2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben de aksine başak olsun aslan olmasın diye dua ediyorum 20sine kadar bekle sonra başım gözüm üstüne diyorum
Ne.bileyim eski başak
Ben de aksine başak olsun aslan olmasın diye dua ediyorum 20sine kadar bekle sonra başım gözüm üstüne diyorum
Yillar öncesi başak erkeği krizi yasamistim onun bilincaltı sanırım

Hamilelikte yapilirmi bir fikrim yok.bastan söyleyeyim.Yillarca bununla mücadele eden bir arkadasim sarimsaga ip gecirip fitil yapip 3 -4 gün geceden sabaha koydum ömürlük kurtuldum dedi.Kocakarı ilacı gibi ama anlattigini paylasayim dedim

Bende ona benzer Bi yöntemle kurtuldum arada çok sıcaklarda kaşıntı olursa da. Hemen havlu kağıt koyuyorum ama hamilelikte kesinlikle yapılamaz

Merhaba herkese. Bende bugün itibariyle 36+1 günlük hamileyim. Benim için bir rekor ilk bebeğimi 21 haftada rahimağzı yetmezliği sebebiyle normal doğumla kaybettim. 1 dk yaşayabildi ikinci oğlum 26 haftalık doğdu. Epey sıkıntı falan yaşadık şimdi iyi cok şükür 7 yaşında. 2019 sonunda sürpriz Bi şekilde tekrar hamile kaldım. Aynı şeyleri yaşamak korkusunda cocuk düşünmüyordum çünkü.
Önce Allah’ın, sonra cok sevgili doktorum sayesinde bu zamanlara geldik şükür. 2 gün önce kasılmalar başladı. ilaçlar başlandı. 1 gece hastanede gözetim altında kaldım. Şu an iyiyim şükür. Ne kadar dursa kar diyoruz. Kilosu su an 3100.
Tüm hazırlıklarımı yaptım cok heyecanlıyım. İçimde ukte kalan hevesli olduklarımı elimden geldiğince yaptım. Riskli olduğum için pek ayağa kalkamıyordum.
Sonra burayı buldum sizlerin yazdıklarını her gece takip ediyorum. Fikirleriniz falan cok hoşuma gidiyor. İnşallah hepimiz sağlıkla ve vaktinde bebeklerimizi kucağımıza alırız.
bende yaptığım Bi kaç hazırlığı sizle paylaşmak isterim. Benden de fikir olur belki
eşim anneler gününde dikil Makinesi almış bana. Hiç dikişle alakam olmamasına rağmen. Netten videolara baka baka bir sürü şey yaptım. Özellikle müslin kumaşlar alıp bir sürü battaniye ağız mendili çeşitli örtüler yaptım

Eklentiler

• A0DA19E6-FAB8-4F66-ADC2-C4764A9E36BE.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 76
  • A617BF8B-F7BC-470C-985F-3E539F8DE71F.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 73
  • F3A54E2E-F8F3-423C-81C0-E34426ABB228.webp
    35 KB · Görüntüleme: 69
  • 7E9DDAC0-B4BC-4429-A2F7-E16F293D0323.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 69
  • 9C2C7E56-4FA9-4120-8C03-3A0E8B51BF92.webp
    72,3 KB · Görüntüleme: 70
  • 3F331623-DA5E-409D-A200-17F40947D78A.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 73
  • D880AF64-A70C-4770-BE16-9F41B3BC91A8.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 70
  • E20F6AA6-9FF1-4097-ACB3-5BC0B5EDADF8.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 62
Hepside.cok.güzeller.Saglikla alin yavrunuzu kucağınıza

Tebrik ederim canım, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz hazırlıkların çok güzel olmuş güle güle kullanın inşallah
aynıyız seninle gün olarak, dikkatimi çekti de sorayım dedim kasılmaları sen mi hissettin yoksa nstde mi çıktı?

Günaydın Hastane terliği ne aldınız ? Ben süslü terliklerden ziyade beyaz daha sonra da giyebileceğim bir terlik almak istiyorum . WC için de ayrıca alın diyenler var siz ne düşünüyorsunuz ?

MaşAllah ne güzel hazırlanmışınız hayırla sağlıkla kucağınıza alın benle aranızda tam 1hafta var peş peşe doğumlarımız olur büyük ihtimal

Günaydın Hastane terliği ne aldınız ? Ben süslü terliklerden ziyade beyaz daha sonra da giyebileceğim bir terlik almak istiyorum . WC için de ayrıca alın diyenler var siz ne düşünüyorsunuz ?
Günaydın canım ben zaten ayakkabı giyemiyorum iki aydır şıp şıp terlikle geziyorum o terliği le giderim özellikle Bi terlik almayı düşünmüyorum açıkçası

O süslü havlulu terlikleri kızımdan kalma var onuda evde kullanırım hastanede mahvolurlar

Hicte istemedim başak.burcu olmasini.Dileğim kabul oldu.Eşimde 15 agustos dogumlu aslan burcu.Onu denk getiremedik
Olsun 20 ağustosta güzel ama bizim aslan için hiç şansımız yok malesef çok erken ya başak ya terazi olacak 1 ay önce yapsaymışız bebeyi kendim gibi bir kızım olurdu belki

Selam guzel annisler bayadir bakamadim buralara insallah hepiniz iyisinizdir bebislerimize kavusmaya az kaldi biz oglumla 35. haftamizi bitiriyoruz ve ara ara kasilmalar yaşıyorum baya yamultan cinsten var mi yasayan benim gibi daha 1 aydan fazla var cunku korkuyorum oyle olunca. Dun de denize girmistim ve bicak gibi sanci girdi eşim yanimdaydi allahtan da o cikardi hemen :/

Hanımlar, hastane çantalarını bir an önce hazırlayın. Belli olmuyor. Benim hazır değildi. Bebeğin kıyafetleri alınıp yıkanmıştı sadece. Ama o bile yetişmedi . Havlu ile sarıp getirdiler.
çok haklısın valla hazırlamak lazım bi an önce. ben daha bi çorabını bile yıkamadım. ne bekliyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…