- 21 Aralık 2019
- 293
- 489
- 33
- 43
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.581
Ne.bileyim eski başakBen de aksine başak olsun aslan olmasın diye dua ediyorum20sine kadar bekle sonra başım gözüm üstüne diyorum
Yillar öncesi başak erkeği krizi yasamistim onun bilincaltı sanırımBen de aksine başak olsun aslan olmasın diye dua ediyorum20sine kadar bekle sonra başım gözüm üstüne diyorum
Hamilelikte yapilirmi bir fikrim yok.bastan söyleyeyim.Yillarca bununla mücadele eden bir arkadasim sarimsaga ip gecirip fitil yapip 3 -4 gün geceden sabaha koydum ömürlük kurtuldum dedi.Kocakarı ilacı gibi ama anlattigini paylasayim dedimAsla geçmiyor canım en azından benimki öyle fitil de kullandım kremde kullandım iç çamaşırlarımı ayrı yıkadım her yıkamadan sonra ütüledim ve o şekilde kullandım yani daha bilmiyorum hatırlamıyorum neler yaptığımı ama sorsan kaşıntı ve kaşıntı sonrası yanma olayı hala arada bir de olsa var
Ben rossmandan aldım rubin marka. Bir büyük 3L bir de küçük boy kilitli poşet. Keseden daha kullanışlı bence içini görebiliyorsun ve yıkayıp tekrar kullanabilirsinO poşetlerden arıyorum ya nerden aldın acaba canım
Bende ona benzer Bi yöntemle kurtuldum arada çok sıcaklarda kaşıntı olursa da. Hemen havlu kağıt koyuyorum ama hamilelikte kesinlikle yapılamazHamilelikte yapilirmi bir fikrim yok.bastan söyleyeyim.Yillarca bununla mücadele eden bir arkadasim sarimsaga ip gecirip fitil yapip 3 -4 gün geceden sabaha koydum ömürlük kurtuldum dedi.Kocakarı ilacı gibi ama anlattigini paylasayim dedim
Hepside.cok.güzeller.Saglikla alin yavrunuzu kucağınızaMerhaba herkese. Bende bugün itibariyle 36+1 günlük hamileyim. Benim için bir rekorilk bebeğimi 21 haftada rahimağzı yetmezliği sebebiyle normal doğumla kaybettim. 1 dk yaşayabildi ikinci oğlum 26 haftalık doğdu. Epey sıkıntı falan yaşadık şimdi iyi cok şükür 7 yaşında. 2019 sonunda sürpriz Bi şekilde tekrar hamile kaldım. Aynı şeyleri yaşamak korkusunda cocuk düşünmüyordum çünkü.
Önce Allah’ın, sonra cok sevgili doktorum sayesinde bu zamanlara geldik şükür. 2 gün önce kasılmalar başladı. ilaçlar başlandı. 1 gece hastanede gözetim altında kaldım. Şu an iyiyim şükür. Ne kadar dursa kar diyoruz. Kilosu su an 3100.
Tüm hazırlıklarımı yaptım cok heyecanlıyım. İçimde ukte kalan hevesli olduklarımı elimden geldiğince yaptım. Riskli olduğum için pek ayağa kalkamıyordum.
Sonra burayı buldum sizlerin yazdıklarını her gece takip ediyorum. Fikirleriniz falan cok hoşuma gidiyor. İnşallah hepimiz sağlıkla ve vaktinde bebeklerimizi kucağımıza alırız.
bende yaptığım Bi kaç hazırlığı sizle paylaşmak isterim. Benden de fikir olur belki☺☺
eşim anneler gününde dikil Makinesi almış bana. Hiç dikişle alakam olmamasına rağmen. Netten videolara baka baka bir sürü şey yaptım. Özellikle müslin kumaşlar alıp bir sürü battaniye ağız mendili çeşitli örtüler yaptım
Merhaba herkese. Bende bugün itibariyle 36+1 günlük hamileyim. Benim için bir rekorilk bebeğimi 21 haftada rahimağzı yetmezliği sebebiyle normal doğumla kaybettim. 1 dk yaşayabildi ikinci oğlum 26 haftalık doğdu. Epey sıkıntı falan yaşadık şimdi iyi cok şükür 7 yaşında. 2019 sonunda sürpriz Bi şekilde tekrar hamile kaldım. Aynı şeyleri yaşamak korkusunda cocuk düşünmüyordum çünkü.
Önce Allah’ın, sonra cok sevgili doktorum sayesinde bu zamanlara geldik şükür. 2 gün önce kasılmalar başladı. ilaçlar başlandı. 1 gece hastanede gözetim altında kaldım. Şu an iyiyim şükür. Ne kadar dursa kar diyoruz. Kilosu su an 3100.
Tüm hazırlıklarımı yaptım cok heyecanlıyım. İçimde ukte kalan hevesli olduklarımı elimden geldiğince yaptım. Riskli olduğum için pek ayağa kalkamıyordum.
Sonra burayı buldum sizlerin yazdıklarını her gece takip ediyorum. Fikirleriniz falan cok hoşuma gidiyor. İnşallah hepimiz sağlıkla ve vaktinde bebeklerimizi kucağımıza alırız.
bende yaptığım Bi kaç hazırlığı sizle paylaşmak isterim. Benden de fikir olur belki☺☺
eşim anneler gününde dikil Makinesi almış bana. Hiç dikişle alakam olmamasına rağmen. Netten videolara baka baka bir sürü şey yaptım. Özellikle müslin kumaşlar alıp bir sürü battaniye ağız mendili çeşitli örtüler yaptım
MaşAllah ne güzel hazırlanmışınız hayırla sağlıkla kucağınıza alın benle aranızda tam 1hafta var peş peşe doğumlarımız olur büyük ihtimalMerhaba herkese. Bende bugün itibariyle 36+1 günlük hamileyim. Benim için bir rekorilk bebeğimi 21 haftada rahimağzı yetmezliği sebebiyle normal doğumla kaybettim. 1 dk yaşayabildi ikinci oğlum 26 haftalık doğdu. Epey sıkıntı falan yaşadık şimdi iyi cok şükür 7 yaşında. 2019 sonunda sürpriz Bi şekilde tekrar hamile kaldım. Aynı şeyleri yaşamak korkusunda cocuk düşünmüyordum çünkü.
bende yaptığım Bi kaç hazırlığı sizle paylaşmak isterim. Benden de fikir olur belki
Günaydın canım ben zaten ayakkabı giyemiyorum iki aydır şıp şıp terlikle geziyorum o terliği le giderim özellikle Bi terlik almayı düşünmüyorum açıkçasıGünaydınHastane terliği ne aldınız ? Ben süslü terliklerden ziyade beyaz daha sonra da giyebileceğim bir terlik almak istiyorum . WC için de ayrıca alın diyenler var siz ne düşünüyorsunuz ?
O süslü havlulu terlikleri kızımdan kalma var onuda evde kullanırım hastanede mahvolurlarGünaydınHastane terliği ne aldınız ? Ben süslü terliklerden ziyade beyaz daha sonra da giyebileceğim bir terlik almak istiyorum . WC için de ayrıca alın diyenler var siz ne düşünüyorsunuz ?
Ben de öyle düşünüyorum ama şuan giydiğim artık küçük gelebilirGünaydın canım ben zaten ayakkabı giyemiyorum iki aydır şıp şıp terlikle geziyorum o terliği le giderim özellikle Bi terlik almayı düşünmüyorum açıkçası
Ah ahh ben 40aldım o bile artk zorluyor ayaklarım çok fena oldu inş böyle kalmazlarBen de öyle düşünüyorum ama şuan giydiğim artık küçük gelebiliro yüzden 39 numara falan alayım diyorum
Olsun 20 ağustosta güzel ama bizim aslan için hiç şansımız yok malesef çok erken ya başak ya terazi olacakHicte istemedim başak.burcu olmasini.Dileğim kabul oldu.Eşimde 15 agustos dogumlu aslan burcu.Onu denk getiremedik
Çok teşekkür ederim canımBen rossmandan aldım rubin marka. Bir büyük 3L bir de küçük boy kilitli poşet. Keseden daha kullanışlı bence içini görebiliyorsun ve yıkayıp tekrar kullanabilirsin
Bu attıkların 3l olanlar mı canım gayet de büyük değil miBen rossmandan aldım rubin marka. Bir büyük 3L bir de küçük boy kilitli poşet. Keseden daha kullanışlı bence içini görebiliyorsun ve yıkayıp tekrar kullanabilirsin
Kullanmadan once yikadiniz mi peki ? Esyalari koymadan yaniBen rossmandan aldım rubin marka. Bir büyük 3L bir de küçük boy kilitli poşet. Keseden daha kullanışlı bence içini görebiliyorsun ve yıkayıp tekrar kullanabilirsin
çok haklısın valla hazırlamak lazım bi an önce. ben daha bi çorabını bile yıkamadım. ne bekliyosamHanımlar, hastane çantalarını bir an önce hazırlayın. Belli olmuyor. Benim hazır değildi. Bebeğin kıyafetleri alınıp yıkanmıştı sadece. Ama o bile yetişmedi . Havlu ile sarıp getirdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?