- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #17.821
Marka önerir misiniz lütfen![]()
baby plus Lounge Oyuncaklı Ana Kucağı
Bunu düşğnüyorum canım ayak konusunda sallaması rahat olıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Marka önerir misiniz lütfen![]()
Ben hiç denemedim benimki olurmu acabaAy hadi aferin onlarida yapmissinyabenim daha lohusa kiyafetim yok, kizdan kalanlar dar oldu, yeni aldim buyuk geldi iade edicem
Valla cirkince ve zayif olanlar ileride masallahlari oluyo sanirimBenim kızda 2.200dü herkes çocuğuna öyle denir mi ama şimdi tam Bi prenses bazen çirkin diye severim ben çirkin değilim prenses dicek sin öğrenemedin der![]()
Sende ayarla artık ki zaman az kaldı Lcw de siyah takım vardı o çok hoşuma gitti benimde ama önceaindealmış olunca ikinci kez almasımAy hadi aferin onlarida yapmissinyabenim daha lohusa kiyafetim yok, kizdan kalanlar dar oldu, yeni aldim buyuk geldi iade edicem
Aynenn canım benim kız halen zayıf ama işvesi cilvesi ne görsen o yetiyor eşim dioki şimdi ben kızımın üstüne nası gül koklayımValla cirkince ve zayif olanlar ileride masallahlari oluyo sanirim![]()
Ahahaha simdi masallahin vardir ama. Cevrede okadar densiz varki insan lohusaya oyle dermiAhahah bende ya ölür bu diyorlarmış hep lohusa anneciğimin yanında ayaklarım yamuk yamukmus fotoğrafım var hatta görsen sende sakatmıssındır dersinboyum zaten 36 37 cm filânmıs bizim bebeler şimdiden geçti gitti 43 dü en son
![]()
Yok canim dikis yerleri baya asagida kaliyo, markasi silinmis olabilir birazdan bakarim sabah sabah tahlil verirken bayildimda kendime gelmeye calisiyorumDikiş yerleri acımadı mı?Hangi markaydı canım?
Ahahah aferin sana bi denede oyle koy.cantanaBen hiç denemedim benimki olurmu acaba![]()
Hemde ne MaşAllah 72 kilo oldumAhahaha simdi masallahin vardir ama. Cevrede okadar densiz varki insan lohusaya oyle dermi
Lcwadan alan arkadaslar karin kisimlari hamile kiyafeti gibi mi ben oyle istemiyorumda sonradanda kullanabilmek icinSende ayarla artık ki zaman az kaldı Lcw de siyah takım vardı o çok hoşuma gitti benimde ama önceaindealmış olunca ikinci kez almasım
Ben lcw den aldım canım hamile reyonundan almadım ama normal aldım en büyük bedenini aldımLcwadan alan arkadaslar karin kisimlari hamile kiyafeti gibi mi ben oyle istemiyorumda sonradanda kullanabilmek icin
Ay deme valla bende kizimin ustune nasil bukadar sewebilirim birini diyorum. Ama kucagina olunca cok farkli oluyomus ikincide oylemi kizAynenn canım benim kız halen zayıf ama işvesi cilvesi ne görsen o yetiyor eşim dioki şimdi ben kızımın üstüne nası gül koklayım![]()
Keske soylemekle kalsalar birde dusuncesiz annrler var lohusayi yalniz birakip gidenler ah ahhhhHemde ne MaşAllah 72 kilo oldumİnsanlar ağzına geleni söylüyor kimse demiyor bu ne hisseder üzülür mü
![]()
Dogumdan sonra en buyuk bedenini giyebilcek misin peki?Ben lcw den aldım canım hamile reyonundan almadım ama normal aldım en büyük bedenini aldım
Goremedim kuzu linki paylasabilirmisin
Çantama onu koymadım yeni aldım süslğ püslü o hastanede heba olmasınAhahah aferin sana bi denede oyle koy.cantana![]()
Hah sendin demi diyorum biri almıştı kimdi die yalnız Lcw nin kalıbı zaten geniş çok mu kilo aldında en büyük bedeni aldın ben normalde medium large giyiyorum baktık kalıba m aldım uzun kollu takımı şimdi bile olurBen lcw den aldım canım hamile reyonundan almadım ama normal aldım en büyük bedenini aldım
Yani kucağına alınca duygusunun aynı olduğunu anlıyorsun ama böyle kardeşlerin karşılaşma anında böyle için bi cızz ediyor hani anlatılmıyor ya doğuma giderken arkadakini düşünüyorsun ya bişi olursa die felan ayy duysallaştımAy deme valla bende kizimin ustune nasil bukadar sewebilirim birini diyorum. Ama kucagina olunca cok farkli oluyomus ikincide oylemi kiz
Dogumdan sonra en buyuk bedenini giyebilcek misin peki?
Pembenin stoğu bitmiş şuan canım direk böyle atayım sana özelden atacaktım üstümde duruşunu ama mesajın kapalı sanki atamadımGoremedim kuzu linki paylasabilirmisin