2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
diş etlerine kekik suyuyla gargara çok iyi geliyor. dene istersen

Günaydın hanımlar,

Bildiğiniz gibi plesanta previa dışında fizyolojik bir sorunum yok. Ama psikolojim çok kötü. Evhamlı bir yapım var . Çocuk isteyene kadar anksiyete bozukluğu nedeniyle depresan kullandım. Korunmayı bırakınca depresanı da azaltarak bıraktım. Bu zamana kadar da idare edebildim.
Ama artık kimseye tahamülüm kalmadı. Kimseyi görmek istemiyorum, kimseyle konuşmak istemiyorum. Covid bahanesiyle kimseyle yüzyüze görüşmüyorum da. Görüntülü arayıp - ki yakınlarım haricinde cevaplamam görüntülü aramaları da- yüzün şişmiş vs deyip huysuzlandırıyorlar. Acaba tansiyon mu çıktı, acaba gebelik zehirlenmesi mi düşün dur.
Kv de aradı. Sezaryendan sonra 1 ay yanıma gel bakayım sana dedi. İyi niyet biliyorum ama 1 ay ya iyileşemezsrm düşüncesi delirtti beni.
Çarşamba kontrolüm var. Herkes sevinir ben acaba başıma ne çıkcak diye endişeliyim.
Ne dolmuş ne birikmişim. Kusra bakmayın. Güzel şeyler yazamadım. Ama hepimiz bebeklerimize en güzel şekilde kavuşacağız.

Son düzenleme:
Tmm bol soğuk suyu deneyeceğim teşekkür ederim

Sana beynine format at kitabını tavsiye ediyorum. Şu güzel zamanları evhamla geçirme. Ortada hiçbi sorun yok canım benim Allah ne derse o olur.

Canım kim ne derse desin kulaklarını tıkamalısın.bana da neler neler söylüyorlar.en basitinden “karnın hiç yok,zaten hamilelikten önce de kıl kıl yemek yerdin,kedi yavrusu gibi bir bebek elimize vermezsin inşallah “ .bebeğin gelişimi önden bile gittiği için hiç takmıyorum.ne yapayım oturup 10 kişilik yemek mi yiyeyim? Kpssye çalışıuorım “eee bu bebek sen hep ders çalışıyon diye kambur doğacak” ben de diyorum ki doğduktan sonra açlığa mahkum olmasından bin kat iyidir.ben onun için çalışıyorım,daha iyi bir hayatı olsın diye uğraşıuorım.zaten ben de covidden dolayı hiçkimseye gidip gelmiyorum,kimse de bana gelmiyor zaten.aradıklarında da canımın istemediği kişiyse teli açmıuorım bile.kv yukarda ,görümcemler gelmediği sürece oraya bile çıkmam.o da gelmez zaten ben gitmediğim için.yanii beni sinir eden her şeyden kendimi izole ettim.en güzel terapi sözcüğü “boşver”.1 ayda da iyileşeceğini düşünüyorum.eğer kvye gitmek istiyorsan bence git.ben kendi kvme gitmem bile.çünkü ona başından tırnağına kadar gıcığım zaten gitsem bile bana bakmaz,bakmasın da ay kusura bakma canım sana moral vereyim derken daha çok strese soktum galiba

,Hiç gülesim yoktu.
Kv ye ben de gitmem. O da evhamlı biz 6 aya düzelemeyiz. Her gün ağlama seansları yaparız.

zaten evhamlıymışsın gebelik hormonları da tuz biber olmuş ama bak kendin demişsin başka bir sorunum yok diye.

dün aylardır görmediğimiz komşumla görüntülü konuştuk. hatırlıyorsan ben 15 kg ya yakın kilo vermiştim ama ona rağmen komşum beni görünce kilo mu aldın sen dedi mesela. halbuki yarım yarım hala veriyorum. ama demek ki şişmişim. tansiyonum da hep düşük. ama gebelikte gayet normal.

aklını kalbini ferah tut. allahın izniyle sezaryenden sonra da hemen toparlanırsın. iyileşememe odaklama kendini sakın.

Sezeryandan 2-3 gun once anestezi doktorunla randevun oluyor, bir takim kan hazirliklari yapiyorlar okadar. Acilde ise bizzat yasadim:) hastanedekiler 6 saat aclik istedi ama 4 saat bile olmamisti bisiler yiyeli. Kan test sonuclari bile beklenmeden 1 saat icinde sezeryana alinmistim kizimda. Kaybetme riskimiz vardi Allah korusun. Druna guven gerisini dusunme canim

2 haftadir evimde yokum resmen toz yagmis eve :/ esimle elbirlik giristik. Kabalarini hallettik. Simdi oglanin kiyafetlerini utulemeye baslayacagim. Bu sicakta Allah yardimcimiz olsun valla

Bizde köyden yeni geldik ( Balıkesir’den İstanbul a ) anca dolap yerleştir valiz boşalt yemek ne yenecek bilmem hiç birşey yapasım yok yol yordu inanın
Canım bayram sonrası yorgunluk hepimizde var galiba ben dışardan çorba söyleyeceğim, bugün kurban sonrası buzdolabı temizliği yaptım hiç halim yok, ağır yemek de yenmiyor
Bugün de böyle olsun dedim

1 hafta oncesine gün veriyo canm.benim de 2. Cocugum, 1. Cocugum sezeryan oldu 38den sonraya gün veriyo

Suan seninle ayni kaderin degisik versiyonunj yasıyorum benim de 2..cocugum birinci 4.5 yasinda valla esimle özel oda tutacaz hastanede 1 gün kalacz bide sezeryan artk eşim bakacak kimseden umudum kalmadi beklentimde yok eve cikincada yine esimle

Suan okuduğum en dogru yorumda valla cocugun olunca aile oluyon tek oluyon

Bende yapacaktım ama korona var ve negatif çıkmadan eleyemem. Kimseyi eve alamam. Allahım hüznümü sevince çevir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…