2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Güzel haberler almışın gün sonunda çok şükür sanırım artık herkes ufak ufak kasılacak

Sen nerelerdesinya, nasil oldun aklim sende kaldi vallahi. Hastanede uyuyamadigim icin erkenden sizdim sarhos gibiydim yazamadjmda
Valla baya yokluyor afedersiniz bol bol kaka yapma hissim var oda doğum belirtisi önce idrar için çıkamadım wcden şimdi böyle gece baya kasıldım ama düzenli sancı yok işte oyüzden doktora gitsemde bişi yapacak değil dedim eşim işini ayarlarsa bugün nstye gitcem yoksa zaten yarın nst günüm idare etcem dün o kasılmalar la eksik listesi oluşturdum yine baya eksik çıktı eşim dioki sanki ilk çocuk ne bitmez eksik varmış

Sende uyuyunca dinlenmişindir hastane yorar hele ki doğurcam mı edicem mi die stresin vardı ki mahvolmuşundur

Yaa doğum günün mü canım iyiki doğdun bebeğinle ailenle sağlıklı nice senelere inşallah
Doğum günün kutlu olsun canım benim eşinle bebisinle çok mutlu yillarınız olsun insallah
Nice senelere canım
Mutlu yaslar ozaman tatlim, seneye minnosunla kucaginda beraber kutlarsin.bu sene en guzel hediyen minigin olsun
Hepinize teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…