2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hiç boyle şeyleri takma sadece sabırlı ol canim içini ferah tut benim kesede görünmedi değerim düşüktü hamilelik yok git boşu boşuna geldin haftalar sonra gel ozaman varsa çıkar dedi sonra kese görünmedi kalp atışı duyulmadı her hafta bir strestim ama bosunaymi herşeyin zamanı var s şuan doğumu bekliyorum

Hayırlı akşamlar
Bakırköy sadi konukta kontrole geldim öğlen
Tansiyon şeker yüksek arada dedim
16 tansiyon 200 şeker
hemen yatırdılar. 24 saat gözlem istedi Dr. Bey. Allah hayırlısını versin
İnşallah düşer canım. Kalabalık falan ama iyi bakarlar sana.

maşallah ya. benimki resmen twerk çekiyo içimde. popoyu dikiyo havaya akşama kadar parti

İyi akşamlar hanımlar. Ben forumu takip edip az yazanlardanım, sizlere birşey danışacağım. Bu benim ikinci gebeliğim. İlkinde 5,5 sene önce 41. Haftamda sezaryen olmuştum bebeğim karnımda kakasını yaptığı için normal doğumu bekleyememiştik. Bunda da dün kontrole gittiğimde doktorum 25 ağustosa sezaryen günü verdi. 38+4 filan olmuş olucam. Daha bebek aşağıya inmemiş rahim uzunluğum filan iyi nst lerim de güzel çıkıyor. Sanki bebek daha dururken zorla ordan almış olacağız gibime geliyor. Ama doktor da benden çok daha iyi biliyordur sonuçta diyorum. Siz neler düşünüyorsunuz? Planlı sezaryenleri genelde 38 de mi yapıyorlar?

Iyi akşamlar. benim de 2. gebeliğim özelde takip ettirdiğim doktorum bana da 38 haftalik dolunca alırız demişti. bende sizin gibi sancimi beklesek dedim doktor dikişler için riskli dedi. Daha sonra devlette muayene için gittim. Oradaki doktor biz 39 haftalık olana kadar bekliyoruz dedi. ondan önce ağrın fln ya da suyun gelirse gelirsin dedi. Bende kararsızdım doğum konusunda. devletin 39 kadar beklemesi bana biraz yattığı için devleti tercih ettim. kendi gelmek istediği tarihte gelsin istedim

Insallah canim takmamaya calisiyorum ama yinede takiliyor aklima cok tesekkur ederim saglikli dogumlar diliyorum

evet ben de kendi gelmek istediği zaman gelsin istiyorum ama özeldeki doktorlarda riske atmaya gerek yok diyorlar, inşallah hayırlısı neyse öyle olur hakkımızda.

Ben planliyi kabul etmedim. Benim de ilki sezaryen, bebis kaka yapmisti bizde de. Simdi hersey normal giderse normal bi deneyecegim ama sikinti gorurse dr yine dogum kendi basladiginda sezaryen olacagim. Ne zaman Doğacagima o karar vermeli bence. Dr un ne zaman uygun oldugu degil. Dogum gunu degil
Dogum saati bile onemli bence. 3 gun icin burcu bile degisecek benjm durumumda

Benim doktor normal doğum denemeyi kabul bile etmedi direkt sezaryen olsun risk almayalım dedi. Aslında aradan çok zaman geçti normal deneyebilirdik kabul eden başka bir doktorla. Fakat bu pandemi döneminde doktor ve hastane değiştirmeyi düşünmedim.

Evet her dr kabul etmiyor. Ben de araştırip basta konusarak ve daha once ssvd yapan bi dr buldum. Sezaryen yerininin dikis kalinligina bakip simdilik hersey yolunda herhangi bir incelme yok dedi ama yine bi kaka vakasi ya da tansiyon herseyi degistirebilir. Her ikisine de kafa olarak hazirladin kendimi. Hayirlisi neyse o olsun hem bebegim hem benim icin diye dua ediyorum

evet ben de kendi gelmek istediği zaman gelsin istiyorum ama özeldeki doktorlarda riske atmaya gerek yok diyorlar, inşallah hayırlısı neyse öyle olur hakkımızda.
benim ozeldeki doktor her cuma akşamı nöbette oluyor sezeryan gününü de nöbetine göre ayarladı diye düşünüyorum. 21 ağustos demişti bana. inş verdiği tarihte gelmek ister sizin minik kuşta

Bende 26!sımda doğum yapacağım 38+3 te planlı olarak

hanımlar bir de benimle gebelik haftası yakın olanlara bir şey danışmak istiyorum. bu haftanın basında ara ara kuyruk sokumuma belime ağrı girip duruyordu. son 2 gundur adet ağrısı gibi ağrılarım olmaya başladı. Acaba normalmidir? Bide akıntım çoğaldı. Şefaf sümüksü akintim çoğaldı... Sizde de durumlar aynı mı. Devlete gittigim için randevu tarihim cuma. O güne kadar size danışmak istedim

saydığın şeyler doğum belirtisi canım. nişan bazen de şeffaf da olabiliyormuş. nst ye bağlanmış mıydın hiç?

saydığın şeyler doğum belirtisi canım. nişan bazen de şeffaf da olabiliyormuş. nst ye bağlanmış mıydın hiç?
daha da artarsa yarın giderim hastaneye. ilk gebelikte nişanım kırmızı ve tek seferde gelmişti. Bu her wc de sildiğimde peçeteye geliyor. inş enfeksiyon değildir. Ağrılarım hafif vardı enfeksiyondan demişti doktor. toz bir ilaç yazmıştı tek seferlik kullanılan

inşallah enfeksiyon değildir. ağrıların kasılma şeklinde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…