2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ahh canım o korkular bende de oluyor düşündükçe sonra kendime gaz veriyorum yaparsın hemde çok güzel yaparsın diyorum İnan sende öyle olacaksın işin içine girince nasıl geçecek anlamayacaksın hamilelikte hormonlarında etkisiyle çok aşırı düşünüyoruz takıyoruz o yüzden böyle bence ama geçecek İnan o dediğin çorabı hiç bilmiyorum canım ama bide diğer türlü dene bakalım topukları arkaya geliyorsa yada netten bak belli vardır tarifi falan

Netten baktim cnm ama kulotlu degilde yarim modellerin giyimini gostermisler.O kadr zor ki huysuz bacak sendromum var ona ragmen bu sicakta mecbur giyicem ama nasil ?dogru giymek daha da onemli

Netten baktim cnm ama kulotlu degilde yarim modellerin giyimini gostermisler.O kadr zor ki huysuz bacak sendromum var ona ragmen bu sicakta mecbur giyicem ama nasil ?dogru giymek daha da onemli
Sıcakta zor olur canım maalesef Ama mecbur iyi gelecekse giy belki bilen birileri çıkar

doğru demiş çünkü ilk doğumumda doktor basık dedi dar dedi omzu takılır kolu kalır birsuru şey dedi sezeryan oldum korktum 2. doğumumda 3800 gr bebek doğurdum kesisiz hemde tabi herkezde böyle olacak diye birşey yok cati darlığı gerçekten olan insanlarda vardır elbet

Bu arada Pembis Hayaller benide listeye ekleyebilirmisin cnm yas 42 muhtemel dogum 21eylul ,ve kismetse KIZIM olacak
BU ARADA BIRSEY SORMAK ISTIYORUM KIZLAR BENIM GIBI SUREKLI KILO KAYBEDEN VARMI ARANIZDA???HERGUN BIR YARIM KG GIDIYO BENDEN .YANI ŞOYLE GEBELIK BASINDA 61 KILOYDUM. 32 HAFTALIK OLDUK BEN SUAN 59 CIVARIYIM.BEBEGIMIN SUYU PLESANTASI AGIRLIGI BI 4 KG DESEM 57 YE DUSMUS GIBI OLUYORUM.

kızlar bebeğimin kafasını tam kasıklarımda hissediyorum. göbeğimin altında değil de kasığımın üstünde hemen. sizde de öyle mi?

benimki baskı gibi değil de başı orda demin hareket ederken şaşırdım o kadar aşağıda olmasına
Tabii çok normal, ben de öyle hissediyorum 2-3 hafta önce aşırı gıdıklıyordu kasıklarımı şimdi biraz daha aşağıda veya içerde sanırım . hatta bazı hareketlerini vajinamda bile hissediyorum diyebilirim.

Tamam öyle yapayım bende.Daha sıklaşırsa gideyim.Kasılmalarda bebek strese girmiyodur sanırım dimi zararsızdır

Canim benimde yakladik on gundur karnim asagiya indi sanki.oturdugumda gogus kfesime batiyordu karnim simdi daha asagida batmiyor.Daha bu haftalarda normalmi bilmiyorum ama sanirim 35. Haftadan sonra inmeleri gerekiyordu
34+4 üm ben şu an. bebeğim hala yukarda benim ama başını bariz hissediyorum kasıklarımda

Bir de ben varım sanırım ilk hamileliğimi huzurla gecirmiştim ama bu sefer öyle olmadı. Ağlamakla üzülmekle geciyor. Ama sizin yaşadıklarını düşününce kızıyorum kendime. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi alırsınız kucağınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…