- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #16.321
o ne demek ya yeğeninde daha mutluydu bilmem ne. valla kk nın klasik cümlesi ama bi cinnet her şeyi çözer. olur olur da bu kadarı da eşeğin kulağına su kaçırmak artık.İşler konusunda filan artık hiç yardım beklemiyorum ondan , ama ilk çocuğumuz heveslerim var ,zaten kıyafetmiş ıvır zıvır herşeyi tek başıma aldım, hiç gocunmam ama eşimle mağazaya gidip beşiğini Mobilyasını seçmek istiyorum mesela ama hiç hevesli değil, birkaç kez söyledim gitmek de istemiyor gibi. Yeğeni olacağı zaman bile daha hevesliydi , onun için bile daha fazla alışveriş yapmıştır . Eşim değişti diyemem ama hamilelik , benim heveslerim vs ona katlanmamı çok zorlaştırıyor . Yüzüm hiç gülmüyor , neşeli biriyimdir aslında , kendisi de farkında ailenin yanında mutlusun Yüzün gülüyor diyor , evde çok yalnızım o yüzden böyle oluyorum diyorum ama değişen bişey yok![]()
senin ilk bebeğinse onun da ilk bebeği hiç mi hevesi yok ya. insan bi alınan kıyafetlere bakar bi nasılsın der ah vah deyince koşar ne oldu der. sanki istenmeyen bebek. allah akıl fikir versin bu babalara