- 3 Ocak 2019
- 1.036
- 954
- 123
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.581
Fotografimiz da buEe fotograf nerdeee![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotografimiz da buEe fotograf nerdeee![]()
MasallahFotografimiz da buhareket etmek icin erken dedi dr ben onu sordum. Bi de kalbi kac atiyor dedim cinsiyet mi tahmin edeceksin dedi
![]()
Soylemedi valla benim dr komik bi adam yaMasallahnededi peki kac atiyomus kalbi
benim en son gittiginde doktor 140 -150 atiyor demisti
![]()
Hadi inşallahAminn canım bende 2 martta gidicem 13+0 falan olucam inşAllah öğrenirim cinsiyetini![]()
İnşallah canım yaMaşallah kuzucuğa. 4 hafta sonra tam kocaman olacak annesi. Kimbilir ne hareketler yapacak. :)
MaşallahFotografimiz da buhareket etmek icin erken dedi dr ben onu sordum. Bi de kalbi kac atiyor dedim cinsiyet mi tahmin edeceksin dedi
![]()
Görsel harikakızlar 2 gün once burda geçiyor geçiyor merak etmeyin diye hava atıyordum ya :) geri geldi kusmalar perişağnımmmmm dr en son zofran verdi baya rahatlattı ama durumum fotodaki gibi benle aynı durumda olan varmı ?
Ben de güzel bir kreme başladım bakalım iyi yorumları var badger diye bişey emilimi falan gayet iyiKızlar çatlak kremi ya da türevlerine başlayan var mı? Ben hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım dün.
Bende freeoil bio oil var ama daha baslamadimKızlar çatlak kremi ya da türevlerine başlayan var mı? Ben hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım dün.
Hadi bakalım, inşallah faydasını görürüzBen de güzel bir kreme başladım bakalım iyi yorumları var badger diye bişey emilimi falan gayet iyi
Kaçıncı haftada başlamayı düşünüyorsun canım?Bende freeoil bio oil var ama daha baslamadim
Benimde yuksek cikti ilaclardan yada alisma evresinden dolayı olabilir dediler. 5 gun sonra tekrar kan verdim normal cikti. Dr bu kadar kisa surede dusemez dedi yanlis yapılmış dedi. Bu hafta icnde tekrar vericem bakalim nasil olmusİnsallah canım gecicidir ya da düzeltilir çünkü dediğin gibi kolum ve ellerim kaşınıyor resmen yara yapıcam yani
Maşallahhhhh. Allah seniii :)))). Kalp atışından cinsiyetmi öğreniliyormuş :)))Fotografimiz da buhareket etmek icin erken dedi dr ben onu sordum. Bi de kalbi kac atiyor dedim cinsiyet mi tahmin edeceksin dedi
![]()
Aynen hindistan cevizi yağını zaten kullanıyodum bende sürmeye başladım cok kuru çatlamaya meyilli bi cildim var..ama karin büyüdükçe başka urunlede desteklemek lazim sankiKızlar çatlak kremi ya da türevlerine başlayan var mı? Ben hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım dün.
Öğlen uykusu yaparsınız bebişinle :). Ben oğlumu uyuturken hep uyuya kalıyorum bu aralar ama güzel oluyor:)Bugun hafta sonu yatayim diyorum sabahin 8 inde kalktim yine kahvaltiyi bile yaptim nolacak benim bu halim![]()
Günaydın canım. Neden içmedinki denememi? :)Günaydın kızlar. Akşam bulantı ilacımı içmedim. Bakalım günüm nasıl geçicek.Günün atraksiyonu
![]()
Ayyy Masallah minige ❤Fotografimiz da buhareket etmek icin erken dedi dr ben onu sordum. Bi de kalbi kac atiyor dedim cinsiyet mi tahmin edeceksin dedi
![]()