- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.761
diş etlerine kekik suyuyla gargara çok iyi geliyor. dene istersenArkadaşlar son bir aydır hemoroid gibi bir sorun yaşıyorum.hamilelikten önce böylr bir şey yoktu.hemoroidde olan kan falan da yok ama çok afedersiniz popomun üzerine zor oturuyorumböylr bir durumla karşılaşan oldu mu?
Sağ dişim de davul gibi şişti.göz göz iltihaplar var ama müdahale edemiyorlar ve çok ilginç acı da yok
Denemediğim şey kalmadı.saolasındiş etlerine kekik suyuyla gargara çok iyi geliyor. dene istersen
Tmm bol soğuk suyu deneyeceğim teşekkür ederimBen de yaşadım bol soğuk suyla yıka hemoroid yerini. Benimki kaşınıyordu bir de. Diş eti konusunda da malesef yapılacak birşey yok bol bol yine yıka yutmamaya çalış iltihap kısmını. Diş etleri sabah kalktığında kanayabilir bile ağzın kan dolabilir korkma. Geçecek bunlar da...
Sana beynine format at kitabını tavsiye ediyorum. Şu güzel zamanları evhamla geçirme. Ortada hiçbi sorun yok canım benim Allah ne derse o olur.Günaydın hanımlar,
Bildiğiniz gibi plesanta previa dışında fizyolojik bir sorunum yok. Ama psikolojim çok kötü. Evhamlı bir yapım var . Çocuk isteyene kadar anksiyete bozukluğu nedeniyle depresan kullandım. Korunmayı bırakınca depresanı da azaltarak bıraktım. Bu zamana kadar da idare edebildim.
Ama artık kimseye tahamülüm kalmadı. Kimseyi görmek istemiyorum, kimseyle konuşmak istemiyorum. Covid bahanesiyle kimseyle yüzyüze görüşmüyorum da. Görüntülü arayıp - ki yakınlarım haricinde cevaplamam görüntülü aramaları da- yüzün şişmiş vs deyip huysuzlandırıyorlar. Acaba tansiyon mu çıktı, acaba gebelik zehirlenmesi mi düşün dur.
Kv de aradı. Sezaryendan sonra 1 ay yanıma gel bakayım sana dedi. İyi niyet biliyorum ama 1 ay ya iyileşemezsrm düşüncesi delirtti beni.
Çarşamba kontrolüm var. Herkes sevinir ben acaba başıma ne çıkcak diye endişeliyim.
Ne dolmuş ne birikmişim. Kusra bakmayın. Güzel şeyler yazamadım. Ama hepimiz bebeklerimize en güzel şekilde kavuşacağız.
Canım kim ne derse desin kulaklarını tıkamalısın.bana da neler neler söylüyorlar.en basitinden “karnın hiç yok,zaten hamilelikten önce de kıl kıl yemek yerdin,kedi yavrusu gibi bir bebek elimize vermezsin inşallah “ .bebeğin gelişimi önden bile gittiği için hiç takmıyorum.ne yapayım oturup 10 kişilik yemek mi yiyeyim? Kpssye çalışıuorım “eee bu bebek sen hep ders çalışıyon diye kambur doğacak” ben de diyorum ki doğduktan sonra açlığa mahkum olmasından bin kat iyidir.ben onun için çalışıyorım,daha iyi bir hayatı olsın diye uğraşıuorım.zaten ben de covidden dolayı hiçkimseye gidip gelmiyorum,kimse de bana gelmiyor zaten.aradıklarında da canımın istemediği kişiyse teli açmıuorım bile.kv yukarda ,görümcemler gelmediği sürece oraya bile çıkmam.o da gelmez zaten ben gitmediğim için.yanii beni sinir eden her şeyden kendimi izole ettim.en güzel terapi sözcüğü “boşver”.1 ayda da iyileşeceğini düşünüyorum.eğer kvye gitmek istiyorsan bence git.ben kendi kvme gitmem bile.çünkü ona başından tırnağına kadar gıcığım zaten gitsem bile bana bakmaz,bakmasın daGünaydın hanımlar,
Bildiğiniz gibi plesanta previa dışında fizyolojik bir sorunum yok. Ama psikolojim çok kötü. Evhamlı bir yapım var . Çocuk isteyene kadar anksiyete bozukluğu nedeniyle depresan kullandım. Korunmayı bırakınca depresanı da azaltarak bıraktım. Bu zamana kadar da idare edebildim.
Ama artık kimseye tahamülüm kalmadı. Kimseyi görmek istemiyorum, kimseyle konuşmak istemiyorum. Covid bahanesiyle kimseyle yüzyüze görüşmüyorum da. Görüntülü arayıp - ki yakınlarım haricinde cevaplamam görüntülü aramaları da- yüzün şişmiş vs deyip huysuzlandırıyorlar. Acaba tansiyon mu çıktı, acaba gebelik zehirlenmesi mi düşün dur.
Kv de aradı. Sezaryendan sonra 1 ay yanıma gel bakayım sana dedi. İyi niyet biliyorum ama 1 ay ya iyileşemezsrm düşüncesi delirtti beni.
Çarşamba kontrolüm var. Herkes sevinir ben acaba başıma ne çıkcak diye endişeliyim.
Ne dolmuş ne birikmişim. Kusra bakmayın. Güzel şeyler yazamadım. Ama hepimiz bebeklerimize en güzel şekilde kavuşacağız.
Canım kim ne derse desin kulaklarını tıkamalısın.bana da neler neler söylüyorlar.en basitinden “karnın hiç yok,zaten hamilelikten önce de kıl kıl yemek yerdin,kedi yavrusu gibi bir bebek elimize vermezsin inşallah “ .bebeğin gelişimi önden bile gittiği için hiç takmıyorum.ne yapayım oturup 10 kişilik yemek mi yiyeyim? Kpssye çalışıuorım “eee bu bebek sen hep ders çalışıyon diye kambur doğacak” ben de diyorum ki doğduktan sonra açlığa mahkum olmasından bin kat iyidir.ben onun için çalışıyorım,daha iyi bir hayatı olsın diye uğraşıuorım.zaten ben de covidden dolayı hiçkimseye gidip gelmiyorum,kimse de bana gelmiyor zaten.aradıklarında da canımın istemediği kişiyse teli açmıuorım bile.kv yukarda ,görümcemler gelmediği sürece oraya bile çıkmam.o da gelmez zaten ben gitmediğim için.yanii beni sinir eden her şeyden kendimi izole ettim.en güzel terapi sözcüğü “boşver”.1 ayda da iyileşeceğini düşünüyorum.eğer kvye gitmek istiyorsan bence git.ben kendi kvme gitmem bile.çünkü ona başından tırnağına kadar gıcığım zaten gitsem bile bana bakmaz,bakmasın daay kusura bakma canım sana moral vereyim derken daha çok strese soktum galiba
zaten evhamlıymışsın gebelik hormonları da tuz biber olmuş ama bak kendin demişsin başka bir sorunum yok diye.Günaydın hanımlar,
Sezeryandan 2-3 gun once anestezi doktorunla randevun oluyor, bir takim kan hazirliklari yapiyorlar okadar. Acilde ise bizzat yasadim:) hastanedekiler 6 saat aclik istedi ama 4 saat bile olmamisti bisiler yiyeli. Kan test sonuclari bile beklenmeden 1 saat icinde sezeryana alinmistim kizimda. Kaybetme riskimiz vardi Allah korusun. Druna guven gerisini dusunme canimKızlar sezeryan öncesi anestezi doktoru muayenesi nasıl oluyor ? Bilen veya tecrübe eden varmı ? Sezeryan tarihinden önce anestezi doktorundan randevu alıp bire bir görüşüyormuyuz ? Yoksa sezeryan günü mü görüşüyoruz ? Bir takım testler isteniyormuş ? Bunları sezeryan günümü yapacaklar, yoksa önesindemi ?
Peki yaaa acil sezeryan olursa işler nasıl oluyor :)
Canım bayram sonrası yorgunluk hepimizde var galibaBizde köyden yeni geldik ( Balıkesir’den İstanbul a ) anca dolap yerleştir valiz boşalt yemek ne yenecek bilmemhiç birşey yapasım yok yol yordu inanın
1 hafta oncesine gün veriyo canm.benim de 2. Cocugum, 1. Cocugum sezeryan oldu 38den sonraya gün veriyoHerkese merhaba. Bende suan 32. Haftadayim eylulde muhtemelen dogumum olacak ama ilk cocugum sezeryan oldugu icin buda sezeryan olacak doktor sezeryani sanci geldigindemi yapiyor. Yoksa belirli haftada gunmu veriyor. Sanci beklemiyorsa kacinci haftada sezeryan diyor acaba
Suan seninle ayni kaderin degisik versiyonunj yasıyorum benim de 2..cocugum birinci 4.5 yasinda valla esimle özel oda tutacaz hastanede 1 gün kalacz bide sezeryan artk eşim bakacak kimseden umudum kalmadi beklentimde yok eve cikincada yine esimleKızlar merhaba şimdi aldığım habere göre bana 5 dakika uzaklıkta oturan kayınvalidem doğuma gelemeyecekmiş sebebi de şu kayınpederim kanser tedavisi görüyordu o yüzden Ağustosa kadar hep evdelerdi.Tedavi tamamlandı kanseri yendi zaten basit bir kanser türüydü ve bu yüzden yazlığa gidip biraz kafa dinleyeceklermiş,çok sıkılmışlar vs...Annemde 75 yaşındaki babama bakıyor tüm kronik hastalıklar mevcut babamda kalp şeker vs... o da onu bırakıp gelemezmiş şu an topu birbirine atıyorlar biri o gelsin diye diğerine.eşim de annem gelmesin boşver gitsinler çok sıkıldı onlar diyor koronadan beri çıkmazmışlar,biz idare ederiz diyor.Evde 3 kişi olacaz ben,eşim ve 12 yaşındaki kızım tabi okul açılmış da olacak kızım okulda olacak büyük ihtimalle eşim işe gidecek.Sabahtan beri ağlıyorum,ablam var ama o da çalışıyor ancak 2 gün kalabilir.kaynanama da muhtaç olmak istemiyorum siz de durumlar nasıl?Doğuma gelmeyecek var mı ailesinden?
Suan okuduğum en dogru yorumda valla cocugun olunca aile oluyon tek oluyonIlk dogumumda annem 5 gun kaldi sadece yanimda. Sonra annem yazliga kaynanamda memleketine gitti. 1 aylik cocukla ev bile tasidim. Allahin izniyle hepsinin ustesinden gelecegiz canim uzme kendini. Su dunyada her zaman tek kalemsin onu anladim anne olduktan sonra, aile vs pek yalan
Bende yapacaktımDemin hazırladım 1 set doğumhaneye vermek için 2 tane 5li set yedek, 1 pijama takımı 1 müslin takım 5 tane beyaz badi, örtüler ve battaniyeler, bezler... E yeter de artar bile
17 ağustostan itibaren bekliyorum inşallah eylüle kalmaz
Merak etme iyileşeceksin. Hazırlığını da yapacaksın Allah'ın izniyleBende yapacaktımama korona var ve negatif çıkmadan eleyemem. Kimseyi eve alamam. Allahım hüznümü sevince çevir
İnşallahMerak etme iyileşeceksin. Hazırlığını da yapacaksın Allah'ın izniyle
İnşAllah atlatacaksın canım dualarım seninleBende yapacaktımama korona var ve negatif çıkmadan eleyemem. Kimseyi eve alamam. Allahım hüznümü sevince çevir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?