş gibi olurdum
Tansiyonunu ölçseydin bi, çıkmış olmasınKızlar felaket bir baş ağrısı yaşadım 6 saattir filan vardı ama doruk noktada değildi ensemden vuruyordu 1 saat önce en dayanılmaz halini aldı ağlamaktan burnum tıkandı eşim diyor ilaç içsen olmaz mı ama benim ağrımı parol geçirmez içemedim tabi. En son kalktım suyu en soğuk şekilde açtım buranın çeşme suyu buzdolabı gibi zaten boynuma kafama su tuttum boynumdan kafamın üstüne geçti bu defa ağrı tekrar su tuttum bu defa gözlerime vurdu şimdi biraz azaldı hala var ama az önce ki kadar şiddetli değil. Anne olmak ne zormus gerçekten şuan hamile olmasam atardım bir apranax yarim saate kuş gibi olurdum
Korkma canımSol kaburgalarım öyle bir ağrıyor ki, nefes alamıyorum nasıl durursam durayım canım yanıyor. Böyle olduğunda çok korkuyorum ya elimde değil
tansiyonun mu yükseldi acaba ☹Kızlar felaket bir baş ağrısı yaşadım 6 saattir filan vardı ama doruk noktada değildi ensemden vuruyordu 1 saat önce en dayanılmaz halini aldı ağlamaktan burnum tıkandı eşim diyor ilaç içsen olmaz mı ama benim ağrımı parol geçirmez içemedim tabi. En son kalktım suyu en soğuk şekilde açtım buranın çeşme suyu buzdolabı gibi zaten boynuma kafama su tuttum boynumdan kafamın üstüne geçti bu defa ağrı tekrar su tuttum bu defa gözlerime vurdu şimdi biraz azaldı hala var ama az önce ki kadar şiddetli değil. Anne olmak ne zormus gerçekten şuan hamile olmasam atardım bir apranax yarim saate kuş gibi olurdum
o tarafa toplandıysa çok normal ağrıması. aynısı bende de sağ tarafta oluyo ara sıra. az kaldı sıkacağız dişimiziSol kaburgalarım öyle bir ağrıyor ki, nefes alamıyorum nasıl durursam durayım canım yanıyor. Böyle olduğunda çok korkuyorum ya elimde değil
Migrenim var ve inan parol çok hafif kalıyor atak zamanıGeçmiş olsun☹ Ama parol konusunda önyargılı olmayıp denemeni tavsiye ederim, uzun süredir ilaç içmediğin için parol bile etkili olacaktır. Ayrıca kendini ve bebeği o ağrı ile strese sokmaktansa parolu denemeye değer.
Tansiyon aleti yoktu canım migrenim var ama ondan mı değil mi çözemedim tabiTansiyonunu ölçseydin bi, çıkmış olmasın☹
Valla bilmiyorum canım normalde migrenim var atak geliyor bazen ama şuan neden oldu bilmiyorum genelde tansiyonumda düşüyor aslında ne zaman ölçseler ama tansiyona soğuk su iyi geliyor gibi duymuştum sanki ondan deniyim dedim oda işe yaradı sankitansiyonun mu yükseldi acaba ☹
Eşimin migreni var. Atak geldiğinde önce ılıkmduş alıyor karanlık odaya geçiyor. Bengay ın küçük yeşil yuvarlak kremlerinden sürüyorum kaşına ve ensesine ve saçlarını çektiriyorum biraz iyi geliyormuş. Sonra karanlık odada uyuyor. İyi geliyor ona. Sen bi de parol at tabi. Bengay konusundan emin değilim sürülebilir mi hamileyken diye. Dr a sormak lazım. Geçecek bu günler de inşAllah sağlıkla, hayırla, mutlulukla bebişlerimize kavultursun Rabb im hepimiziMigrenim var ve inan parol çok hafif kalıyor atak zamanı
Karanlık ortam beni çok etkilemiyor doktora söyledim migrenle beraber gerilim tipi baş ağrısı yasadıgımıda söylemişti. Bu kadar şiddetli geldiğinde malesef hiçbir krem işe yaramıyor. Benimde normalde alnımdan gözlerimin oralardan vurur ağrı bu defa ense kökenliydi. Bende başımı yazma ile sıkıyorum bağlıyorum sıktıkça agrıdıkca iyi olacak gibi bir his geliyor çünkü o an. İnşAllah şu son aylarıda sagsalim atlatırız da bebişleri kucagımıza alırız ❤❤❤Eşimin migreni var. Atak geldiğinde önce ılıkmduş alıyor karanlık odaya geçiyor. Bengay ın küçük yeşil yuvarlak kremlerinden sürüyorum kaşına ve ensesine ve saçlarını çektiriyorum biraz iyi geliyormuş. Sonra karanlık odada uyuyor. İyi geliyor ona. Sen bi de parol at tabi. Bengay konusundan emin değilim sürülebilir mi hamileyken diye. Dr a sormak lazım. Geçecek bu günler de inşAllah sağlıkla, hayırla, mutlulukla bebişlerimize kavultursun Rabb im hepimizi
çünkü ağrının olduğu yerleri anlatırken tansiyon yükselmesi gibi geldi bana. tuzlu bişey yemiş miydin hatırlıyor musun?Valla bilmiyorum canım normalde migrenim var atak geliyor bazen ama şuan neden oldu bilmiyorum genelde tansiyonumda düşüyor aslında ne zaman ölçseler ama tansiyona soğuk su iyi geliyor gibi duymuştum sanki ondan deniyim dedim oda işe yaradı sanki
Ayrıca bir tuzlu şey yemedim her zaman rutin yediğim şeyler canım, sabah uyandım yine ağrımaya başladı geceki kadar şiddetli değil birde sanki sol burun deliğimde acıyor içerden bir ağrı geliyor gibi oluyor . Acile gitsem kesin geçer tansiyon varsa oda düşer eminim gidip ugrastıgımla kalırımçünkü ağrının olduğu yerleri anlatırken tansiyon yükselmesi gibi geldi bana. tuzlu bişey yemiş miydin hatırlıyor musun?
hep öyle olur zaten inan. ayaklarını soğuk suyla yıkamayı dene. ya da ağrı şiddetlenirse istifra etmeyi dene. annemde işe yarıyordu bunlar.Ayrıca bir tuzlu şey yemedim her zaman rutin yediğim şeyler canım, sabah uyandım yine ağrımaya başladı geceki kadar şiddetli değil birde sanki sol burun deliğimde acıyor içerden bir ağrı geliyor gibi oluyor . Acile gitsem kesin geçer tansiyon varsa oda düşer eminim gidip ugrastıgımla kalırım
Teşekkürler canım deneyeyim bir ❤hep öyle olur zaten inan. ayaklarını soğuk suyla yıkamayı dene. ya da ağrı şiddetlenirse istifra etmeyi dene. annemde işe yarıyordu bunlar.
Geçmiş olsun canım.tez vakitte geçer inşallahAyrıca bir tuzlu şey yemedim her zaman rutin yediğim şeyler canım, sabah uyandım yine ağrımaya başladı geceki kadar şiddetli değil birde sanki sol burun deliğimde acıyor içerden bir ağrı geliyor gibi oluyor . Acile gitsem kesin geçer tansiyon varsa oda düşer eminim gidip ugrastıgımla kalırım
Teşekkürler canım inşAllahGeçmiş olsun canım.tez vakitte geçer inşallah
Ben de yaşadım bol soğuk suyla yıka hemoroid yerini. Benimki kaşınıyordu bir de. Diş eti konusunda da malesef yapılacak birşey yok bol bol yine yıka yutmamaya çalış iltihap kısmını. Diş etleri sabah kalktığında kanayabilir bile ağzın kan dolabilir korkma. Geçecek bunlar da...Arkadaşlar son bir aydır hemoroid gibi bir sorun yaşıyorum.hamilelikten önce böylr bir şey yoktu.hemoroidde olan kan falan da yok ama çok afedersiniz popomun üzerine zor oturuyorumböylr bir durumla karşılaşan oldu mu?
Sağ dişim de davul gibi şişti.göz göz iltihaplar var ama müdahale edemiyorlar ve çok ilginç acı da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?