• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba memorialda doğum ne kadar ?Ben de Acıbadem de yapmayı düşünüyorum ama fiyat yüksek geldi?
Ben Şubat'ta aldım paketi. Normal doğum 12 bine yakın, sezeyan 13 bine . Doktorunuzun ünvanı da fiyatı etkiliyor . Ben doç. Dr kudret erkenekliye gidiyorum . Çok memnunum. Paketin içinde muayene , testler fln var . Acı badem ne kadar dedi ?

kas agrısı yasayan varmı kol bacak kalca vs ozellıkle gece uyutmayan uykuya daldımmı uykudan uyandıran agrı delırcem artık ıturup aglayasım gelıyo 3 hafta oldu boyle devam edıyo su an 34 haftayız 31 de basladı yasayan varmı korkuyorum artık kotu bıseymı oldu dıye panık atak hastasıyım korkular sarıyo heryerımı

rahım agzı kısalmam oldugu ıcın 28 haftadan berı hareket ermıyorum fazla ondanmı oldu bılmıyorum gunduz agrım yok denecek kadar az ama gece 2 3 baslıyo sabahı sabah edıyom zorla uyuyom 😭

kas agrısı yasayan varmı kol bacak kalca vs ozellıkle gece uyutmayan uykuya daldımmı uykudan uyandıran agrı delırcem artık ıturup aglayasım gelıyo 3 hafta oldu boyle devam edıyo su an 34 haftayız 31 de basladı yasayan varmı korkuyorum artık kotu bıseymı oldu dıye panık atak hastasıyım korkular sarıyo heryerımı
Kas agrisi derken kramp gibimi? Ben uyusma yasiyorum ellerimde zaman zaman, kramplarsa bazen bacagimda oluyor

Benim kalça ağrısı 2 aydır var nerdeyse. Gece uykudan uyandırıyor. Kalkıp bi tuvalete gidiyorum hareket ediyorum geçiyor. Gündüz yok gibi ama gece bende de öyle. Bağ doku gevşediği için olabiliyor canım. Senin ilerlemiş de ondan oluyordur. Dua et yeni başlamış ben 2 aydır çekiyorum. Ama yine de dr a veya asistanına yazmak istersen yaz için rahat eder. En kötü sağlık ocağındaki ebeye sor. Bişey çıkacağını sanmam canım rahat ol.

Back
X