- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.701
Aynı siz gibi yapıp yarım kollu zıbın da koyacağım. O silip yanımıza gelsin de giydiririz. Özeli kendim giydiririm diye düşünüyorum. Rabbim kavuştursun o günlere. Kafamızda ki gibi planla inş.Kızlar hastane çantasını hazırlarken keselere takım halinde koyayım dedim
Her keseye alt üst takım çorap eldiven ağız mendili bez şapka koydum içine çıtçıtlı zıbın mı koyayım (kısa /sıfır kol ?) Yoksa bu kruvaze içliklerden mi koymalı
Hemşirelere vereceğim keseye ekstra battaniye koydum
Bir battaniye isimli hastane çıkışının takımındakini koydum çantaya
3 takım kıyafet koydum sizce yeterli mi
30.haftada geri geldi kusmalarım.Hala devam ediyor.Hergün olmasa da haftada 2-3 defa kusuyorum genellikle öglen saatleri.Biranda giriyor bulanti ne varsa cikariyorum.Ilk haftalara geri döndümGünaydın kızlar mide bulantısı bahsediliyordu kaç gündür benimde sabahları olmaya başlamıştı tekrardan ama önemsemedim kusmadıgım için kahvaltı yapınca geçiyordu dile getirmedim o yüzden. Bugün uyandım yatakta 1 saat oyalandım mide bulantım vardı ama rutin bağladığı için artık kahvaltı yaparım geçer diye kalktım yataktan kalkmamla beraber öğürmeye başladım zor yetiştim yine eski günlerdeki gibi o ap acı koyu sarı safra geri donmuş sabah sabah hayattan soğudum yine
Geçmiş olsun canım benimde 31 de bulantı geldi 32 de kusmaya geçtik bir sıkıntı olmasında ilk aylar nasıl atlattıysak buda gelir geçer30.haftada geri geldi kusmalarım.Hala devam ediyor.Hergün olmasa da haftada 2-3 defa kusuyorum genellikle öglen saatleri.Biranda giriyor bulanti ne varsa cikariyorum.Ilk haftalara geri döndüm
İyi misn, bizi gelişmelerden haber et oldu mu canım? Bir tedavi şekli belirlendi mi? Beklemede misiniz?Aynı siz gibi yapıp yarım kollu zıbın da koyacağım. O silip yanımıza gelsin de giydiririz. Özeli kendim giydiririm diye düşünüyorum. Rabbim kavuştursun o günlere. Kafamızda ki gibi planla inş.
Kızlar size bir danışmak istiyorum umarım rahatlatan cevaplar duyarım.Ben iki gündür biraz fazla gezdim köye filan gittik. Arabada otururken bebek hareketi ile beraber gelen vajinaya iğne batması gibi bir şey olmaya başladı. Uzanınca rahatlıyor ama otururken ki özellikle arabada otururken (çömelme pozisyonuna daha yakın olduğu için sanırım) o batma hissi oluyor bebek hareket edince ve mesanem cok doluymus gibi hissediyorum. Yatma pozisyonunda rahatliyorum bir sey olmuyor pek. Acitiyor da bayagi. Onemli bir sey midir yasayan var mi aranizda?
Önemli bir şey olmasın lütfen ya daha çok erken.
Bende de oluyor hem de yeni değil bayaadır.bebek sıkışıyor galiba.uzandığım zaman rahatlıyor tatlı tatlı minnak minnak tekmeliyor.yerleri iyice daraldı artık sıkıntıya gelemiyorlarKızlar size bir danışmak istiyorum umarım rahatlatan cevaplar duyarım.Ben iki gündür biraz fazla gezdim köye filan gittik. Arabada otururken bebek hareketi ile beraber gelen vajinaya iğne batması gibi bir şey olmaya başladı. Uzanınca rahatlıyor ama otururken ki özellikle arabada otururken (çömelme pozisyonuna daha yakın olduğu için sanırım) o batma hissi oluyor bebek hareket edince ve mesanem cok doluymus gibi hissediyorum. Yatma pozisyonunda rahatliyorum bir sey olmuyor pek. Acitiyor da bayagi. Onemli bir sey midir yasayan var mi aranizda?
Ayy teşekkür ederim rahatladım gerçekten.Normal canım, bana da oluyor. Vücudun doğuma hazırlık kasılmaları bunlar braxton hicksler yani. Bazen karnının farklı yerlerinde bazen adet ağrısı gibi bazen de vajinada batma şeklinde. Sonlara doğru şiddeti ve sıklığı artacak bilgin olsun. Böyle böyle hazırlanıyoruz işte büyük güne
Yaramazlar ya vaktinde gelsinler de uslu dursunlar içerideBende de oluyor hem de yeni değil bayaadır.bebek sıkışıyor galiba.uzandığım zaman rahatlıyor tatlı tatlı minnak minnak tekmeliyor.yerleri iyice daraldı artık sıkıntıya gelemiyorlar
ArAbada oturmak rahatsız edici uzanınca ya da ayağa kalkınca düzeliyor. Önemli mi bilmiyorum.Kızlar size bir danışmak istiyorum umarım rahatlatan cevaplar duyarım.Ben iki gündür biraz fazla gezdim köye filan gittik. Arabada otururken bebek hareketi ile beraber gelen vajinaya iğne batması gibi bir şey olmaya başladı. Uzanınca rahatlıyor ama otururken ki özellikle arabada otururken (çömelme pozisyonuna daha yakın olduğu için sanırım) o batma hissi oluyor bebek hareket edince ve mesanem cok doluymus gibi hissediyorum. Yatma pozisyonunda rahatliyorum bir sey olmuyor pek. Acitiyor da bayagi. Onemli bir sey midir yasayan var mi aranizda?
Bugün daha iyi nefes alıyorum. Hamdolsun rabbime. Gece mideyi boşaltarak geçiyor. Terleme ile De gündüz. İlaç verdiler 8 hap birazda C vitamini. Tedavi şekli bu. İnşallah kurtulurum. Gebeliğin yorgunluğu vardı birde bu eklendi tam imtihandayım. Rabbim beterinden esirgesin hepiniziİyi misn, bizi gelişmelerden haber et oldu mu canım? Bir tedavi şekli belirlendi mi? Beklemede misiniz?
Hayırlısıyla atlatacaksın inşallah. Bol şifa dilerim.Bugün daha iyi nefes alıyorum. Hamdolsun rabbime. Gece mideyi boşaltarak geçiyor. Terleme ile De gündüz. İlaç verdiler 8 hap birazda C vitamini. Tedavi şekli bu. İnşallah kurtulurum. Gebeliğin yorgunluğu vardı birde bu eklendi tam imtihandayım. Rabbim beterinden esirgesin hepinizi
canım imtihan bu evet, sağlıkla atlatacaksınız inşallah. Hastaneye yatırmadılar demi?Bugün daha iyi nefes alıyorum. Hamdolsun rabbime. Gece mideyi boşaltarak geçiyor. Terleme ile De gündüz. İlaç verdiler 8 hap birazda C vitamini. Tedavi şekli bu. İnşallah kurtulurum. Gebeliğin yorgunluğu vardı birde bu eklendi tam imtihandayım. Rabbim beterinden esirgesin hepinizi
Çok geçmiş olsun cnm.insallah tez zamanda atlaticaksinCovid pozitif çıktıcerrahpaşada bekliyorum kan verdim tekrar. Dualarınızı esirgemeyin. Tez atlatayım Hayırlı bayramlar
Bende inan karmakarisigim..Kızlar merhaba şimdi aldığım habere göre bana 5 dakika uzaklıkta oturan kayınvalidem doğuma gelemeyecekmiş sebebi de şu kayınpederim kanser tedavisi görüyordu o yüzden Ağustosa kadar hep evdelerdi.Tedavi tamamlandı kanseri yendi zaten basit bir kanser türüydü ve bu yüzden yazlığa gidip biraz kafa dinleyeceklermiş,çok sıkılmışlar vs...Annemde 75 yaşındaki babama bakıyor tüm kronik hastalıklar mevcut babamda kalp şeker vs... o da onu bırakıp gelemezmiş şu an topu birbirine atıyorlar biri o gelsin diye diğerine.eşim de annem gelmesin boşver gitsinler çok sıkıldı onlar diyor koronadan beri çıkmazmışlar,biz idare ederiz diyor.Evde 3 kişi olacaz ben,eşim ve 12 yaşındaki kızım tabi okul açılmış da olacak kızım okulda olacak büyük ihtimalle eşim işe gidecek.Sabahtan beri ağlıyorum,ablam var ama o da çalışıyor ancak 2 gün kalabilir.kaynanama da muhtaç olmak istemiyorum siz de durumlar nasıl?Doğuma gelmeyecek var mı ailesinden?
Sende benim gibi memleket yolcususun demek rabbim hepimize kolaylık versinBende inan karmakarisigim..
Benim yanimda da kimse gelmek istemiyo..kayinvalidem yaşlı 70 yasinda kilolu kendine zor yetiyo..annem 57 yaşında o da çok iyi sayılmaz rahatsız ağrıları var fırınlarından dolayi..malesef ben onların yanina gidicem memlekete doğuma..bide ev tasicam 1 hafta icinde..bide virüs davası..şimdiden kara kara düşünüyorum napicam diye..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Üzülme ağlama sıkılma bazen hayat bize istediğimiz gibi gelmiyo ne yazik ki
Evet canım ya amin insallah..gidicem korku heyecan gerginlik stres hepsi birbirine karıştı.. Elim hicbir ise uzanmiyo yapmak içinSende benim gibi memleket yolcususun demek rabbim hepimize kolaylık versin
Kesinlikle hazırlama vakti cnm..bende bugün dışardayken bebek cok kasildi..kasılmalar artık cok siklasiyor ve kasiklarim açıyorKızlar bugün sürekli adet ağrısı gibi ağrım vardı, öğlen başladı ara ara yokladı az önce yine şiddetli bir şekilde geldi.
Şu çantayı hazırlama vakti geldi artık galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?