- 1 Ekim 2017
- 226
- 306
- 53
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.201
karnımda ve göbeğimin altı yani özel bölgemin üstünde baskı hissediyorum. karnımda da sertlik oluyor tamamı değil de daha çok bölgesel olaral göbek deliğinin sag tarafı yada solu oluyorinşallah enfeksiyon değildir. ağrıların kasılma şeklinde mi?
kasılma sanırım. geçmezse git mutlaka yarın doktora.karnımda ve göbeğimin altı yani özel bölgemin üstünde baskı hissediyorum. karnımda da sertlik oluyor tamamı değil de daha çok bölgesel olaral göbek deliğinin sag tarafı yada solu oluyor
olurkasılma sanırım. geçmezse git mutlaka yarın doktora.
karnımda ve göbeğimin altı yani özel bölgemin üstünde baskı hissediyorum. karnımda da sertlik oluyor tamamı değil de daha çok bölgesel olaral göbek deliğinin sag tarafı yada solu oluyor
Tek taraflı olunca hareketi diyorlar ama yanıltmak istemem doktorada danışmak lazım karının her yeri sertleşiyorsa kasılma diye biliyorumkasılma sanırım. geçmezse git mutlaka yarın doktora.
Bencede gayet normal35+6da 2.600e eh dedi ama bana normal aralıkta geldi yazılanlara göre
Canım geçen haftaki nst de tek taraf kasıldığında en yüksek kasılma mı görmüştüm benTek taraflı olunca hareketi diyorlar ama yanıltmak istemem doktorada danışmak lazım karının her yeri sertleşiyorsa kasılma diye biliyorum
Yaşamadığım için bilmiyorum canım okuduğum mesajlarda hep tek tarafsa hareketidir diyorlardı o yüzden benim yaşadığım kasılma tüm karın şeklinde oluyor çünkü ama en doğru sonucu nst verirCanım geçen haftaki nst de tek taraf kasıldığında en yüksek kasılma mı görmüştüm ben
Aynen canım tek taraflı olmuştu bende özellikle cihaza bakmıştım yüksek çıkmıştıYaşamadığım için bilmiyorum canım okuduğum mesajlarda hep tek tarafsa hareketidir diyorlardı o yüzden benim yaşadığım kasılma tüm karın şeklinde oluyor çünkü ama en doğru sonucu nst verir
Hımm anladım canımAynen canım tek taraflı olmuştu bende özellikle cihaza bakmıştım yüksek çıkmıştı
Canım benimde aynı şekilde ağrılarım var benim akıntım sürekli fazla atlatamadığım bi mantar enfeksiyonu var sanırım ne ilaç kullandıysamda geçmiyor benim ilk doğumum olucak inşAllah o yüzden nişan nasıldır falan bilmiyorum kan gibi gelirse anlarım ama başka türlü gelirse anlıycağımı sanmıyorum ağrılarımda regl da ki çektiğim ağrılara benzediği için dayanılabilir düzeyde ve düzenli olmadığı için ben doktora gitme gereği duymadım canım 37. Haftayı doldurduk artık 38 in içindeyiz bence çok normaldir böyle şeylerhanımlar bir de benimle gebelik haftası yakın olanlara bir şey danışmak istiyorum. bu haftanın basında ara ara kuyruk sokumuma belime ağrı girip duruyordu. son 2 gundur adet ağrısı gibi ağrılarım olmaya başladı. Acaba normalmidir? Bide akıntım çoğaldı. Şefaf sümüksü akintim çoğaldı... Sizde de durumlar aynı mı. Devlete gittigim için randevu tarihim cuma. O güne kadar size danışmak istedim
Cuma ya az kaldı. O gün nst de anlaşılır artık. Doktor ne der. Teşekkür ederim hepinizeCanım benimde aynı şekilde ağrılarım var benim akıntım sürekli fazla atlatamadığım bi mantar enfeksiyonu var sanırım ne ilaç kullandıysamda geçmiyor benim ilk doğumum olucak inşAllah o yüzden nişan nasıldır falan bilmiyorum kan gibi gelirse anlarım ama başka türlü gelirse anlıycağımı sanmıyorum ağrılarımda regl da ki çektiğim ağrılara benzediği için dayanılabilir düzeyde ve düzenli olmadığı için ben doktora gitme gereği duymadım canım 37. Haftayı doldurduk artık 38 in içindeyiz bence çok normaldir böyle şeyler
Bana da az geldi maalesef ben de duyunca bir şok geçirdim zaten kendime gelemedim saatlerce yaşadığım strese bağladı hastanede iki gün yattım erken doğum riski denildi ciğer geliştirici vuruldu bana da dediği şey korkma 2 kilo üzeri bebekler olunca biz korkmuyoruz 37 de alırız büyük bir ihtimal dedi ben sezeryan istediğim için sanırım tabiki anne karnında kalmasından yanayız dedi bakalım ilk bebeğim korku endişe telaş üst üste geldi stres yaptım etkilendim de bebeği bu denli etkileyeceği aklıma gelmezdiSaol canım teşekkür ederim size de
Şuan 35+1im randevum 26 ağustosta canım artık ne kadar olur bilemiyorum
Peki doktor kilo almaması için bisey dedi mi canım nerdeyse 2 hafta da aldığı kilo çok az geldi bana
Yaa doğum günün mü canım iyiki doğdun bebeğinle ailenle sağlıklı nice senelere inşallahBu sene doğum günüm afili bir tarihe denk geldi 20.08.20
Bende devlete gidiyorum randevum pazartesi en son 36+2 de gitmiştim şimdi gittiğimde 37+6 olucam merakla bekliyorumCuma ya az kaldı. O gün nst de anlaşılır artık. Doktor ne der. Teşekkür ederim hepinizebizimki rahat dursa uykuya dalmayı düşünüyorum. Ama bu gece baya bi hareketli anlamadım
Doğum günün kutlu olsun canım benim eşinle bebisinle çok mutlu yillarınız olsun insallahBu sene doğum günüm afili bir tarihe denk geldi 20.08.20
Nice senelere canımBu sene doğum günüm afili bir tarihe denk geldi 20.08.20
Bebek kasiliyo toplaniyo ama şancı çıkmıyo..bugün normal dedi nst de..çokta anlamıyorum açıkçası şancı ne kadar diye..Haber et bakalım canım bazen nst anında kasılman da olmayabiliyor ona dikkat et kasılma yaşadığın halde mı nst de çıkmadı yoksa o an mı yasamadın diye çünkü dün benim daha başlarken kasıldı çeken kadın geldi baktı sordu hemen senin sancın mı var agrın filan var mı diye ama evdeki gibi sürekli olmadı mesela kasılma 2 tane daha daha hafif oldu nst sırasında o yüzden normal dedi doktor dediğim gibi kendini dinle bilirsin zaten o an kasıldın mı şiddeti nasildi diye
Canim Rabbim yardimcin olsun acil sifalar diliyorum.Hayırlı akşamlar
Bakırköy sadi konukta kontrole geldim öğlen
Tansiyon şeker yüksek arada dedim
16 tansiyon 200 şeker
hemen yatırdılar. 24 saat gözlem istedi Dr. Bey. Allah hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?