2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende uygulama 5 Eylül desede Ağustos 20 den sonra olur diye düşünüyorum
Pijamalarım ve geceliğim kısa kollu üzerine sabahlık giyerim dedim
Bir tane uzun kollu geceliğim var lohusalık için ama o çok kalın gelir diye düşünüyorum hastaneye koymayacağım
Geçen sene kuzenim 31 Ağustos da doğum yaptı bir hafta sonra ziyarete gittik ve terden evde mahvolduğumuzu hatırlıyorum

Hanımlar,
Benim heyheyler yine üstümde. Kv eşimle konuşurken sezaryen tarihi için erken daha küveze girmesinmiş 40 hafta olsun bir sancıları başlasın demesin mi? Çıldırdım. Kanamadan öleyim diye bağardım. Eşim kızdı. Ben anksiyete krizine girdim. Her aradığında beni krize sokuyor bilmeden. Eşime de kızdım,odada konuş yanıma ne geliyorsun diye.
Sanki benim canımın hiç kıymeti yok gibi hissediyorum. Varsa yoksa bebek.

Bugün sabahtan beri gerginim. Yarın kontrolüm var. Gitmek bile istemiyorum. Huysuzlanıyorum kendi kendime.

nasıl 40 ı bekleyecekmişsin

acaba durumunun ne olduğunu mu bilmiyo bilmezden mi geliyo

Allah sabırlar versin canım inşAllah bu bebeğini sağ salim alırsın kucağına.. erken doğum sebebin neydi ? Birde akciğere emboli atması neden olabilirmiş ?

Hem kaplı hem kapsız aldım, kapsız olandan çokk memnunum acayip rahat bir şey mutlaka al bir tane bulunsun. Ben ebebekten aldım penye bir de, o kadar rahat ki
Bende e bebekten aldım kapsızda aldım sen kaç beden aldım canım üstü iyide sanki alttaki lastik yeri biraz sıkı gibi geldi bana

Ya bırka be yavrum ne takıyosun klasik patavatsız kv lafları işte. Biz neler duyduk anası tıp mı bitirmiş sizden habersiz, bırak ana oğul aynştaynlar konuşsun sen bildiğini dr un dediğini yapacaksın nasılsa, moral bozma bebişin geliyor bak azcık kalmış bundan güzeli yok inan

nasıl 40 ı bekleyecekmişsin

acaba durumunun ne olduğunu mu bilmiyo bilmezden mi geliyo
Biliyorlar ama tehlikeli olduğunu anlatamıyorum nasılsa bişi olmaz kafasındalar. Ben hep idare ettim, kanamalardan falan bahsetmedim. Keşke hep olay yaratsaydım. Birazda çevremdekiler endişelenseydi. Ben hiç belli etmedim ne yaşadığımı. Ama artık dayanamıyorum.

Bana duyurtmadan konuşsunlar işte. Beni kendi halime bıraksınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…