2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Uykusuzluktan kafayı yicem galiba bide uyuyamadıkça çocuk olunca hiç uyku yok deyip strese girip iyice uykum kaçıyor
Çocuk olunca daha rahat uyursun içinde kımıl kımıl uyutmuyor, hele ilk cıkınca bır rahatlayacaksın:) başka odaya götürüp birkaç saat bilee olsa uyu ilk iş hastane dönüşü, o uykunun tadını unutamıyorum :)

ben en çok yüzüstü uyumayı merak ediyorum

Hssy

Hayırlısı olsun ben de 36da mecbur kaldım. Vardır bır hayırr☺

Benimki bana 35+2de çatı yapıp normale uygun değilsin demişti ve baya korkutmuştu biz de doğal doğumcu başka birini bulduk sırf sezaryen olmasın diye bu uğraşım. Hayırlısı olsun tabi, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi amin

Kızlar 3 cm açığım var rahim ağzında incelmede var bebek çok aşşağıda yarın doktor doğuma gel dedi sancım olmadan nasıl olucak başına gelen varmı doktorum acelemi ediyor anlamıyorum
Bebekte bir sıkıntı olmadığı sürece kendisinin gelmesini beklemek gerekmez mi acaba

26 Agustos'ta belirlenecek şükür. Canım cıktı doktora anlatana kadar. Ayrıntıya gırdım, ovulasyon ne zamandı , ilişki ne zamandı , öğrendiğim tarih ne zamandı vs :)) Suyu, serviks uzunluğu gayet iyi. Eylülde mi doğurmak istiyorsun sonuc olarak dedi sanırım baydım biraz evet dedim inşallah erken gelmez de doktora mahcup olmam:)) Allah hepimizin gönlüne göre doğurmayı nasip etsin inşallah kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…