2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hurma neden yasak acaba? Gecen aksam bir tane yedim sabah beşe kadar döndü durdu bzmki, aşırı enerji mi veriyor yoksa rahatsız mı ediyor ki

Hurma neden yasak acaba? Gecen aksam bir tane yedim sabah beşe kadar döndü durdu bzmki, aşırı enerji mi veriyor yoksa rahatsız mı ediyor ki

Doğumu başlatan esas hormon oksitosin, ve doğada içinde oksitosin bulunan tek gıda hurma. Tüketimi rahim ağzını uyardığı için doğumu hızlandırıyor, kolaylaştırıyor. Bunun yanında tabi ki şeker oranı yüksek bir meyve ama 1 tane hurma bir şey yapmaz rahat ol sen

Aynen canım haklisin sağ salim kucağıma alayımda gerisi önemli degil Daha bir sürü eksiğim var beşiği bile almadım

Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Dünyalık şeyleri hiç dert etme canım, sağlıkla dünyaya gelsinde doğar doğmaz illa beşikte uyayacak diye bir kaide mi var. 1-2 hafta içinde halledersin. Ben elzem ihtiyaçlar dışında bebek arabası gibi hemen kullanmayacağım şeyleri almadım mesela, çünkü trombofili hastasıyım, doğumda beni neler bekliyor ve yoğum bakım,küvez gerekecek mi bilemeyeğim için hastane masrafları için tedbirli gidiyorum.

Evet baya yoğun galiba cuma günü kültür sonucuna göre ilaç vericek
Bebeğe çok zararı varmı acaba endişelendim biraz sonucu bekliyorum
Bende yeni kültür verdim tekrar kolay geçmiyor 1,5aydır uğraşıyorum geçmedi bakalım gene çıkarsa antibiyotik devam geçmezse dedim doktoruma 35e kadar antibiyotik falan gelelimde sonra rahatız dedi.. erken doğum riski var ve eğer normal doğum olacaksa bebek kanaldan geçerken bebeğe geçme riski varmış vajinadaki enfeksiyonun enfeksiyon doktoru ve doktorum öyle dedi. Senin ne zamandır var ve şikayetlerin neydi canım

Trombofoli hastalığı kan pıhtılaşması mı oluyor canım

Kemik ağrısı mı yoksa sızı gibi falan mıydı canım

Çok tuhaftı ya... Şöyle ki, birdenbire belime bir ağrı saplandı ve sonra sanki su dalgası gibi dalga dalga yayılmıştı. Hani suya taş atarsın da halkalar olur ya tıpkı o halkalar gibi ağrı belime yayılmıştı.

Sızı gibi mi canım iğne batması gibi falan mı daha mı sert

Kızlar bu yalancı sancılar nasıl oluyor hangi bölgede
ben rahmimde hissediyorum canım. böyle kasılıyomuş gibi sertleşiyo birkaç saniye sürüyo ve kesiliyo. max 15-20 sn sürdü mesela en fazla. düzensiz olduğu için ne zaman geleceği belli olmuyo mesela. bir de vajinamın ordaki kemiklere sağlı sollu kramp giriyo bazen.

can yakıyo ama dayanılmayacak gibi değil kwsinlikle1.

hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah. özelde mi olacak doğum?

Rahimde dediğin karında oluyor dimi canım rahim karına kadar çıktığı için benimde kasık mı oluyor altlarda batma oluyor o ne demek acaba

Çok geçmiş olsun canım rabbim korusun her türlü felaketler den

Slm kızlar benim ayaklarda iki üç gündür ödem oluyor ama sağ ayagim daha çok sis normal mi benim gibi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…