• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar gecelik olarak neler tercih ettiniz ? 2 gecelik bir pijama takımı mı ? 1 gecelik 2 pijama takımı mı sizce ? Bide sezeryanı göz önünde bulundurursak ?
Ben gecelik götüreceğim bir tane.sezaryan olacağı için pijama dikiş yerlerimi acıtır diye..sezeryenden çıkınca kendimize gelinceye kadar ameliyat önlüğü olacak üzerimizde.tek gece de kalacağım için bir tane yeter diye düşündüm açıkçası.oğluşuma 3 takım koydum okadar.

Evet canım bende öyle düşündüm koyu renk alayım önden düğmeli diye fotoğraf işi kafamı karıştırıyor benimde güzel bişey giyeyim diyorum işin içinden çıkamıyorum :kızgın:
Ben bunları aldım canım öyle dantelli filan ayrı bir takım almıcam ki zaten iç gösteriyorlar o yüzden bunlar tercihim oldu rahatım daha önemli diye düşündüm xl aldım beden olarakta

Eklentiler

• Screenshot_20200808-223226_LCWaikiki.webp
    Screenshot_20200808-223226_LCWaikiki.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20200808-223240_LCWaikiki.webp
    Screenshot_20200808-223240_LCWaikiki.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 53
Hanımlar tek tek yazamadım. Mesajlarınızı okudum. Teşekkür ederim.
Dün taburcu olduk evimizdeyiz. Uğraşmaktan qelim telefona değmiyor.
Sadi konuk eah oldu. Genel anestezi. Bir doğum hikayesi yazıcam ama elim değmiyor.
Hayırlı olsun canım ALLAH analı babalı büyütsün 🤲🏻🌸

Canım benimki normal şartlarda olmadı . önceden de bahsetmiştim 29 haftalık dogum yapmıştım.ikizdi.oyuxden doguma hiç odaklanamadım . sadece iyi olmaları önemliydi benim için. Yani dogum öncesi korkum olmadı.suyum geldi 6 saat içinde sancılar arttı durduramadılar dogum oldu.çok küçük oldukları için hemen gelmeye başladılar ama yine küçüklükden dolayı sezeryan olması gerekiyordu oyuzden sıkı sıkıya tembihliyorlardı sakın ıkınma yoksa dogarlar diye. Neyse belden uyusturmaya calıştılar ama ben tam oturamadım acil de oluncada genel anestezi oldu.uyanınca çok agrım oldu ama agrı kesici falan iyi geldi.7 saat sonra ayaga kalktım.2 gün hastanede yattım.bebekler kuvözde diye hiç yatmadım her gün hastaneye ziyarete gittim. Sonuç olarak herşey geçiyor ve insan tekrar hamilelik istiyor şuan da olduğu gibi.zor bir şey ama çok kutsal.bol dua edin inşallah güzel olacak . Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez zaten rahat olun🤲
inşallah bizim doğumlarımız da iyi geçer. şu korkuyu bi yenebilsem zaten benden mutlusu olmayacak.

Aynen bacım bende o yüzden pek gitmek istemiyorum zaten salı randevum var bakalım hayırlısı Allah tan
Benimde belim ağrıyor fakat uzanınca geçiyor ama gün içinde çok oluyor ve ben üşengeçlikten nts ye hiç gitmedim çarşamba günü randevum var o yüzden o güne kadar NTs ye girmem lazım

Kız ben sordum burda sordum hatta başka bir topik vardı herkes karından bakılıyor dedi bende iyi bari o zaman gireyim fırsat bu fırsat baksın dedim😁 başka şehir de şuan o doktor ama hamileliğin ilk zamanları gitmiştim tabi unutmuş onu zaten başka şekilde hatırladı beni 3 kişi kalp atışı dinlemeye gitmiştik sınıf arkadaşlarımla dersten çıkıp arkadaşlarımı hatırlıyordu kadın😁
Seni hatirlamiyosa skinti yok🤪 hamilelik haricinde alttan bakiyolar kuzu, hatta hamileligin ilk 3 ayida vajinal bakiliyor

Back
X