2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bugün sürekli adet ağrısı gibi ağrım vardı, öğlen başladı ara ara yokladı az önce yine şiddetli bir şekilde geldi.
Şu çantayı hazırlama vakti geldi artık galiba
Bende dunden beri oyleydim bugun dayanamadik gittik nst cekildi kan idrar verildi acikliga bakildi normal cikinca her sey eve geldik hala oluyo arada ama

Kolay gelsin canım bende 2 ay önce ev taşıdım eylüle kadar müsade etmişlerdi ama agırlasırım diye bırakmak istemedim, Uçakla rahat edersin iyi olur malesef ben araba ile gideceğim 12 13 saat sürüyor yaklaşık ve 6 eylülde kpss var ona girip gideceğim 37 haftam bitiyor o zamana da arabanın içinde doğurmam bende inşAllah Rabbim ikinizede kolaylık versin

Kızlar bugün sürekli adet ağrısı gibi ağrım vardı, öğlen başladı ara ara yokladı az önce yine şiddetli bir şekilde geldi.
Şu çantayı hazırlama vakti geldi artık galiba
1 ayın kalmış ki bu en fazla belki erken bile gelebilir ağustos anneleri hep temmuzda doğurmaya başlamış bazen bakıyorum orayada o yüzden, bence hazırla çantayı bir an önce canım

Oyy cok gecmis olsun hemen bitsin Inslalah. Yatirdilarmi yoksa evde tedavimi

Bende 2 hafta sonra ankaraya gidecegim ailemin yanina dogum orda olacak bebegin saglik durumu icin. Nasil olacak bilmiorm ama kendi evimde olmayacağım ama yapacak birseyim yok. Yeterki bebegim iyi olsun. cantada ne eksik ne var ne yok bilmyiorim bide 3 yasinda oglum var ailem bakacak onada o surecte. Onun icin kendim icim hastane icin valiz hazırlayıp duruyorum

Merhaba bayanlar bende eylül annesi olacam insallah
33 haftalik gebeyim ama son zamanlarda agrım arttı acaba erken mi gelecek diye düşünmeye başladım

Çok çok geçmiş olsun canım umarım en yakın zamanda atlatırsın dualarımız seninle
Canım tansiyonların ne alemde düzenli ölçüyor musun?

1 ayın kalmış ki bu en fazla belki erken bile gelebilir ağustos anneleri hep temmuzda doğurmaya başlamış bazen bakıyorum orayada o yüzden, bence hazırla çantayı bir an önce canım

Demin hazırladım 1 set doğumhaneye vermek için 2 tane 5li set yedek, 1 pijama takımı 1 müslin takım 5 tane beyaz badi, örtüler ve battaniyeler, bezler... E yeter de artar bile

17 ağustostan itibaren bekliyorum inşallah eylüle kalmaz

Sağlıcakla gelsin inşAllah canım

34.haftanın ortasında başladı mide bulantım ve kaç gün kahvaltı sonrası kustum
Kusmadığım günler de kendimi kasıp tutuyorum
Bir hurafe teyzenin söylediğine göre bebek döneceği zaman da mide bulantısı yaparmış
Umarım dönüp doğum pozisyonu alıyorlardır

İnşAllah öyledir canım bizimki sağdan sola yan yatıs şeklinde hala hareketlerinden anlaşılıyor hala dönmediği ama bakalım ne zaman dönecek

Kızlar sezeryan öncesi anestezi doktoru muayenesi nasıl oluyor ? Bilen veya tecrübe eden varmı ? Sezeryan tarihinden önce anestezi doktorundan randevu alıp bire bir görüşüyormuyuz ? Yoksa sezeryan günü mü görüşüyoruz ? Bir takım testler isteniyormuş ? Bunları sezeryan günümü yapacaklar, yoksa önesindemi ?
Peki yaaa acil sezeryan olursa işler nasıl oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…