2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ayy bz de hastaneye gidiyoruz şimdi kızlar doğum tarihi netleşecek. Sekızde bosuna gttik bi. Bakalım ikna edebilecek miyiz doktoru :)
Hayırlısı canım
Kızlar 3 cm açığım var rahim ağzında incelmede var bebek çok aşşağıda yarın doktor doğuma gel dedi sancım olmadan nasıl olucak başına gelen varmı doktorum acelemi ediyor anlamıyorum
Canım yaına kalmadan sancın başlar büyük ihtimalle doğumu kolaylaştırmak için bol bol yürü evin içinde dolan ılık suyla vucudunun duşa sok herseferinde saçını ıslatma uğraşma ama 3cm açılmaya seni nasıl yolluyor onu anlamadım kağıtmı imzaladın

Ahaha ne eksigin kalmis ben cikolatasini yaptiriyorum bide besige karar verirsem insallah benimde kasilma gelince surekli kuyruk sokumuma agri giriyor arada da kasilma degilde regli agrisi gibi sizilarim oluyor. Sorma pek uyuyamadim. 2ye dogru bi uyandim sabah 6yi geciyordu
Sen bence bugun bir git kuzu

Hadi gözün aydın canım

Ben de öyle yapıyorum kuzum stresten uzak duruyorum elimden geldiğince beslenmeme dikkat ediyorum hakkımızda hayırlısı sağlıkla meleklerimizi kucağımıza alalım ❤
Amin canim benim. Bende senin gibi oldum ne bulsam yemeye calisiyorum ama midem pek bisi almiyo. Esim diyoki bol bol ne istersen ye oglusumuz kilo alsin sende enerjini topla

Tırnak makası bebek bezi depend Şampuan yağı Pişik kremi lansinoh bunları unutmuşum dün çantanın içine koyarken farkettim
Benim çikolatam hazır
Buzdolabı süsü yaptırdım oda hazır
Bugünde anahtarlık ve kapı süsü mü yapcaz arkadaşım gelicek

Eşim geliom hazırlan dedi elektrikler kesildi canım 13kar artı iki asma kat inmeyi yemedi bünyem

Ay yagi, pisik kremi benede almadim daha bak neler neler cikiyo. Ben kabak saksisi icinde kurutulmus ciceklerden olan bir hediyelik yaptirdim. Cikolatayi siparis veriyorum simdi. Baska hediyelik yaptirmicam. Kapi susumuz hazir zaten. Ama bak daha valizim hazir degil bitmiyordu bitmiyordu
Off 15 kat mi birak otur oturdugun yerde. Inerken doguruverirsin valla

Bebek bezimde yok

enfeksiyon riskine karşı dedi 3 cm açıklık sonuçta 2.500 kilo bebek çokta küçük napıcam bilemedim
Bilemedim açıklık kendi devam etmez mı ki acaba öyle her açıklığı olana gel doğur mu deniyor valla bu doktorlar çok garip her doktor ayrı telden çalıyor İnşAllah kucağına sağlıcakla alırsın canım

Bugün yatmamı istedide ben istemedim eve gelip eşyalarımı alıp yıkanıp öyle sabah gelirim eğer sancım olursa giderim diye düşündüm acele etmiyor dimi normal şuanki süreç sancım olmadığı için kafam karıştı her kafadan bi ses çıkıyo nasıl doğurucaksın sancısız diyenler oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…