2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ilkokul resimlerim geldi aklıma. yaşıtlarıma göre hep uzun ve iri durduğum için toplu resimlerde herkes kürdan ben kepçe gibi

inşallah en kısa sürede çıkar küvezden evinizde huzur içinde olursunuz. gözün aydın canım benim

doktor bir şey dedi mi?
Niye bu çocuk nst de hep hareketsiz dedi
Genel olarak takip ettiğimde de öyle sabah uyanınca 11 buçuğa kadar hareket ediyor sonra 6 buçuğa kadar uyuyor gece yattığımda da yarım saat hareket edip sonrasında uyuyor
Gün içinde hareketlerini sayıyorum 15 i çok rahat geçiyor dedim
bir sonraki kontrole erken gel o zaman dedi

Sen uzun musun canım boyun kaç onunla bir alakası var mı bebeğin iri olmasının

Vallahi cok mantikli bende poset gibi koyabilecegim birsey ariyordum ama internette bulamiyordum boyle bisey aklima gelmemisti cok iyi oldu tesekkur ederim bize henuz var bakalim yaklastikca bi acaip oluyorum sizleri düşünemiyorum bile

Çatı durumuna ne dedi canım? Nst bebek hareketsiz diue mı tekrar istiyor sancın filan çıktı mı
Çatın gayet müsait normal doğum için şuan da açıklığın yok güzel dedi
Evet nst tekrarı bebek hareket etmediği için
Yok sancım çıkmıyor canım çok şükür

bu aylarda bebekler 18-20 saat boyunca uyuyabiliyormuş diye okumuştum. hareket halindeyken nasıl hareketleri peki?

Hiç merak etme canım zaten büyük bir sorunu yokmuş çok çabuk alırsın kucağına meleğini inşallah darısı bizlere

Iyi akdamlar arkadaslar 6 haftakik hamileyim bugun dr.gittim kese var bebek gozukmuyor dedi aklima takildi bir yardim siz nezaman gordunuz keseyi bebegi kalp atisini acaba kesenin sekli guzel falan dedi dr.ama 15mm 25 mm olmasi lazim dedi ama taktim kafaya işte

Ben 4. Haftada keseyi görmüştüm 6. Haftada kalp atışını duymuştum ama bir arkadaşım 7. Haftada vajinal ultrasonla görmüş bebeği ve kalp atışını. Kişiden kişiye değişebiliyor yani.

ben 5+5 te keseyi gördüm. 7+3 te yeniden gitmiştim kontrole kalp atışını duymuştuk. 9 a kadar bekleniyo kalp için diye biliyorum. bekle istersen

Hayırlı akşamlar
Bakırköy sadi konukta kontrole geldim öğlen
Tansiyon şeker yüksek arada dedim
16 tansiyon 200 şeker
hemen yatırdılar. 24 saat gözlem istedi Dr. Bey. Allah hayırlısını versin
sadi konuğa bebekten önce kontrole gitmiştim jinekolojik muayene için. çok memnun kalmıştım.

ne zamandır yüksek tansiyonun.

Hayırlı akşamlar
Bakırköy sadi konukta kontrole geldim öğlen
Tansiyon şeker yüksek arada dedim
16 tansiyon 200 şeker
hemen yatırdılar. 24 saat gözlem istedi Dr. Bey. Allah hayırlısını versin
Ayy yüksek tansiyon erken doğum sebebi inşallah düşürürler rahatlarsın canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…