- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #17.401
5 yıl önce 2 gün kalmıştım tek gecelik kullanmıştım diye hatırlıyorumBende bunu düşünüyorum işte yaaa.. kaç gün kaldınız hastanede kaç gecelik gider tek mi ikimi acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 yıl önce 2 gün kalmıştım tek gecelik kullanmıştım diye hatırlıyorumBende bunu düşünüyorum işte yaaa.. kaç gün kaldınız hastanede kaç gecelik gider tek mi ikimi acaba![]()
Nerde doğuracaksınızaslında normaş doğum planlamıştık. Gebelik şekerim var . İnsülin kullanıyorum. dr bebeği riske atmamak için 38+1 de alacakAnkaradayım Covid vakkaları da arttığı için biraz ondan da korkuyoruz. Gün söylenince insan çok panik oluyor .
hayırlısıyla bir geçseydi :)
Ben gecelik götüreceğim bir tane.sezaryan olacağı için pijama dikiş yerlerimi acıtır diye..sezeryenden çıkınca kendimize gelinceye kadar ameliyat önlüğü olacak üzerimizde.tek gece de kalacağım için bir tane yeter diye düşündüm açıkçası.oğluşuma 3 takım koydum okadar.Kızlar gecelik olarak neler tercih ettiniz ? 2 gecelik bir pijama takımı mı ? 1 gecelik 2 pijama takımı mı sizce ? Bide sezeryanı göz önünde bulundurursak ?
Ben bunları aldım canım öyle dantelli filan ayrı bir takım almıcam ki zaten iç gösteriyorlar o yüzden bunlar tercihim oldu rahatım daha önemli diye düşündüm xl aldım beden olaraktaEvet canım bende öyle düşündüm koyu renk alayım önden düğmeli diye fotoğraf işi kafamı karıştırıyor benimde güzel bişey giyeyim diyorum işin içinden çıkamıyorum![]()
Sezeryanda gecelik daha iyi oluyor. Hasta bezini daha rahat degistiryolar. Ve alttan kanama oluyo mu diye bakmışlardı bana kac kez. Gecekik aldim yine 2 tanesezaryan olacak büyük ihtimalle. gecelikle rahat edemem ki ben altım uzun olacak mutlaka![]()
Hayırlı olsun canım ALLAH analı babalı büyütsünHanımlar tek tek yazamadım. Mesajlarınızı okudum. Teşekkür ederim.
Dün taburcu olduk evimizdeyiz. Uğraşmaktan qelim telefona değmiyor.
Sadi konuk eah oldu. Genel anestezi. Bir doğum hikayesi yazıcam ama elim değmiyor.
inşallah bizim doğumlarımız da iyi geçer. şu korkuyu bi yenebilsem zaten benden mutlusu olmayacak.Canım benimki normal şartlarda olmadı . önceden de bahsetmiştim 29 haftalık dogum yapmıştım.ikizdi.oyuxden doguma hiç odaklanamadım . sadece iyi olmaları önemliydi benim için. Yani dogum öncesi korkum olmadı.suyum geldi 6 saat içinde sancılar arttı durduramadılar dogum oldu.çok küçük oldukları için hemen gelmeye başladılar ama yine küçüklükden dolayı sezeryan olması gerekiyordu oyuzden sıkı sıkıya tembihliyorlardı sakın ıkınma yoksa dogarlar diye. Neyse belden uyusturmaya calıştılar ama ben tam oturamadım acil de oluncada genel anestezi oldu.uyanınca çok agrım oldu ama agrı kesici falan iyi geldi.7 saat sonra ayaga kalktım.2 gün hastanede yattım.bebekler kuvözde diye hiç yatmadım her gün hastaneye ziyarete gittim. Sonuç olarak herşey geçiyor ve insan tekrar hamilelik istiyor şuan da olduğu gibi.zor bir şey ama çok kutsal.bol dua edin inşallah güzel olacak . Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez zaten rahat olun![]()
ben de götüreyim o zaman geceliğimiSezeryanda gecelik daha iyi oluyor. Hasta bezini daha rahat degistiryolar. Ve alttan kanama oluyo mu diye bakmışlardı bana kac kez. Gecekik aldim yine 2 tane
oh mis gibi kokusunu çek içine acelesi yok ❤❤Hanımlar tek tek yazamadım. Mesajlarınızı okudum. Teşekkür ederim.
Dün taburcu olduk evimizdeyiz. Uğraşmaktan qelim telefona değmiyor.
Sadi konuk eah oldu. Genel anestezi. Bir doğum hikayesi yazıcam ama elim değmiyor.
Ustunu ortersin hep acik kalmiyo icin rahat olsunben de götüreyim o zaman geceliğimi![]()
Yok göstermiyo yumuşak kumaşı filan iş görür bence ben lohusa takımlarına heves etmedim ucuz bulmuşken aldım iki taneNasıl güzel mi canım iç gösteriyor mu
Benimde belim ağrıyor fakat uzanınca geçiyor ama gün içinde çok oluyor ve ben üşengeçlikten nts ye hiç gitmedim çarşamba günü randevum var o yüzden o güne kadar NTs ye girmem lazımAynen bacım bende o yüzden pek gitmek istemiyorum zaten salı randevum var bakalım hayırlısı Allah tan
Olsun hersey evlatlarimiz icinEveettthemde nasıl abuu kıllara der
valla kıl yumağı gibi olduk bide normalde kılsızımdır çok incedir tüylerim onlar bile kalınlaştı göbek desen mayın tarlası
![]()
Kesinlikle progestandanEvet bak karın kullanıyor bende de bunda oldu bende 1.5ay progestan kullandım ondan mı ozmn![]()
Superde 2.yi dusunuyosan bosa yaptirmalazer süper bişey ya. doğumdan sonra ilk fırsatta başlayacağım![]()
Seni hatirlamiyosa skinti yokKız ben sordum burda sordum hatta başka bir topik vardı herkes karından bakılıyor dedi bende iyi bari o zaman gireyim fırsat bu fırsat baksın dedimbaşka şehir de şuan o doktor ama hamileliğin ilk zamanları gitmiştim tabi unutmuş onu zaten başka şekilde hatırladı beni 3 kişi kalp atışı dinlemeye gitmiştik sınıf arkadaşlarımla dersten çıkıp arkadaşlarımı hatırlıyordu kadın
![]()
Dokuluyo gobege hic dokunmayin kizlarBende öyle diyom valladirek lazere koşşş
dökülür göbekteki diyorlar doğumdan sonra bakalım görcez
![]()
Aynen canim, o yuzden ne kadar planlasak bos bazenBen de aynı şekilde tamamen hazırlıksızdım ilkinde.erken dogumu mu düşüneyim onu mu düşüneyim karıştırdımtabi ki bi önemi yokmuş saglık olsun
![]()