2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sterilizasyon işlemlerini de doğumdan birgün önce yapıp koyacağım çantaya bu arada lohusa korsesi aldınız mi önereceğiniz marka var mı benim eksik olarak korse , alt temizleme pamuğu ve havlusu kaldı alınacak

mantıklu valla bu da. her renkten almışım ben de kaç makina açarım allah bilir

Sarı akıntın oluyor muydu canım

korse ben de almadım. açıkçası sezeryan olursa korse takar mıyım hemen bilemedim. normal olursa kullanırım gibi ancak

bir de geçen gün yabancı bir youtuber da gördüm korse yerine bandaj gibi korseye benzer bir şey takmıştı. bayağı kullanışlı geldi gözüme

30 da yıkadın değil mi? hepsinin arkasında 30 yazıyor bende 40 da çeker mi acaba?
Yok be yavrum 40 ta çekmez 40 ta yıkadığım da oldu 30 da yıkadığım da. Zaten çok koyu renk yoksa ayırmana gerek yok. 15 dk yıkasan bile yeter en kısa programda pisliği lekesi bişeyi yok zaten üyülicez mikrop da kalmaz. Ütüleyip koy poşete temiz temiz beklesin. Sadece tavsiyem minnak çorap eldiven vs gibi. Şeyleri filede yıka sonra makine yutmasın.

mantıklu valla bu da. her renkten almışım ben de kaç makina açarım allah bilir
Bende baya abartmışım 10 yıl ara verince birde çok hediye geldi sadece çıtçıtlı body 39 tane olmuş yıka yıka mahvoldum birde benim takıntım var kuruduğu anda ütülenecek vantilatörün karşısında ütü yaptım minik minik ütü zor ama en çok çorap ve eldivenleri ütülerden bunaldım

Ben ilk sezeryanımdan çıkıp yürüyünce sanki organlarım oynuyo gibi hissediyordum o yüzden istiyorum en çok ama hala hangisi iyidir bilemedim çok para vermekte istemiyorum galiba

Tulum cok ise yariyor bence 4-5tulum icine de ic badiler yeterli olur. Eldiven sapka corap olabilir tulumlar ayaksizsa. Birde agiz mendilo unutma derim
Ayaklı ayaksız karışık canım içine dediğin gibi yapıp giydiririm mendil de evet çok gidiyor diyorlar

Kızlar akıntı durumunuz nedir ? Benim sarı geliyor.. Enfeksiyon geçmedi mi diyorum. Sizde deşgeliyor mu sarı, sarımsı illla enfeksiyon mu olması lazım böyle gelince ?

aaa evet doğru dedin bak filem vardı ona atıp yıkayayım onları ben. çok sağ ol

değişe değişe giysin annesi boşver hepsi aynı beden değildir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…