- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.801
Ben sütyen aldım atleti havalar suçla diye tercih etmedim kışın alınabilirAtlet olanlardan mı sütyen olanlardan mı aldınız
2 emzirme atleti aldım atlet baya rahat oluyor ilk gebeliğimde sütyen ini kullandım İkincide atlet oyüzden kesinlikle bundada atlet kullanıcam penti den bir siyah bir beyaz aldım geçmiltende var idare eder kaplı almadım birde ucu belli olurmu diye düşüncen olursa zaten göğüs pedi kullanıcaksın illa kap beni darlar ped yeterli geliyorKızlar emzirme atleti/sütyeni hangisini aldınız
Hangi marka tavsiye edersiniz
Kaplı kapsız seçenekleri var birde kafam karıştı
Kızlar emzirme atleti/sütyeni hangisini aldınız
Hangi marka tavsiye edersiniz
Kaplı kapsız seçenekleri var birde kafam karıştı
Hepinize tekrar merhaba ben camasir konusunun icine pat diye girmisim kusura bakmayin kizlar.bende e bebekten kapsiz aldim sutyeni ama baktim ki klips yerleri acitacaga benziyor.Bide havalar dogum zamani nasil olur acaba???atlet mi almali ,pijama uzun yada truvukar kol mu secilmeli bilemedim.benim beklenen dogum erken gelmezse minigim 21 eylul...havalar sogumaya başlamis olur mu ki ne dersiniz???
Oyle canm.insanlardan umudu kesince bekletiyide kesiyorsun beklenti olmayinca mutlu oluyorsun benim 4 yaşında oglum var mecburan yapacak bisey yok tirnagimiz varsa başımızı kaşıyacağızAma gercektennoyle. Bak cocugun eksikleeini tamamlicaz 3 yasindaki kizimi birakmak icin annemde kayinvalidemde yanimda degiller sehirdisindalar. Utuyu kendim yaptim 2 kiz kardesimle ayni apartmandayiz biz yapalim demediler yardim bile teklif etmediler. Tek tabanca mutluyum, Allah esimden razi olsun
Açlık 90 altı. Tokluk 1. Saat 140 2. Saat bakıldıysa 120 altı olması lazım.yarına çıkmış olur sonuçların. inşallah bir sorun yoktur. kaç olması lazım değerlerinin?
17 seneden sonra kız bebek heArkadaslar hepinize merhaba.Foruma onceden üyeyim fakat bir cok saglik problemi sebebiyle araniza yeni katilip yazabiliyorum.17 yasinda bir oglum var.2017 de kismi mol gebelik gecirip bir bebegimi kaybettim.Arkasindan amcami,amca oglumu,dayimi,annecigimi ve babacigimi 11 ay ara ile kanserden kaybettim Hep bir ablam yada kiz kardesim olsun istemisimdir hayatta....Simdi bu yastan(42 den gun aldim) sonra beklenmedik bir anda plansiz hamile kaldim.RABBIM insALLAH nasip ederde kucagima saglikla sihhatle alabilirsem bir KIZIM olacak. 32 haftalik hamileyim.Bebegimin saglik durumu cok şuķur bin sukur iyi gidiyor.Fakat erken dogum riskim var.Dr progesteron verdi.Varislerim cok kotu oldu.Varisler icin kan sulandirici enjeksiyon verdi.dr hergun ve bu sicakta varis corabi.(olum korkusunun ve covitin tetikledigi panik atak ve huysuz bacak sendromu hastasiyim maalesef ve gebeligin 3.ayindan beri uyuyamiyorum)Akcigerinde emboli atip ölme riskin var dedi dr lar Ergen ogluma soz geciremiyor evde tutamiyoruz ve covitten cok korkuyorum. ( evde butun is dr dinleneceksin demesine ragmen bana bakiyor hastane cantasi derken hicbirseye yetisemez oldum)BOYLE HERSEYI ZAMAN BULAMADIGIM ICIN BI CIRPIDA ANLATTIM.UZUN OLDU KUSURUMA BAKMAYIN.Sayfalarin cogunu okuyamadim ama covit olan bir arkadasimiz var sanirim.RABBIM yar ve yardimcimiz olsun.hepimize kolay saglikli doğumlar diliyorum arkadaslar...
çıktı mı sonuçların? iyidir inşallahAçlık 90 altı. Tokluk 1. Saat 140 2. Saat bakıldıysa 120 altı olması lazım.
Benim sonuçlarım iyi çıktı. 79-106. Ama en son bunu gördükten sonra diyetini sürekli bozdum. Evde ölçüm yapıyorum ve sürekli yüksek çıkıyor. Çok korkuyorum bebeğimi etkilemesinden. 1 hafta içinde kadın doğuma gidicem inşallah sıkıntı yoktur. Çünkü evde ölçüm yapıyorum ve sürekli yüksek çıkıyor.çıktı mı sonuçların? iyidir inşallah
İkisi de çıkmış. Hepsi normal görünüyor. Açlık biraz sınıra yakın sadeceEki Görüntüle 2670946
kızlar anlayan varsa değerlendirebilir mi? sonuçlarımın çıkmasını bekleyemedim hastanede. normalmiş gibi geldi bana ama. bir de açlık-tokluk vermiştim sadece tokluk mu çıkmış ben mi yanlış yorumluyorum
Çamaşırlığını varsa hepsini asın havalansın. Şifonyeri de boş ve açık bırakın birkaç gün.Kızlar bebeğin kıyafetleri için şifonyer aldım bir kısım kıyafeti de tıkayıp yerleştirdim ancak bugün diğer kısmı yerleştirilen kıyafetlere mobilya kokusu sinmiş sabun kokusundan eser yok nasıl gider bu koku fikriniz var mı
Aynen canim, oldugu kadar diyecegiz artik. 2.olunca neler yasariz tabi Allah kerimde, anneler gucludur herseyin ustesinden gelirizOyle canm.insanlardan umudu kesince bekletiyide kesiyorsun beklenti olmayinca mutlu oluyorsun benim 4 yaşında oglum var mecburan yapacak bisey yok tirnagimiz varsa başımızı kaşıyacağız
ya acaba alet falan mı bozuk ☹Benim sonuçlarım iyi çıktı. 79-106. Ama en son bunu gördükten sonra diyetini sürekli bozdum. Evde ölçüm yapıyorum ve sürekli yüksek çıkıyor. Çok korkuyorum bebeğimi etkilemesinden. 1 hafta içinde kadın doğuma gidicem inşallah sıkıntı yoktur. Çünkü evde ölçüm yapıyorum ve sürekli yüksek çıkıyor.
yıkamadan havalandırsan mı acabaKızlar bebeğin kıyafetleri için şifonyer aldım bir kısım kıyafeti de tıkayıp yerleştirdim ancak bugün diğer kısmı yerleştirilen kıyafetlere mobilya kokusu sinmiş sabun kokusundan eser yok nasıl gider bu koku fikriniz var mı
çok açtım ama var ya hastaneyi yicem sandım kan verdikten sonraİkisi de çıkmış. Hepsi normal görünüyor. Açlık biraz sınıra yakın sadece
Evet ben de öyle oluyorum.. Hatta her öğün öyle gibiyim. Yemek sofraya konuluyor 5 dakika içinde yemiş oluyorumçok açtım ama var ya hastaneyi yicem sandım kan verdikten sonrayanımda domates salatalık peynir götürmüştüm onları yedim zaten normalde de onları yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?