2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
karnımda ve göbeğimin altı yani özel bölgemin üstünde baskı hissediyorum. karnımda da sertlik oluyor tamamı değil de daha çok bölgesel olaral göbek deliğinin sag tarafı yada solu oluyor

kasılma sanırım. geçmezse git mutlaka yarın doktora.
Tek taraflı olunca hareketi diyorlar ama yanıltmak istemem doktorada danışmak lazım karının her yeri sertleşiyorsa kasılma diye biliyorum

Canım geçen haftaki nst de tek taraf kasıldığında en yüksek kasılma mı görmüştüm ben
Yaşamadığım için bilmiyorum canım okuduğum mesajlarda hep tek tarafsa hareketidir diyorlardı o yüzden benim yaşadığım kasılma tüm karın şeklinde oluyor çünkü ama en doğru sonucu nst verir

Yaşamadığım için bilmiyorum canım okuduğum mesajlarda hep tek tarafsa hareketidir diyorlardı o yüzden benim yaşadığım kasılma tüm karın şeklinde oluyor çünkü ama en doğru sonucu nst verir
Aynen canım tek taraflı olmuştu bende özellikle cihaza bakmıştım yüksek çıkmıştı

Canım benimde aynı şekilde ağrılarım var benim akıntım sürekli fazla atlatamadığım bi mantar enfeksiyonu var sanırım ne ilaç kullandıysamda geçmiyor benim ilk doğumum olucak inşAllah o yüzden nişan nasıldır falan bilmiyorum kan gibi gelirse anlarım ama başka türlü gelirse anlıycağımı sanmıyorum ağrılarımda regl da ki çektiğim ağrılara benzediği için dayanılabilir düzeyde ve düzenli olmadığı için ben doktora gitme gereği duymadım canım 37. Haftayı doldurduk artık 38 in içindeyiz bence çok normaldir böyle şeyler

Cuma ya az kaldı. O gün nst de anlaşılır artık. Doktor ne der. Teşekkür ederim hepinize bizimki rahat dursa uykuya dalmayı düşünüyorum. Ama bu gece baya bi hareketli anlamadım

Bana da az geldi maalesef ben de duyunca bir şok geçirdim zaten kendime gelemedim saatlerce yaşadığım strese bağladı hastanede iki gün yattım erken doğum riski denildi ciğer geliştirici vuruldu bana da dediği şey korkma 2 kilo üzeri bebekler olunca biz korkmuyoruz 37 de alırız büyük bir ihtimal dedi ben sezeryan istediğim için sanırım tabiki anne karnında kalmasından yanayız dedi bakalım ilk bebeğim korku endişe telaş üst üste geldi stres yaptım etkilendim de bebeği bu denli etkileyeceği aklıma gelmezdi

Cuma ya az kaldı. O gün nst de anlaşılır artık. Doktor ne der. Teşekkür ederim hepinize bizimki rahat dursa uykuya dalmayı düşünüyorum. Ama bu gece baya bi hareketli anlamadım
Bende devlete gidiyorum randevum pazartesi en son 36+2 de gitmiştim şimdi gittiğimde 37+6 olucam merakla bekliyorum

Bebek kasiliyo toplaniyo ama şancı çıkmıyo..bugün normal dedi nst de..çokta anlamıyorum açıkçası şancı ne kadar diye..

Çok stresli geçen bir günün ardından yazıyorum
Çok yoruldum kızlar öğlen üç buçukta evden çıktım taki yarım saat oluyor hastaneden güzel haber ile döneli
Kontrolüm çatı muayenem gayet güzel geçti ama nst yı beğenmedi Dr tekrar istedi
Eve geldim yemek yedim çikolata vs yiyip gittik nöbetçi Dr ikinci nst yı de beğenmedi ve bana yatış yapman lazım dedi
Nst esnasında 6 kez hareket ettiğini normalde bu saatler de uyuduğunu söyledim ve imza atıp çıktım hastaneden gece yatmadan önce hareketleniyo o zaman gelsem olur mu dedim

Ev ile hastane arası 2.5 km 35/40 dakikalık yürüyüş sonrası hastaneye vardık ve yeniden nst ye girdim
Bana yatış veren doktor bu sefer ki nst mi çok beğendi ve haftaya kendi doktoruna kontrole gelirsin demiş asistan ile bilgi verdi kendisi doğumdaydı

Şimdiye kadar hiç tekte geçtiğimiz nst olmadı bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…