- 16 Kasım 2019
- 1.560
- 3.410
- 133
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.721
O bekleme olayı en kötüsü zaten ha Bugun ha yarın gelicek en büyük stresAynen öyle canım keşke normal doğumunda sezeryan gibi belli günü olsa beklesek zaten bugün gelecek diye bilinmemezlik yoruyor beni
Benim de ilk çocuk olucak ama şimdiden ikincisini istemiyorum öyle bunaldımBu kaçıncı çocuğunuz?Maşallah ben ikinciye hamileyim nasıl cesaret ettim diye kara kara düşünüyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bende kiloları duydukça şok geçirdim kuzum yanlız değilsin 33+1 de 2075 çıkmıştı benimki deMaşAllah hepinizin bebişlere kızlarbir benimki cılız heralde
Benim 3. Ama çok yordu açıkçası diğerlerinde bilmedim ama bu mahvetti beni bide pandemi herşey sıkıntı doğum stresi nası olucak edecek mahvediyorBu kaçıncı çocuğunuz?Maşallah ben ikinciye hamileyim nasıl cesaret ettim diye kara kara düşünüyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun.
Aynen renkli renksiz hepsini bir yıkadım bende hiç birbirine karışmadıHepsini bi atiyorum makineye hep ilkinde de oyle yaptim bundada. Renk karisimi fln olmuyor ütüledim cantaya koydimm oldu.bitti
İlk zaten ondan bu cesaretBu kaçıncı çocuğunuz?Maşallah ben ikinciye hamileyim nasıl cesaret ettim diye kara kara düşünüyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun.
Aynen canım bazen kafam atıyor sezeryan olsa 15 eylül gibi alırlar daha çabuk kavusuruz diyorum sonra saçmala bunun için sezeryan mi olunur diye vazgeçiyorumO bekleme olayı en kötüsü zaten ha Bugun ha yarın gelicek en büyük stres
Bizimkide anca o kadar olmuştur 33+1 de bizde kontrole gitcez oda belki olmamıştır bile canım haftada 200 200 alması lazım 2 kiloya ulaşması içinBende kiloları duydukça şok geçirdim kuzum yanlız değilsin 33+1 de 2075 çıkmıştı benimki de
benimki de demin diyo ki peşine hemen 2. yi de yaparız dimi. dedim canım kocam gece gece ne güzel espiriler yapıyosunİlk zaten ondan bu cesaretdaha doğrusu eşimin cesareti diyelim kendi tek büyüdüğü için çocuklarım tek büyümesin istiyor bende diyorum zaten hele bir bu doğsun ona göre bakarız diye ama dediğim gibi yaşım daha 22 önümüzde uzun yıllar var rabbim nasip ederse
Normalde benimkide diyordu sonra fikir değişti tayin durumuna göre ayarlarız ama arasını uzun tutmayalım diye 1 saat kadar önce diyor ki biz acele mı davrandık acaba çocuk için şimdi yapsaydık da seneye doğsaydı dedim biz 2 seneden fazla oldu evleneli neresinde acele göremedim ben. Üstelik evde birşey yaptığımız da yok anca karşılıklı koltuklarda telefonla oynuyoruzbenimki de demin diyo ki peşine hemen 2. yi de yaparız dimi. dedim canım kocam gece gece ne güzel espiriler yapıyosun
Onu benim kayınvalidem söylüyor sanki oturup torununa bakacakmış gibibenimki de demin diyo ki peşine hemen 2. yi de yaparız dimi. dedim canım kocam gece gece ne güzel espiriler yapıyosun
5 6 mı. kız ben birini nasıl bakarım ne yaparım diyorumNormalde benimkide diyordu sonra fikir değişti tayin durumuna göre ayarlarız ama arasını uzun tutmayalım diye 1 saat kadar önce diyor ki biz acele mı davrandık acaba çocuk için şimdi yapsaydık da seneye doğsaydı dedim biz 2 seneden fazla oldu evleneli neresinde acele göremedim ben. Üstelik evde birşey yaptığımız da yok anca karşılıklı koltuklarda telefonla oynuyoruzarkadaşım benden 1 sene sonra evlendi 7 aylık çocuğu var şuan mesela heralde bu gidişle eşimde sayıyı azaltacak git gide ilk başlar 5 6 olsun diyordu sonra 4 e düştü yakında kızımız doğunca 3 e düşürür o sayıyı bence
gelip bakacaksan midem bulanırken yemek yapacaksan olur yapayım hemen, deOnu benim kayınvalidem söylüyor sanki oturup torununa bakacakmış gibi
Ama ben ciddi ciddi çocuğum 1 yaşına basar basmaz ikincinin coşkusunu vermeyi düşünüyorumAllah nasip ederse tabikii
Benimde gözüm kesmiyor ki bekara karı boşamak kolay bol keseden atıyordu bizimki 5 6 diye diyorum ya gün geçtikçe sayı düşüyor büyük ihtimalle biz 3le kapatırız gibi ki zaten 22 yim o 3 ün geri kalan 2 sini 16 sene içinde yayarak yaparız5 6 mı. kız ben birini nasıl bakarım ne yaparım diyorum
şaka bi yana valla allah günah yazmasın 2. ye gözüm hiç kesmiyo. ne zaman cesaret ederim allah bilir. bunu bi sağ salim alaydım kucağıma hayırlısıyla
planlama süper yalnızBenimde gözüm kesmiyor ki bekara karı boşamak kolay bol keseden atıyordu bizimki 5 6 diye diyorum ya gün geçtikçe sayı düşüyor büyük ihtimalle biz 3le kapatırız gibi ki zaten 22 yim o 3 ün geri kalan 2 sini 16 sene içinde yayarak yaparız
Bende 4diyordum hep eşim hala 4olsun oda oğlan olursa 2 kız 2oğlan çok güzel olur diyor ama ilkokul başladı ben direk 3e dönüş yaptım bundan sonrada Rabbim verirse eyvallah ama yeter diyorum 11yıla 3çocuk 30a gelmeden kapanış her çocuk 5yılı alıyor ortalamaBenimde gözüm kesmiyor ki bekara karı boşamak kolay bol keseden atıyordu bizimki 5 6 diye diyorum ya gün geçtikçe sayı düşüyor büyük ihtimalle biz 3le kapatırız gibi ki zaten 22 yim o 3 ün geri kalan 2 sini 16 sene içinde yayarak yaparız
Ben pentiden bir terlik aldım daha sonrada kullanmak için belki fikir olurGünaydın ☺ Hastane terliği ne aldınız ? Ben süslü terliklerden ziyade beyaz daha sonra da giyebileceğim bir terlik almak istiyorum . WC için de ayrıca alın diyenler var siz ne düşünüyorsunuz ?
İleri görüşlülük önemliplanlama süper yalnız
Bundan sonra artık kendine bakarsın çocukları büyütürsün canım ha ileri zamanlarda kaza eseri olur oda ALLAH vergisi tabi rabbim evlatlarını sana bagislasinBende 4diyordum hep eşim hala 4olsun oda oğlan olursa 2 kız 2oğlan çok güzel olur diyor ama ilkokul başladı ben direk 3e dönüş yaptım bundan sonrada Rabbim verirse eyvallah ama yeter diyorum 11yıla 3çocuk 30a gelmeden kapanış her çocuk 5yılı alıyor ortalama
Bu hamileliğimde bile yemek yapmadıki.Midem mi bulanmadı,düşük tehlikesinden hastanelerde mi yatmadım,sancılardan günlerce yataklara mı düşmedim! Bunlara rağmen bana her fırsatta dedi ki “Maşallah kolay hamilelik geçiriyorsungelip bakacaksan midem bulanırken yemek yapacaksan olur yapayım hemen, de
vallahi büyük cesaret tebrik ediyorum. inşallah hayırlısıyla olur. ama nacizane tavsiyem yaz aylarını atla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?