2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım ben keseyi 6.hafta kalp atışını 8. Haftada duydum stres yapma kendine daha çok erken gelecek olan mide bulantılarına hazırla kendini sadece

Canım ben keseyi 6.hafta kalp atışını 8. Haftada duydum stres yapma kendine daha çok erken gelecek olan mide bulantılarına hazırla kendini sadece
Cok tesekkur ederim 2.hamilelik benim ama insan yine duramiyor danismak istiyor cok sagol hayirli saglikli dogumlar diliyorum canim

34+0 da 2200 du biraz zayıf bir bebiş olacak
Benim bebişte aynı kilodaydı canım 34+0 da peki şu an kaç haftalıksın ve ne kadar kilo aldı ? Tekrar muayene olmaya ne zaman gideceksin canım ? Ben 35+6yım bıgün kontrole gittim 2271 olmuş sadece almamış çok az almış maalesef 34 haftalıkken hastanede yattım iki gece ilaçlar vs yaşadığım stres bebeği etkilemiş olmalı dedi

Hayırlı akşamlar
Bakırköy sadi konukta kontrole geldim öğlen
Tansiyon şeker yüksek arada dedim
16 tansiyon 200 şeker
hemen yatırdılar. 24 saat gözlem istedi Dr. Bey. Allah hayırlısını versin
Sende de şeker var diye hatırlıyorum. Dikkat ettiğin halde mi yüksek şekerin. Çok korkuyorum ben de. Son 1 aydır sürekli kaçamaklar var.sabah açlıklarım normal çıkıyor ama öğlen ve akşam araöğünlerde yaptığım kaçamaklar yüzünden yüksek çıkıyor. Bazen öğünlerden sonra 180i bulduğu oldu. İnşallah sorun yaşamam. İnşallah senin de tansiyon ve şeker kontrol altına alınır.

her şey hazırken beklemek en güzeli valla. doktor ne dedi çıkarken sana iyisiniz değil mi?
Ama her zaman eksik cikar dimi, mesela besigi yok oglumun
Iyiyiz sukurler olsun. Tembihleyerek cikardi. Sancin agrin, kanaman, suyun falan gelir ederse acil haberlesiyoruz, olmazsa cumartesi gunu kontrole bekliyorum dedi

Ama her zaman eksik cikar dimi, mesela besigi yok oglumun
Iyiyiz sukurler olsun. Tembihleyerek cikardi. Sancin agrin, kanaman, suyun falan gelir ederse acil haberlesiyoruz, olmazsa cumartesi gunu kontrole bekliyorum dedi
illa ki eksiği kalır tabii ki. bizde adettir hatta bebeklerim ya da evleneceklerin bi parça eşyası tamamlanmaz

Cok tesekkur ederim 2.hamilelik benim ama insan yine duramiyor danismak istiyor cok sagol hayirli saglikli dogumlar diliyorum canim
Saol canım teşekkür ederim size de
Şuan 35+1im randevum 26 ağustosta canım artık ne kadar olur bilemiyorum
Peki doktor kilo almaması için bisey dedi mi canım nerdeyse 2 hafta da aldığı kilo çok az geldi bana

bu aylarda bebekler 18-20 saat boyunca uyuyabiliyormuş diye okumuştum. hareket halindeyken nasıl hareketleri peki?
Kesinlikle öyle uyuyor yani çocuk
Çünkü her gün rutinimiz böyle
Bir de oğlan dayıya benzer derler erkek kardeşim doğduktan 20 gün sonra ağlamış çok sakin bir bebek ve çocuktu
Gerçi bende öyle annem siz çok kolay büyüdünüz der
Bir de konuşurken hep akıllı uslu oğlum anneye yardımcı olacak onu üzmeyecek akıllı uslu olup uyuyup büyüyecek diye seviyordum çocuk anne sözü dinliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…