2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Beni de ütü düşündürüyor bir yandan ders çalışmaya çalışıyorum ufak ufak çamaşırları yıkıyorum ama hala bitmedi bu hafta sonu kesinlikle hazırlamayı planlıyorum

Hangi marka aldınız acaba?sezeryandan sonra hemen takılıyor mu?
Markayı hatırlamıyorum inan, etiketi de yok baktm, rahatsız ediyor diye kesmişimdir. Fark edeceğini sanmıyorum. Sezeryan oldum, onunla yürümek daha rahat olmustu, gaz çıksın diye yürütüyorlar ya çok sıkı yapmıyorsun zaten ameliyatlısın neticede, karnını tutuyor sarıp sarmalaması iyi geliyor. Gecse de su bir ay kucagımıza alıp, korsemizi takmak kısmet olsa

Yoğun akıntı tekrar geldi, hasbinallah ya... Gitmiycem hastaneye amaan gene gene gidiyorum da noluyo nst boş çıkıyo

Yoğun akıntı tekrar geldi, hasbinallah ya... Gitmiycem hastaneye amaan gene gene gidiyorum da noluyo nst boş çıkıyo
Seni de benim gibi uyku tutmadi demekki. Bakalim bu nisanlar basimiza bir is acacak mi. Progestan koydum ben de vajinadan. Aklima bir bu geldi. Dr a sordum koyabilirsin ama cok beklentin olmasin dedi. Tansiyonum normalde cok dusuk oldugundan durdurmak icin ilac da veremiyomus. Boyle bekliyorum bakalim keske uyuyabilsem biraz

ben gidiyorum cnm. Özlem Arasa. Ama eşim sigortasıyla ilgili bi sorun yaşıyoruz. dün Zeynep kamile gittim muayene olmak için. hem doğum ücret hakkında bilgi almak için

Anladım canım. Özlem hanımdan memnun musun bir ebe bana onu tavsiye etti de doğum için, araştırıyorum şimdi. Kurtköy ersoy hastanesi ve Pendik medipole de bakıcam bugün. 2si eve uzak ama olsun

Anladım canım. Özlem hanımdan memnun musun bir ebe bana onu tavsiye etti de doğum için, araştırıyorum şimdi. Kurtköy ersoy hastanesi ve Pendik medipole de bakıcam bugün. 2si eve uzak ama olsun
Canım son dk Doktor değişmek zor olmucak mı bizim burda kabul etmiyorlar mesela son ayda yada sıkıntılı gidince

Allah sabırlar versin canım inşAllah bu bebeğini sağ salim alırsın kucağına.. erken doğum sebebin neydi ? Birde akciğere emboli atması neden olabilirmiş ?
Cok sagol canim aminnn İNSALLAHErken dogum riski su gibi kokusuz bir akinti baslamasindan ve NST olçümune gore kasilmalarim dogum sancilarimin gelmesinden kaynaklandi.Ama cok sukur ki o gelen akinti amniyo sivisi bebegin sivisi degilmis.Ama ne olduguda beli degilKasilmalari ben zaten oyle aman aman agri seklinde hissetmemistim ama Nstde ust agri siniri 12 ,benim6- 8 arasiydi.Yani neredeyse doguracakmisim hberim olmadi.Varislerim o kadar kotu olduki kasik ve vajinada bile parmak parmak cikti.Doppler cekildi.Durum ciddi olunca kan sulandirici igne kullanmaya basladim ki kan pihtilasip akcigerde tikanma yapmasin diye.akcigerde emboli pihti atarsa gercekten dönüşü yok ölebilirim.Panik atak hastasi olumden anestiziden korkan bir insan olarak bide bunu soyleyince dr lar daha yeni yeni uyuyabilmeye baslamistim oda progesteron ilacin yan etkisiyle yine uykularim kacmaya basladi.Heleki covitin artacak olmasi ve o döneme dogumun denk gelecegi olasiligi beni mahvediyor.Gercekten hamileligin basindan beri cekmedigim saglik problemi ve baska dertler kalmadi.Benim gibi hergun aglayan stres icinde bir hamilelik daha geciren varmidir bilmiyorum.Minnacik bebegime uzuluyorum.Hep gunun birinde ikinciye hamile kalirsam tadini cikaracagim demistim ama maalesef hicde oyle olamadi,olamiyorNe diyeyim Buna sukur RABBIM beterinden saklasin

Rabbim cennetinde kavuştursun rahmete gidenlerle sizi. Yavrunuzu sağlıkla
Kucağınıza alın inşallah. Covid pozitif çıktım. Karantinaya devam. Bebeğim pozitif doğmaz inşallah
AMINN canimm InsALLAHCok gecmis olsun hafif atlatosun sanirim.korkma canim bebege gectigine dair hicbir veri yok dunyada.RABBIM oyle bir korumaya almiski rahimde...nasil bir tedavi uygulanyor evde misin hastanede mi?cok merak ediyorum hamilelere proseduru...Bir an once iyilesmen dilegimle ...

Geceleri 10 dk da gelen kasilmalarim başladi.Gunduz daha aralikli oluyor ama son 3 gündür şiddeti ve sıklığı artmaya başladı.Pazar randevum var.Daha erken gitsem su yok nişan yok bisey yapmazlar sanırım.Beklesem mi yalancı sancı mı oluyor bunlar tecrübeli anneler

Feline MaasALLAH canim RABBIM anali babali saglikla buyutsun.Ne mutlu sana masum melek kokusunu cek icine doya doya simdi cvp veremezsin belki amah angi hastanede yaptin ,genel anastezimi?

darisi basimiza dicem ama ben doguma hazir hissetmiyorum kendimi cok korkuyorum.

Anladım canım gerçekten hamilelik zorlu uzun bir yolculuk.. gene de çok şükür bu günlerimize çok iyi anlıyorum seni benimde tüp bebek başından beri tedaviler ilaçlar derken bu günlere geldik çok şükür. Bendede kan pıhtılaşması var iğne kullanıyorum+hap doktor banada günlük hayatta da kullan hapı arada da olsa iç dedi Allah korusun beyin kanaması riski kalp krizi riskine karşı dedi aklım çıktı korkudan.. ilk 4,5ay riskim vardı kanamdan hep yattım zor günlerdi geçti şükür ki şimdide bu erken doğum riskleri çok korkutuyor inşAllah sağ salim atlatalım Çok düşünmemeye çalış ben çareyi öyle buluyorum yoksa tak tak kafayı yicektim zor bi dönem bide covit üstüne Allah’a emanetiz gerçekten Rabbim korusun Senin kaçıncı haftaydı canım

Canım 10dk kasılmayla nst ye bağlayıp yollarlar 4-5dk düştüğünde gidersen hem daha az vakit geçirmiş olursun hastanede hem stresi az yaşarsın sonuçta pandemi de hastanede okadar stresle olmak daha yıpratıcı olur mesela benim doğum yapacağım hastanede yanıma refakatçi olmucak sancı anımda en ihtiyacım olduğu zaman ebeler ilgileniyormuş 3dk ya düşene kadar gitmeyi düşünmüyorum suyum felan önce gelmezse ebeylede konuştum hatta çok ii yaparsınız dedi

Allah yardımcın olsun canım

32 +4 um bugün canim.InsALLAH saglikla sihhatle gelsin bebisler...bunu soylerken bile ben hala hamile oldugumu ciddi ciddi doguracagim bir ruya gibi geliyo.Kendimi bebegimede hic yetemeyecekmisim gibi hissediyorum.Dogunca hersey degisecek dunyamiz olacaklar biliyorum ama bu anksiyete bitirdi beni...keske bu kaygilarimdan arinmanin bir yolu olsa.Hersey gonlumuzce olsun cnm
Erken dogum riski yuzunden dr yorulma dinlen diyo,kalp damar cerrahi de hareketsiz kalma pihti atar diyo.hangisini yapiyim bilemedim.yatiyorum nefesim kesiliyo kipkirmizi oluyorum.daha bir suru ihtiyac ve hazirlik var doguma ve kimsem yokAldigim varis corabini mutlaka giymem lazim ama becemedim giymeyi.VARIMED orta basinc hamile kulotlu corabin nasil giyildigini bilen varsa ALLAH RIZASI ICIN YARDIMCI OLSUN LUTFENÖNUNDEKI ÜCGEN KISIM NORMALDE ONE GELMESI GEREKMEZMI?AMA O ZMN AYAK TOPUKLARI TERS OLUYOR.HAMILELERDE DIGER TARAFMI ONE GELIYO ACABA?deliricem yaa çin işgencesi gibi onu arkasi neresi belli de degil ayak topuk kisimlari yanda duruyor...giymeye calisirken nefes nefese ter icinde kaliyorum.O degil bebegime birsey olacak cebellesirkenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…