2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
valla iri dediler hatta şekerden şüphelenip kan testi istediler de allaha şükür bişey çıkmadı. karnı birkaç gün önde mesela. boyu da uzun. artık zamanla anlarız kapıdan mı gelecek bacadan mı
Bugün benim de kontrolüm vardı.32+6 yım 2420 gr çıktı.Benimki de mi iri grubuna giriyor benimkinin de bacakları gövdesi hep 2 hafta önden gidiyor

neden yüksek olabilirmiş bir şey demedi mi? hemen mi ölçtüler nabzını?
Canım her gittiğimde tansiyonumu ölçüyordu zaten . Tansiyonu ölçtüğünde farketti yüksek olduğunu . Arada kalp çarpıntısı da oluyodu rahatlatmak için verdi . Bende panik atak var zaten her kontrole gidişimde stres yapıyorum. Doğum yaklaştıkça daha da stres arttı o etkiledi belki de .

Canım benim genelde böyle yüksek çıkıyor bir sıkıntı mı oluyormuş ki ben gebelikten diye kafaya takmıyordum ama
Canım doktor normale göre fazla atıyo koşuyo gibisin dedi. 80lerde olmasını isteriz falan dedi. Bende çok panik atak var o bile etkiliyo olabilir . Bi ilaç verdi işte seni de sakinleştirir dedi. Ben bide sezaryen istiyorum . Doğum zamanı daha da stres olursun nabız daha da artar ameliyata bile alamayız dedi . Düzenli ölçücem işte eve geldiğimde nidana ölçtüm 93 çıktı . tansiyonum normal ama

İşte benim de doktor ultrosandayken ölçtü yatarken bile 100 olması yüksek dedi. Bide Bende arada çarpıntı da oluyo
Ben gidince kendi doktruma bir sorayim bunu canım çünkü benimde 90 100 aşağısı atmıyor hiç hatta bu akıllı bileklik vardı kuzenimle ölçtük onların 70 çıkıyor benim 102 çıkıyordu ki bende uzanırken 90 95 ten aşağı çıkmaz bak şuan koltukta yarı uzanır yarı oturur durumdayım 101 cıktı mesela önemli birşeyse önlemini alalım

Baktır bi canım ihmal etme . Benim doktor da öyle kötü bişey demedi ama yorar seni rahatlatalım doğum zamanı da sıkıntı olmasın dedi işte bakalım . Benim hamilelikten önce nasıldı hiç bilmiyorum . Stresli bi insanım çok ondan artıyo belki de

Benim normalde de hızlı atıyor hatta eşime diyorum hızlı atınca daha çabuk ölüyormuşsun ben senden önce ölecem heralde diye bizde aslında eşimde var panik stres ama onun 70 75 atar inşAllah sağ-salim doğururuz şu bebeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…