2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    260
kızlar size belki de daha önce doğum topiklerinde sorulmamış bir soru soracağım

düdüklüde mısır pişirmeyi bilen var mı
Canım bizim burda her yemek düdüklüde pişer düdüklünün markakasına göre değişir benm 15-20dk sürer anneminki 10dk kayınvalideninkinde 40dk hani net Bi dk veremiycem malesef sana hatta ben evlendikten sonra kayınvalideme şok olmuştum bulgur pilavını bile düdüklüde pişiriyor kadın
 
Gayet iyi canım, üstteki açlık olmalı. 12 saat bir şey yememiş içmemiş olman lazımdı, unuttuysan 90 üstü çıkmış olabilir.
 
Eşin hiç sendeki bu riskli durumla ilgili bir seyler okumuyor mu? Gerekli cevabı vermiş olmalı, doktordan daha iyi bilemez heralde kayınvalıden. Bır de simdiden seni böyle geriyorsa bebek doğduktan sonra daha çok gerilebilirsin. Bır ay değil bir gün bile gitme istersen. Loğusa kafası baska oluyor.
 
seni böyle üzmeye hakları yok. biraz diş göster bence. insanın hiçbi sorunu olmayan hamilelerin üstüne titreyesi geliyo da. eşinle paylaş bu durumu.
 
aman bulgurun canı ne ki
 
Kızlar şimdi küçük hanım uyanık hareket ediyor karnımın üstüne elimle taptap vuruyorum orda hareket ediyor altta yapıyorum orda ortada yapıyorum orda benle oyun oynuyor resmen nası eğlendim
benimki rövaşata atıyor artık futbolcu olcak kızım herhalde
 
Kızlar doktora mesaj attım 2 gündür adet ağrısı gibi ağrım var diye hemen gel nst bakalım dedi. Çok sancı çıkmadı ama bebek kanala çok baskı yapıyormuş dr. Alttan bakmam lazım dedi çatıya da baktı çatın çok dar ve 1 cm açılman var bu şekilde normal doğum çok zor dedi.

Eve bir geldim ki çok yoğun bir kanama olmuş ve gözümün önünde nişanım geldi.

Hastanedeyiz şimdi, serum verildi...
 
Hayırlısı olur inşallah sağlıkla, mutlulukla kavuş bebişlerine, darısı başımıza artık
 
seni böyle üzmeye hakları yok. biraz diş göster bence. insanın hiçbi sorunu olmayan hamilelerin üstüne titreyesi geliyo da. eşinle paylaş bu durumu.
Eşimin yanında oldu zaten. Daha arama demiş annesine. Ona da kızdım. Şimdi ben söylettim sanıcak. Ana oğul arasını açan gelin olduk. Daha kötüsü ben de kendi annemi aramıyacakmışım. O olmaz dedim. Bir annem var psikolojime iyi gelen.
 
Çok geçmiş olsun. Çatı muyanesi mi nişanı tetikledi ki? Şimdi ne olacakmış?
Ufaklık annesini görmek için sabırsızlanıyor sanırım.❤
 
Eşim yarı doktor oldu benim yüzümden. Verdi de benim anksiyetenin önüne geçemedi. Ben onda kalamam o hiç olmaz.
 
Ay hepsi bu eşlerin beveriksizliği yüzünden, annesine uygun yollu biz ve dr gerekli kararı verebiliriz deseymiş konu da kvnin ağzı da kapanacakmış. Hey Allah ım neyse boşver sen kim ne derse desin önemli olan bebişlerin ve senin sağlığınız gerisi boş
 
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin minik.
 
inşallah bir şey olmaz içini ferah tut. serum iyi gelir şimdi hemen.
 
Eşim de ben de politik olamıyoruz. Dan diye söylüyoruz. O da anası oğlunu idare etsin. Benim annem beni hep idare ediyor, hele 9 aydır annemden iyi idare eden yok huysuzluğumu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…