2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Amin canim benim. Bende senin gibi oldum ne bulsam yemeye calisiyorum ama midem pek bisi almiyo. Esim diyoki bol bol ne istersen ye oglusumuz kilo alsin sende enerjini topla
Canım doktorum önerdi süt ve muz özellikle Hiç sevmediğim ikili malesef dün bi kutu bitirdim bugün de 500 ml bardağa doldurup nefesimi tuta tuta içtim napayım bebeğimiz için elimizden geleni yapıyoruz aynen sorma benim ve eşimiN ilk heyacanı eşimde baskı üzerine baskı

Kızlar ben bişey sorucam benim göğüslerim bir iki gündür çok hassastı bugün sağ göğsümden süt geldi. Daha önce hiç gelmemişti sizce doğum belirtisi mi Kasılma falan hissetmiyorum

Canım sütüne az bir sey minnacık kahve katsana, ya da kakao, ne biliyim çilek mevsimi olsa onu önercem ama çilek yok. Ben bir ara böyle tükettim. Tadını değiştirirsen daha kolay içersin.

Kızlar ben bişey sorucam benim göğüslerim bir iki gündür çok hassastı bugün sağ göğsümden süt geldi. Daha önce hiç gelmemişti sizce doğum belirtisi mi ☹ Kasılma falan hissetmiyorum
Ben normal diye biliyorum canım ama daha iyi bilen biri varsa o cevaplasın tabi

Canım sütüne az bir sey minnacık kahve katsana, ya da kakao, ne biliyim çilek mevsimi olsa onu önercem ama çilek yok. Ben bir ara böyle tükettim. Tadını değiştirirsen daha kolay içersin.
Aynen canım nesquik tozu aldırayım eşime daha rahat içerim hiç aklımda yoktu bu aralar aksilik üstüne aksilik çok teşekür ederim canım

Kızlar doğumlar başladı beni bir heyecan telaş sardı sizler ne durumdasınız
Aynı heyecan bende de var havaların sıcaklığından terlermişim iç çamaşırım nemlenirmiş suyum mu geldi lan noluyor diye bir panikliyorum sonra diyorum su böyle mi gelir terlemişsin işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…