2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım nasılsın doktorun bundan sonrası ile ilgili bir şey dedi mi

Kasıklarımda hatta tam olarak genital bölgemde ağrı var, leke devam ediyor. Cuma kontrol, salı nst var. Yürüyüş, hurma, ilişki, pilates ve yorucu her şey 10 gün yasak dedi. Şimdilik durum bu.

Sizi bekleyelim dedik kızımla amin canım sağolasın, öyle çok şükür ama aklım başımdan gitti öyle oluk oluk kanı görünce.
Allah Allah neden ki nasıl bir belirtin vardı? İnşallah negatif çıkar

Hayırlısı ile gelsinler meleklerimiz ❤tek bir soru soracağım çatı muayenesinde canını acıyor mu ve eliyle mi muayene ediyor

2 parmağıyla muayene etti ve evet rahatsız edici bir his, ben ekstra duyarlıydım doktor bunun sebebini çatımın çok dar olmasına bağladı, hatta dedi ki bak parmağımı bile oynatamıyorum ama sen hissediyorsun

(Uzun boya bakmıyormuş çatı genişliği onu öğrendim ayrıca, doktor da çok şaşırdı, napalım böyleymiş işte)

Akşam üstü acile gittik ya ordaki 2 ebe de ayrı ayrı muayene etti, onlarınki hele acayip acıttı kıvrandım masada

Kızlar herkesin muayenesi farklı olur kimisinin çatısından 5 kg. Çocuk çıkıyor sakın benimkini baz alıp korkutmayın kendinizi

bol bol yat dinlen allahın izniyle bişey olmaz inşallah

Hayırlısı canım az kaldı günlerimiz hepimizin beni telaş iice sardı doğumu dert etmiom resmen hazırlıklar yetişsin die çabalıyorum

Tefal clipso mu bende ondan kullanıyorum mısırı hep düdüklü de yapıyorum fıs sesi geldikten sonra 15-20 dak. İçinde pişmiş oluyor
Benimkide tefal aşırı aşırı memnunum bende bide annem ozmn araştırırken adam bunda gaz sıkışırsa kapağı fırlatmaz kenarlarından bırakır patlama denilen olay yok demişti ondanda içim rahat kullanıyorum

Kızlar çatı darlığı konusunda da, normal için doktora ısrar etmeyi düşünüyorum instada ünlü bir ebe kız var takip ettiğim ona sordum ve doğum başlamadan çatı hakkında yorum yapılamaz dedi sizin fikirleriniz nedir

Sorma, ben daha gecelik almadım onu geçtim anne çantası bile hazırlamamıştım
Valla bende depend ne almadım geceliği aldım ama alta Bi tane daha eşofman alıcam batmalara karşı bitmiyor bitti diyorum bitmiyor çantaların ikiside kıyafetlerin içine girmesini bekliyor neyin rahatlığını yaşıyorsam

Canım ozmn doğum akışında başlıyana kadar bekle ozmn tekrar muayene olursun açılma olursa çatında normal yap ama eğer açılmazsa normal diye baskı yapma çnk çok zor oluyor dar çatıyla doğum Allah esirgesin vakumla çekebiliyorlar yada bebek oksijensiz kalabiliyor senin dikişin çok olabiliyor sezeryanı aratabiliyor

1 ayın kalmış ki bu en fazla belki erken bile gelebilir ağustos anneleri hep temmuzda doğurmaya başlamış bazen bakıyorum orayada o yüzden, bence hazırla çantayı bir an önce canım
Sylphy canım aklıma direk o gün hastane çantası mevzusu geldi görüyor musun bak dediğim gibi sanırsam ağustos annesi olacaksın. Sağ-salim gelsin bebeğin inşAllah artık tehlikeli zamanları atlattı zaten dünyada yaşayabilecek durumda şuan ❤

Ben normalde 80b yim bu sefer 85b aldım diye hatırlıyorum sabah bakar söylerim canım şimdi pilim bitik epey yemeği çok kaçırınca beni de sıkıyor alt kısmı
Tamam canım bende 75 im 95 aldım ama altı sıktı gibi geldi göbek var dyemi acaba sonradan rahat olur mu lohusaljkta bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…